Slutten av løpende løp med hodetelefoner

Slutten av løpende løp med hodetelefoner - øVELSER 2023
Slutten av løpende løp med hodetelefoner - øVELSER 2023
Anonim

Noen gang hadde den følelsen av å flyve over målstreken på slutten av et svimlende løp, og betongbein brakt tilbake til livet av lyden av Eye of the Tiger sprengning i ørene dine? I så fall kan du snart bli krasjet ned til jorden med diskvalifikasjon for sportslig ulovlig øreklær.

Siden et forbud mot hodetelefoner ble introdusert denne sommeren av UK Athletics (UKA), for mange løpere opp og ned i Storbritannia, har virkeligheten vært skuffelsen av uventet diskvalifisering.

De nye konkurransevilkårene for racing er fokusert på helse og sikkerhet, og erklærer at "bruk av hodetelefoner eller lignende enheter ikke er tillatt i løp på en enkelt kjørebane som ikke er helt lukket for trafikk." I tillegg anbefaler UKA en forbud mot hodetelefoner i ethvert løp der de kan utgjøre en fare, blant annet for eksempel løpere må høre instruksjoner fra rase marshaler.

Mens noen løpere har tatt imot beveget mot større sikkerhet, ser andre det som et skritt for langt, og selv om den nye regelen kom inn i begynnelsen av april, har det vært et sjokk for mange løpere som ikke er klar over forandringen over sommeren.

Race-tjenestemenn på Beverley10km i East Yorkshire diskvalifiserte 48 løpere for å bære hodetelefoner, mens arrangørene av Brentwood Half Marathon bekreftet at de hadde diskvalifisert flere personer for øretelefonbrudd. Lengre løp har også innført forbudet, inkludert Brighton Marathon, som fører til bekymring blant racere avhengige av hodetelefonene. Mange langdistanse løpere vurderer at hodetelefonene er uunnværlige, med musikk som bidrar til å motivere dem og distrahere dem fra sine smertefulle bein, mens andre holder kontroll over gjennomsnittet og andre treningsdata under en løp.

REKOMMENDERT: Best Sports and Running Headphones

Snakker til Hull Daily Mail, en løper diskvalifisert i Beverley-rase, som ikke ønsket å bli navngitt, sa: "Jeg har alltid hatt hodetelefoner på tidligere løp da det hjelper meg å fokusere og tempo meg selv … Det var ikke noe om det på dagen, til tross for det Det er mange forvaltere som kunne ha pre-advart oss før løp. "UKA anbefaler at løpere sjekker reglene for et løp før de deltar for å unngå en ekkel overraskelse når de krysser målstreken. UKA klarte ikke å returnere våre samtaler ved pressetid. Kanskje de hadde hodetelefonene i …?

Populært emne