Ekspertene bak Vurger Co Forklar hvordan du lager dine BBQs mindre grunnleggende

Innhold

Vi har nylig jobbet med Tabasco for å lage Auburger, en auberginebasert burger for AU-EM-GEE-popupen i Londons Spitalfields Market. Det var så populært det solgte om tre timer.

Du har ikke gått glipp av, men veggie burgere er overraskende enkle å kaste sammen. Slik gjør du en forenklet Auburger til forrett, og vi har kastet i en oppgradert coleslawoppskrift og en ide for dessert også.

Begynn med en forkokt legume som en base - hermetisert kikærter eller hermetisert svart bønner.

Deretter koker en aubergine (eller noe veg som fungerer bra i en burger) på grillen eller kokeplaten, hakk det opp og legg det til belgfrukter.

Bland i grillet løk, breadcrumbs, ost (hvis du ønsker) og noen få strekninger av Tabasco (vi vil bruke chipotle-versjonen i hele). Sesong, form så til patties.

Lag en enkel, punchy saus ved å kombinere sennep, ketchup og en dash Tabasco (du kan også legge til mayo for å tjene som en dukkert sammen med en stekt vegetabilsk forrett).

Grill patties på grillen til begge sider har brunet. Bruk noe ekstra plass på grillen for å lure ekstra grønnsaker - skiver av grillede paprika, courgetter og / eller squash lagret på toppen av dine patties, legger til ekstra smoky smaker til hver bit.

ANBEFALT: Bli en kjøttfri BBQ-mester med disse Veggrillingstipsene

Legg din patty i en brioche bun, slather på sausen, toppen med ost og de forkullede grønnsaker, og voilà - den ultimate sommeren veggie burger.

Server med en slaw som bruker revet rødbeter, eple, rødkål og rosiner, blandet med mayo og et dash av Tabasco.

Cap av grillen med en søt notat i form av grillet frukt. Banan, mango, ananas og lidenskapsfrukt fungerer veldig bra fordi de naturlige sukkene i fruktkaramellene når de utsettes for høy varme, skaper en deilig blanding av søte og røykfylte smaker. Plus, serveringsalternativene er uendelige - de lager flotte entréer, desserter, smoothies og til og med cocktailer!

ANBEFALT: Imponere under National BBQ Week med denne Smoky Sichuan Aubergine Oppskrift

Finn ut mer om The Vurger Co. på thevurgerco.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar