Festivalen overleveringsguide

Innholdsfortegnelse:

Festivalen overleveringsguide - øVELSER 2023
Festivalen overleveringsguide - øVELSER 2023
Anonim

Som ekstremsport kan festivaler ta deg til forskjellige land og klimaer - eller til og med bare flekker på det engelske landskapet som uforklarlig synes å ha sine egne urolige klimatiske mikrokosmer å håndtere. Det kan hende du må være forberedt på strålende solskinn en dag og nedbringer den neste, og hva som skjer med været, blir forberedt, vil bidra til å gjøre de uunngåelige overhengene så glatte som mulig.

Image
Image

IWOOT: Pocket Dusj

£ 17 iwantoneofthose.com

Dekk klutene og drep festivalsstanken med denne lommebrusjen. Det svarte stoffet tiltrekker seg sollys og varme opp de 10 liter vann det holder, mens den justerbare dysen gir en fin jevn vannspray. Bare fest det til et tre, ta av, gi campingplassen et show, og takk de heldige stjernene at offentlig nakenhet på festivaler ikke ender med å være på noen form for register.

Image
Image

Flock Double Airbed

£ 25 regatta.com

Sterk og holdbar, bør denne topersons oppblåsingsmadrassen definitivt hjelpe til med å lokke potensielle erobringer tilbake til teltet. Bare ikke klandre oss hvis leirbarnene dine klager over det knirkende - det har en tendens til å forsterke hver shuffle, roll eller hva andre bevegelser du gjør i de små timene om morgenen. En liten pris å betale for ikke å eliminere muligheten for å passere ut med en stein eller pinne ubeleilig plassert under ryggraden. Få deg en elektrisk pumpe med mindre du vil ha en latterlig gassstil høyt GRATIS! (Ansvarsfraskrivelse: Vi støtter på ingen måte bruken av lattergas).

Image
Image

Sony SRS-X11

£ 54 sony.co.uk

Det er helt ikke trist i det minste hvis du bare jammer ut til din egen musikk på campingplassen med en Bluetooth-høyttaler som denne fra Sony. Dens 10W-lyd kan ikke konkurrere med høyttalerne i hovedfasen, men er nok høyt nok til å få alle i nærheten å hate deg for å sprenge tysk techno klokka 6 på grunn av at det er en festival! - også den veier bare 215 g, så det må ikke være jettisoned til fordel for øl når du gjør pre-festival sprutløp.

Image
Image

EnerPlex 10000mAh Jumpr Slate

£ 80 amazon.co.uk

Denne ultratynne bærbare laderen har nok strøm til deg og dine kamerater til å holde telefonene fulladet hele helgen, slik at du kan le av alle de fattige som er tapt. Det må kjøre i timevis for gleden av å få en halv time på ladning som vil bli bortkastet å komme gjennom til telefonsamtalen til andre festival-goers som ikke kan arsed med ventetiden.

Image
Image

Regatta Kivu 3

Fra £ 70 regatta.com

Uansett hva "mannens størrelse" av et telt er, tror du ikke på det. Alltid trekke en eller to hvis du føler deg i humør for nok plass til nesten å ligne en ekte seng. Når det er sagt, setter denne fra Regatta virkelig tre personer komfortabelt - vi har prøvd og lyktes. Men å ha sagt at, vi ville bare ha det hele selv om vi var deg. Spesielt hvis du planlegger å ha sen natt besøkende. Med mindre Toms ikke plager deg, så er det.

Populært emne