The Foods Personlige trenere har alltid i sine kjøkken

Innholdsfortegnelse:

The Foods Personlige trenere har alltid i sine kjøkken - øVELSER 2023
The Foods Personlige trenere har alltid i sine kjøkken - øVELSER 2023
Anonim

Veske for livet? Kryss av. Kredittkort? Kryss av. Den absolutte sikkerheten om at du vil få din Big Shop hjemme, og vil på en eller annen måte fortsatt finne uskapelige skap og kjøleskapshyller? Sjekk, sjekk og sjekk.

Ja, det gjør Big Shop ofte med Big Strop. The Big Strop av å vite at de to timene du nettopp tilbrakte i supermarkedet var et komplett (og dyrt) sløsing med tid, siden du på en eller annen måte ikke har noe å vise for din innsats. Ingenting til middag. Ingenting å tankes etter treningen din. Og ingen anelse om hvordan det skjedde.

Det er på tide at vi stopper det.

Vi har tatt en titt inn i kjøkkenet av 18 personlige trenere for å få litt stor shoppingliste inspirasjon fra de elementene de alltid har fått i kjøleskapene sine og skap. Fra egg (tydeligvis av dem) til quinoa, fra sjokolade til jordnøtsmør, har de alt dekket - det være seg en rask og sunn pick-up eller en stor frokostkoking. Så ta en penn, ta noen notater og gjør neste Big Shop alt annet enn en stor bortkastet tid.

ANBEFALT: 20-minutters måltid ideer fra Super-Fit Personlig Trenere

Kaya Cansfield, Psycle London Ride Instructor

"Jeg er alltid fylt opp med havsalt hummus chips og søt mandel Propercorn popcorn for snacking. Hvis du ikke visste, nå gjør du det. Takk meg senere!"

Miles Casey, trener på Barrys Bootcamp London

"Grenade barer, fordi de er deilig, høyt i protein og lavt sukker, holder deg i gang og smaker akkurat som en sjokoladebar. Min personlige favoritt er den hvite sjokoladekake. Det smaker akkurat som Hersheys Cookies 'N' Creme! "

Gary Logan, Head Boxing Coach På BXR London

"Jeg har nylig gått vegan, og quinoa gir meg en tiltrukket proteinkilde. Det er også en utmerket kilde til fiber, jern, kobber, tiamin, fosfor, kalium, sink og magnesium. Jeg liker å kombinere den med organiske nyrebønner, svarte bønner eller haricotbønner for å øke proteinet enda mer. "

Sam Stone, trener på Barrys Bootcamp London

“egg. Alltid egg. Min dag begynner med protein, og egg er en enkel og velsmakende måte å være sikker på. Jeg pleier å poke dem. "

Tee Von Zitzewitz, trener på Barrys Bootcamp London

"Hvis jeg trenger en søt hit, skal jeg dyppe en skje i peanøttsmør. Det er så vanskelig å stoppe på bare en, skjønt. Honey er alltid der også. "

Sandy Macaskill, medeier og trener på Barrys Bootcamp London

"Jeg har alltid sitroner om. Jeg bruker dem i min go-to-bakte lakseskål, i hver salatdressing - og i min G & Ts også. "

Image
Image

Mark Crowhurst, Spin og T3 instruktør på TRAINFITNESS

"Jeg elsker hvordan gresk yoghurt kan gå fra å være super-sunn til nesten devilish takket være sin allsidighet - jeg vil bruke den i alt fra en smoothie til en hjemmelaget karrisaus. Det er en morgenklammer for meg og en gå til dessert - bare legg til friske bær og lidenskapsfrukt. "

Michael Betts, administrerende direktør for TRAINFITNESS

"Sjokolade! Ikke bare noen sjokolade skjønt - den må være mer enn 80% kakao og fri for soya lecithin. Jeg elsker for øyeblikket Blanxart 82% Congo. Du får en god sjokoladesmak som ikke er altfor søt, og at høy kakaoprosent betyr at den er lavere i karbohydrater. "

ANBEFALT: Er mørk sjokolade bra for deg?

Dan Lambert, Maximuscle Personal Trainer

"Stabler og stabler av frittgående egg, helst fra min venns kyllinger eller fra en lokal gård. De er fullpakket med protein og sunne fettstoffer, og er så allsidige. Jeg grøfter aldri eggeplommen når jeg lager mat med dem. Forskning har bevist at diettkolesterol har liten effekt på kroppens kolesterolnivå. Men hvis høyt kolesterol løper i familien din, kan du begrense det til to eggerøre om dagen. "

Ollie Marchon, Ex-England Rugby 7s Spiller og Maximuscle Styrketrener

"Jeg er alltid fylt opp på frisk frukt og veg. De er essensielle for å legge til volum til hvert måltid uten å legge for mange ekstra kalorier. Hvis jeg ikke føler meg fornøyd etter middagen, kommer jeg til min forsyning. "

Jamie Lloyd, styrke- og kondisjonstrener, Jamie Lloyd Coaching

"Jeg kan ikke gå uten kokosnøttolje. Det smaker godt i så mye, fra en stekepanne til smoothies til eggerøre. Jeg kjøper alltid to potter av det om gangen, og kan til og med bruke den til å massere mine klienter med! "

Luke Chamberlain, Personal Trainer At Fitness First

"Du vil alltid finne økologisk jordnøttsmør i mine skap og epler som chiller i kjøleskapet mitt. De to sammen er en flott pick-me-up når jeg har lite energi. Kjøling av eplene er viktig - kaldt eple med gooey peanøttsmør er en herlig opplevelse. "

Image
Image

Daniel Puddick, personlig trener og grunnlegger av Sundried Activewear

"Sannsynligvis smør. Jeg elsker brød og får alltid friskt korn og surdeig fra mitt lokale bakeri. Ekte smør er langt bedre for deg enn margarin, uansett hva du leser - pluss det smaker bare så mye bedre! Å spise en ferskt brød med smørbrød er sannsynligvis en av mine største fornøyelser når det gjelder mat … det er bare så bra. "

Olu Adepitan, Fitness Manager på BXR London

"Egg er rik på protein og flott for å bygge muskler. Jeg elsker dem for deres allsidighet.Et par kokte egg gjør en flott lav-carb og høyprotein-snack, men du er bare noen få ingredienser unna et fullt måltid. Du kan lage min personlige favoritt, en spansk omelett, ved å legge til poteter, løk og paprika, og server med en tre-bønnsalat. "

Simon Cowen, personlig trener på fitness først

"Åh, jeg kan ikke lyve - det er sjokolade. Jeg spiser det ikke hver dag, men jeg liker å åpne kjøleskapet og se det smilende tilbake på meg. "

Joe Spraggan, Head Trainer på F45 Farringdon

"Broccoli, kale, avokado og spinat - min frokost smoothie. Jeg finner det holder meg langt fyldigere enn havre- og fruktbaserte rister gjør. Legg til litt frukt for smak hvis du trenger det, men jeg foretrekker å redusere min insulinspike først om morgenen. "

Rod Buchanan, co-leder av Barre på Psycle London

"Du vil alltid finne egg, avokado og mandelsmør i kjøkkenet mitt. Omeletter er så enkle, avokado virker alltid med egg, og en skje med mandelsmør er en god rask løsning. "

Leo Savage, trener på tredje plass

"Mest definitivt Onkel Bens to-minutters Basmati-ris. Jeg har alltid minst fire pakker i kjøkkenet mitt. Det er en perfekt base for et måltid. Så alt jeg trenger å fokusere på, er å forberede en god stew, eller sette sammen en hakse eller kylling for å legge til det. Det gjør et fint, solidt måltid med gode porsjoner av karbohydrater og protein. "

Populært emne