De fem mest populære videoopplæringene på YouTube

YouTube-treningsøkter gir utvilsomt mange fordeler for nybegynnere å komme seg i form, spesielt i januar når alle treningsstudioene brister i sømmer med folk som plikter å oppfylle sine vedtak. Du får fordelene ved å delta i en trenings klasse (blir fortalt hva du skal gjøre og hvor lang tid å gjøre det for) uten ulemper (å måtte trene med fremmede på en potensielt ubeleilig tid). Alt gratis!

Det er imidlertid rettferdig å si det sammen med en rikelig mengde hvete, det er også en forferdelig masse kaf på YouTube. Og å se gjennom videoene for å finne den tidligere kan ta en frustrerende tid, spesielt når du er i treningsutstyr og klar til å gå.

Heldigvis har andre mennesker gjort det arbeidet for deg. Her er de fem mest populære treningsvideoene fra januar 2018 så langt. Nyt.

1. 30 minutter Les Mills GRIT Cardio Workout

Den mest populære treningen i hele YouTube-landet, er denne 30-minutters HIIT-sesjon et samarbeid mellom skuespilleren Nina Dobrev, Reebok og Les Mills. Treningen består kun av kroppsvektøvelser, slik at du kan gjøre det hjemme uten utstyr. Når det er sagt, involverer det en forferdelig masse hopping, så kanskje advare folket i leiligheten nedenfor hvis du takler det hjemme.

2. Grace Fit UK - Booty Workout

Hvis du handler om opprør - og hvem er det ikke? - Gi denne fireflytt treningsøkten fra Grace Fit a go. Den faktiske treningen starter ikke før rundt åtte minutter i videoen, så du vil kanskje hoppe over den delen, med mindre du også handler om innledningen.

3. Bright Side - 5-minutters treningsøkt

Syv øvelser på bare fem minutter som noen kan gjøre. Vi vil ikke ødelegge overraskelsen om hva disse øvelsene er, men la oss bare si at fans av planken er i for en godbit. Faktisk skal vi ødelegge det - de er alle forskjellige typer planker. Kjernen din skal ta en liming.

4. FitnessBlender - 10 Min Abs Trening

Ti rette minutter med abs-handling. Høres vanskelig. Er tøft. Det er alle kroppsvektsøvelser, så du kan følge denne treningen hvor som helst. Bare ta en matte, eller flytt deg til rommet i huset ditt med den mykeste teppet og forberede deg til å føle brenningen.

5. Absolutt nybegynnere HIIT-trening - Kroppscoacheren

Denne treningen fra Joe Wicks ble utgitt i februar i fjor, så det er testamente for kvaliteten som det forblir i de fem mest populære videoene i januar. Det er fire runder med fem øvelser, gjør 30sek av arbeid og hviler i 30sek. Hvis du ønsker å komme inn i HIIT, er dette et flott sted å starte, spesielt fordi du får se Wicks luksuriøse låser sprette rundt på skjermen mens du gjør det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar