Den raskeste vegetariske Stir-Fry Oppskriften vi noen gang har kommet over

Koking av en sunn middag fra begynnelsen må ikke bety å tilbringe tid på kjøkkenet. Faktisk trenger det ikke engang å bety å tilbringe en halv time der inne hvis du bruker denne super-raske vegetarisk stekepanneoppskriften fra Waitrose som tar mindre enn 15 minutter å lage.

En tredjedel av den tiden brukes til å hugge og sette sammen de ulike delene av parabolen, slik at alle som er en trollkarl med en kjøkkenkniv, kan bli gjort i nærmere ti minutter enn 15. Da er det bare et tilfelle av å kaste alt i stekepannen i noen få minutter. Hvis du er en rask eater og en demon når det kommer til å vaske opp, kan du være ute av kjøkkenet etter å ha kokt, revet og ryddet opp alt spor av måltidet ditt innen 30 minutter. Knapt lenger enn om du hadde gått for en mikrobølgeovn, og matlagingen er en langt bedre og sunnere mulighet enn å gjøre det.

Oppskriften kan tilberedes som en ren veg- og soppkombinasjon, eller hvis du vil ha litt ekstra protein i fatet, legg til ditt favoritt veggie kjøttalternativ som Quorn. Eller hvis du ikke er veggie i det hele tatt, legg til litt kjøtt (bare legg til et par minutters koketid før du legger til sopp i trinn 1). Og hvis du ikke er interessert i opping proteininnholdet, men vil ha mer mat, kan du alltid bare øke mengden grønnsaker og sopp du kaster inn i blandingen. Det er en stekepanne - gå vill. Med sesamolje, teriyaki saus og risvin combo du vil bruke, vil dette smake godt hva annet du kaster inn.

Ingredienser (serverer to)

  • 1 msk ristet sesamolje
  • 125g kastanje sopp, tykk skiver
  • 300 g stekegrønnsaker (f.eks. Kål, baby søttmørk, rødløk, gulrøtter), skiver
  • 4 salatløk, skiver
  • 2 tbsp teriyaki saus
  • 2 spsk risvin
  • 275g fullvoksen straight-to-wok nudler
  • Valgfritt: 200g proteinrikt kjøttalternativ som Quorn-stykker
Se relaterte 10 raske og sunne oppskrifter for å gjøre hjemme Hvordan kan du lage sunn kinesisk mat hjemme? Du har denne sunne rekken Stir-Fry til middag i kveld

Metode

  1. Varm oljen i en wok eller stor stekepanne og stek kjøttalternativet (hvis det brukes) og sopp i ett minutt. Tilsett stekegrønnsakene og kok i tre minutter.
  2. Rør salatløk, teriyaki-saus, risvin, 2 tsk vann og nudler, og rør stek i to minutter før servering.

Oppskrift og bilde via Waitrose.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar