The Entertainer introduserer "Quiet Hour" for barn med autisme

En enorm applausfylling er fortjent av The Entertainer, som har introdusert en ukentlig stilletid for å skape en "mer innbydende" miljø for barn med autisme.

Bravo.

High street leketøy forhandler har annonsert timen med trøst vil skje hver lørdag, i alle sine britiske butikker.

Alle med et barn som har autisme, vet hvordan shoppingturer kan være en skremmende opplevelse. De blir ofte overveldet av høye lyder og travle folkemengder, og ærlig talt er en massiv leketøybutikk på en helg bare en no-go.

Under Quiet Hour, vil Entertaineren slå av det musikk i bud for å skape et mer beroligende miljø.

Daniel Cadey, Autism Access Development Manager for National Autistic Society, sa: "Vi er glade for at The Entertainer tar dette positive skrittet for å gjøre shopping til en bedre opplevelse for autistiske barn. Små endringer som å fjerne musikk i butikken kan gjøre en stor forskjell for autistiske mennesker, som kan kjempe for å filtrere ut bakgrunnsstøy som kan forårsake dem stor nød. Vi håper å se andre butikker følge The Entertainer's ledelse og gjøre hva som helst forandringer de kan for å støtte alle kundens behov. "

Autisme påvirker en av hver 100 personer i Storbritannia og kan intensivere sensoriske oppfatninger, noe som gjør sosiale situasjoner vanskelige. De fleste barn som lider av autisme, vil vise tegn eller symptomer på autisme før de er tre. Selv om tegnene varierer, er det noen få tidlige røde flagg å lete etter.

Entertainer-initiativet kommer bare måneder etter at mange populære forhandlere lovet å gjøre sine butikker mer "autismevennlige" som en del av en kampanje.

Rundt 4500 butikker, blant annet Toys R Us, Clarks og Sainsbury, sluttet seg til å gjøre deres lokaler autismevennlige, som en del av en kampanje av National Autistic Society og Intu kjøpesenter.

En helt utrolig bevissthetskampanje for autisme.

Les nå:

Diagnostiserende autisme: mytene å ignorere

Hvordan finne de rette spill og aktiviteter for autistiske barn

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar