Fitbit femti: Teknologisk ladet opplæring

Innhold

Det var en tid da høydepunktet av treningsteknologien var stoppeklokken, noe som ville fortelle idrettsutøvere om de var langsommere eller raskere enn deres siste økt. Tider har endret seg.

Teknologi er nå en integrert del av sport for idrettsutøvere med alle evner, og gir innsikt som ville ha krevd et team av idrettsforskere for bare 15 år siden. Hvis du tar opplæringen seriøst, kan du investere i riktig kondisjonsteknologi hjelpe deg med å oppnå ting du ikke trodde var mulig.

En event som er skremmende som Fitbit Fifty - en lagutfordring for å kjøre og ri fra London til Edinburgh og tilbake på 50 timer - krever intensiv trening, forberedelse og planlegging. Det er ikke bare et tilfelle av å konditionere kroppen din, men også å tro at du kan gjøre det til målstreken - og at troen nå kan bygges på harde data.

For eksempel, når du kjenner avstanden og måletiden til et arrangement, kan du trene det tempoet du trenger for å trene mot og oppnå. Velg Free Run-modusen på Fitbit Surge når du drar ut til fots, og hver kilometer vil du kunne se tempoet og gjennomsnittlig hjertefrekvens, slik at du kan være trygg på å opprettholde det nødvendige tempoet.

Med sanntidshastighet, avstands- og takdata, samt dynamiske hjertefrekvensdata, kan du sørge for at du kjører eller kjører i optimal tempo for kroppen din. Ved å definere hjertefrekvenssoner, kan du også sørge for at du ikke skyver for hardt, slik at du går tom for damp eller tar det så lett at du faller bak.

Ernæring og hvile er også store deler av forberedelsene til en stor begivenhet. Den nøyaktige måling av kalorier som er brent hele dagen, kan lede deg til å ta på seg nok til å øke din innsats, mens søvnsporing kan sikre at du gir kroppen din den tiden den trenger for å gjenopprette.

ANBEFALT: Hvor mye søvn må utholdenhet trenere trenger?

Hvis du bruker en enhet som sporer hjertefrekvensen og nøyaktig måler kaloriene du brenner, vil du gi uvurderlig innsikt i hva kroppen din trenger for å sikre at du er riktig drivstoff før og under en hendelse. Og når den hendelsen involverer 50 timers løping og sykling opp og ned i Storbritannia, vil du virkelig ikke kjøre på tomt.

Fitbit Surge er den perfekte samarbeidspartneren for seriøse idrettsutøvere, som dekker stort sett hver base og leverer store mengder data om ytelsen din. Ved å analysere og forstå disse dataene på riktig måte, kan du forbedre effektiviteten din - og med en grusom utholdenhet er effektiviteten alt.

Når det gjaldt effektivitet, hadde Fitbit Fifty lagmedlem Will Lockwood alle sine ender på rad på dagen. Han slo på en 103km tur - som inkluderte 744m klatring - i tre timer 50 minutter. Men det mest imponerende aspektet av Wills ytelse i løpet av dette stadiet var hans gjennomsnittlige hjertefrekvens på 98bpm - faktisk ble Wills hjertefrekvens toppet på bare 159bpm under scenen. Ikke bare viser dette at Will er ganske jævla, men også at han vet hvordan han skal takke seg - noe gjort det lettere med sanntids ytelsesdata på håndleddet ditt.

Noe så tøft som Fitbit Fifty vil hjelpe deg å lære mye om deg selv. Det vil lære deg om din fysiske og mentale styrke, om effektiviteten av treningen din, om visdommen til spillplanen og, viktigst, om dine svakheter. Som noen idrettsutøver vil fortelle deg, er svakheter bare styrker du ikke har utviklet ennå, og med de riktige verktøyene kan du slå dem til styrker før neste store utfordring.

Den virkelige skjønnheten med å ha et klart bilde av hver kilometer som reiste, hver meter klatret og hvert slag i hjertet ditt er at det hjelper deg med å skreddersy treningsregimet for ditt neste store eventyr.

Med Fitbit i hjørnet ditt - eller på håndleddet ditt - kan du finpusse trening og fokusere på svakhetene dine siste begivenhet ble oppdaget. Enten det er å forbedre tempoet eller jobbe innen bestemte hjertefrekvenssoner - eller kanskje bare slippe noen få pund - med alle de riktige dataene du har til disposisjon, vil du kunne nå et mål.

Når det gjelder Fitbit Fifty gjengen, har de allerede fått en stor mengde å være stolt av og bygge videre på, fra de 219.556 kaloriene de kumulativt brente til de 24.211 meter de klatret sammen. Dataene deres Fitbits logget forteller en historie om lidenskap, besluttsomhet og hjerte.

ANBEFALT: Registrer deg for oppdateringer om neste års Fitbit Fifty

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar