Full-body Kettlebell-treningen som er kort, ikke søt

Denne økten er ganske tett - som i trening er en god ting. Det er fordi i treningsstudioet refererer tetthet til å gjøre mye arbeid på kort tid. Og i dette tilfellet er målet ditt å gjøre så mange runder av følgende trening som du kan om 20 minutter.

"Tetthet blokker er en god måte å holde hjertefrekvensen høy mens du arbeider i et tempo som vil sikre vedlikehold av god teknikk," sier Olli Foxley av W10 Performance - mannen du kan forbanne i minuttene etter trening fordi du er så trøtt ... og mannen du kan rose etter noen uker med å inkorporere den i trening fordi du har krympet midjen din. "Dette vil teste deg aerobt så vel som å presse deg mentalt. Hvis du utfører denne uken etter uke, spore hvor mange runder du kommer gjennom og prøv å øke det nummeret hver gang du utfører sesjonen. "

1 Goblet Squat To Goblet Carry

Goblet squat

reps 5

Stå høyt med brystet opp og magen helt tilkoblet. Hold en kettlebell med begge hendene foran brystet, og knekk ned med ryggen rett og brystet opp. Gå ned til albuene berører innsiden av knærne, legg vekten på dine hæler mens du står opp igjen.

Goblet bære

Avstand 20m

Start i toppposisjonen til brystkassen, med brystet opp, abs fullt forkoblet og albuer låst på plass for å holde kettlebellen stabil. Gå fremover med raske, men kontrollerte trinn for full avstand, og hold torsoen oppreist gjennom.

Ekspert tips "Krympeklubber er et godt alternativ for beina når du gjør kondisjonering fordi de gir mye spenning, er teknisk ikke det krevende og vil heve hjertefrekvensen på grunn av vektens posisjon," sier Foxley. "Bølgebåten vil slå abs og biceps mot slutten av økten - prøv å gå så høyt som mulig og unngå å lene deg tilbake."

2 Kettlebell Swing To Suitcase Carry

Kettlebell swing

reps 5

Swing kettlebell mellom beina dine med begge hender, så pop hoftene dine fremover for å kjøre den opp til hodehøyde, holde armene avslappet. La kettlebellen svinge tilbake til neste rep - du trenger ikke å bøye knærne mye.

Veske bære

Avstand 10m hver side

Stå høyt med brystet opp og magen helt tilkoblet, og hold kettlebellen i en hånd ved siden av deg. Sett den andre armen ut til siden parallelt med gulvet for balanse. Gå høyt med raske, men kontrollerte trinn for avstanden, så bytt armene og gå tilbake til starten.

Ekspert tips "Den bærer arbeidet godt for å holde hjertefrekvensen forhøyet med en lav ferdighetsbevegelse som gjør dem tilgjengelige for alle," sier Foxley. "Gyngen vil virke grep, hamstrings og glutes, så vel som å jobbe med å utvikle et godt" hofteledd ", som er et grunnlag for allsidig trening og bevegelse. Vesken bærer er strålende for obliques. Prøv å holde kettlebell vekk fra kroppen og motstå lutende til siden. "

Se relaterte Kettlebell treningsøkter for styrke, kardiovaskulær og fettutslipp De beste Kettlebell-øvelsene for alle nivåer av Gym-GoerA Kjøpers veiledning til de beste Kettlebells

3 Kettlebell Trykk trykk til overhead

Kettlebell trykk trykk

reps 5 hver side

Start i rekkeposisjonen med kettlebell i en hånd i skulderhøyde og albuen din tucked inn til din side for støtte. Slå inn i en kvart knebøy, sett deg opp igjen og bruk momentet til å trykke på bellen direkte overhead. Senk det tilbake til starten og gå rett inn i neste rep. Etter fem representanter bytter du hendene.

Overhead bære

Avstand 10m hver side

Start i øverste stilling på trykkpressen med armen låst og fri armen ut til den ene siden parallelt med gulvet for balanse. Hold torso oppreist og din abs fullt engasjert for å holde kettlebellen i en stabil posisjon over hodet ditt. Gå avstanden i raske, men kontrollerte trinn.

Ekspert tips "Trykkpressen er en god helkroppstest av kraft og stabilitet," sier Foxley, "og overheadbæreen er perfekt for skulderstabilitet og arbeidet med midseksjonen."

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar