Opplevelsen av kjærlighet

Opplevelsen av kjærlighet kan være forvirrende og vanskelig å forstå. En dag er vi forelsket, og det neste spør vi oss selv om vi fortsatt er forelsket. Kjærligheten er uklar, og det er best nytes øyeblikk for øyeblikk.

Opplevelsen av kjærlighet er magisk, men til tider gjør den vondt mer enn noe annet i verden.

Alle trenger å ta et sete i kjærlighet nå og da, selv om vi har vært forelsket i alle våre liv.

Opplevelsen av kjærlighet er ikke en liste over pekere i et sjekkark, men noe du bør forstå fra dypt inne.

Opplevelsen av kjærlighet

"Hvis musikk er kjærlighetens mat ... spill på ...", sier Shakespeare i den tolvte natt.

Hvis bare kjærlighet var som musikk ... og kunne slås på, og slått av på vilje!

Det som gjør denne opplevelsen av kjærlighet så interessant er at vi tilsynelatende ikke har kontroll over det hele.

Opplevelsen av kjærlighet er en følelse som vi snubler inn i, og må finne veien. Men vi har reelle problemer når det kommer til en slutt. Det blir vanskelig å rive oss bort.

Er kjærlighet så super lim? Den stikker fort, og er vanskelig å skille fra? Det virker slik, og det er det som gjør det mer av en gåte. En av de beste måtene å se på er å frigjøre oss fra den følelsesmessige forbindelsen og analysere den fra en tredje persons synspunkt.

Det er alltid lett å gi andre mennesker råd om kjærlighet eller oppbrudd. Problemet er imidlertid langt vanskeligere å håndtere når det skjer med oss. Her er noen tips om hvordan du håndterer denne forvirrende følelsen.

Nyter opplevelsen av kjærlighet

Hvis vi sammenligner livet med et måltid, hvor vi kunne bestille det vi likte fra en endeløs meny med valg, og smake litt av det som vi gjør hos Ben & Jerry, ville livet sikkert være mye mer interessant og mye mer variert. [Spørsmål: Vil du være utro?] Så hvorfor er vi sosialt bundet til forpliktelser og løfter om evig lojalitet?

Noen av det er hardt kablet inn i våre gener. Vi har behov for sikkerhet, akkurat som vi, har paradoksalt et behov for mangfold. Det er hvordan vi bruker disse to kraftige stasjonene som hjelper oss til å lykkes i kjærlighetens arena. Og dette er kjærlighetsopplevelsen som er limt dypt inne i oss.

Kjærligheten til en mor for barnet sikrer at barnet aldri må frykte å ikke ha kjærlighet, spesielt i formasjonsårene.

Men dette er også et bevegelig mål og de fleste mødre på et eller annet tidspunkt, eller det andre at de ga så mye, og fikk ikke så mye kjærlighet i retur.

Skiftende lojalitet og opplevelser i kjærlighet

Den skiftende lojaliteten som vi vokser og utvikler seg fra relasjoner, av den ene typen til den andre, er det som gir oss variasjonsfaktoren. En baby klamrer seg til moren, og nyter bandet med faren. Når vi vokser opp, tillater vi at et bånd vokser på oss i skolen, sammen med våre venner eller lærere.

Deretter deler vi et bånd med det motsatte kjønet, først som en forelskelse eller det vi kaller valpelsk, når vi kommer til uttrykk for den magnetiske kraften til det første kjærlighetssyndrom. Her blir vi helt oppslukt og antar at denne kjærligheten varer evig. Da kommer det ned og vi skjønner at det bare var en forferdelse. [Les: Kjærlighet ved første øyekast]

Mange mennesker er så arde av denne erfaringen at de ikke gjenoppretter og bestemmer seg for å holde seg borte fra forhold som de føler vil bryte uansett, og det er en annen opplevelse av kjærlighet.

Kommer til uttrykk med kjærlighet

Den beste måten å komme til uttrykk med denne erfaringen er å nyte hvert øyeblikk av det, og å ta det en dag av gangen.

Å lage langsiktige planer på dette stadiet er ubrukelig. Nesten alle første kjærlighetene er bundet til å være nettopp det, den første.

Andre vil følge, og for de av oss som kommer inn i de hellige ekteskapshallene, og vet at dette vil vare for alltid, er det noen ganger større sjokk å følge. Den økende graden av skilsmisse når alarmerende proporsjoner. Den raske tempoet i livet når vi kjører rotterløpet i en veldig rask vei, og prøver å scamper opp bedriftsstigen, sikrer at vi betaler prisen på hastighetsavfallssyndromet. [Les: Den virkelige meningen med kjærligheten]

Ta det lett i kjærlighet. Og sakke ned. I hele meningen med begrepet.

Nyt opplevelsen av kjærlighet som det vil vare for alltid. Livet er uforutsigbart, og ingen vet hva morgendagene har å tilby, så hvorfor unngår du å åpne hjertet helt og oppleve alt!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar