Det essensielle sykkelsettet for mørkere netter

Innholdsfortegnelse:

Det essensielle sykkelsettet for mørkere netter - STIL 2023
Det essensielle sykkelsettet for mørkere netter - STIL 2023
Anonim

Hanskene

Ingenting skriker vinter bitterhet som lilla pinkies som du griper sykkelens styrer. Hold fingrene toasty med disse isolerende lufferne.

Altura Night Vision, £ 14 evanscycles.com

Hjelmen

Sykkeltøy har en tendens til lysstyrke som gjør at dette hodepinnen virker ukarakteristisk opprettholdt. Skinn et lys på det, og alt som endres som 15 reflekterende paneler gjør hodet ditt til et blendende fyrtårn.

HardnutZ Stealth, £ 30 halfords.com

Ryggsekken

Hvis mote og funksjon ble full og hadde et kjærlighetsskjold, kan dette være det. Rapha's unimaginatively kalt Rucksack holder innholdet tørt og trygt med polstret rom og vannavvisende stoff. Det er ryggsekken for komfort og reflekterende stiftpunkter for å gjøre deg umulig å gå glipp av.

Rapha Rucksack, £ 180 rapha.cc

Vannflasken

Den indre jakken som gir brann- og isflasken sin blendende lyse reflektivitet virker også som en termisk fôr for å holde vannet ditt kaldt. BPA-frie materialer stopper også den ubehagelige plastmagen som ødelegger deg midt på tur.

Brann og is, £ 12 johnlewis.com

Skoene

Med en lett-tørk perforert øvre for å hindre svette føtter, har dette flotte redesignet av en massivt populær sko lyse paneler for fasjonabel synlighet.

Nike Air Max Ultra Moire, £ 110 footasylum.com

Jakken

De fleste reflekterende jakker kan få deg til å se ut som noen som nektet å tro at nu-rave noensinne har dødd. Denne vanntette jakken sidesteps det problemet ved å være dekket mikro-glassperler som belyser hele jakken, men bare når den rammes av kunstig lys.

Sugoi Zap, £ 110 sugoi.com

Buksene

Laget av ekstra slitesterkt vannbestandig strekkstoff, løser Levis skreddersydde pendlerbukser mannens problemer forbundet med sykling i jeans. Og det er ikke bare deg som drar nytte, takket være det høyere kuttet som hindrer at bumspringen din gjør en uønsket cameo i alle andres pendler.

Levi's Commuter, £ 84 levi.com

Populært emne