Den Dreaded After Sex Call Etiquette: Doâ € ™ s og Donâ € ™ ts

Så du har nettopp hatt det beste sexet siden hvem vet hvor lenge. Hva er neste? Skal du ringe din partner, og hvis du gjør det, hva skal du si?

Etterkjøpssamtalen er forutsetningen om at du "døde det" og om du og partneren din vil være enige om en gjentagelse. Det kan noen ganger begynne som en "takk for i går kveld" og slutte med "Så når ser jeg deg igjen?"

Det kan også være samtalen som avgjør om du fortsatt har sjanse til et forhold eller ikke. Sex kan noen ganger komplisere strømmen av et spirende forhold. Hvis det skjer for tidlig, er det en sjanse for at tilbudet om et forhold blir tatt av bordet. For noen av de heldige kan sex faktisk størkne starten på et forhold.

Etter sex-anropet forteller deg mye om personen du sov med, og det vil til og med tillate deg å oppdage noen sannheter om deg selv og hvordan du føler deg om situasjonen. Alt i alt er dette kallet som vil gjøre eller ødelegge din sunnhet, når det gjelder den intime natten du nettopp hadde.

Er etterkjøpssamtalen nødvendig?

For en natt står det, etter at sex er unødvendige og vanligvis rynket på. Hvis det faktum at det var en natt, er det ikke klart, kan du bruke etter kjønnssamtalen for å bekrefte om det vil bli en gjentagelse av natten før.

Det er nødvendig, fordi du ikke vet hvor du står, kan få deg til å føle deg bekymret for hvordan natten gikk. Uansett hvor flott en tid du hadde, vil du aldri vite hvordan en person vil føle deg om dagen neste dag, spesielt etter at du har hatt sex.

Hvis du ikke bryr deg om det, kan etterkjøpssamtalen eller samtalen fungere som en indikator om natten før var siste gang du vil se hverandre, eller hvis det var den første av mange datoer eller bytteanrop til komme. [Les: 10 booty call flukes som kan se ut som ekte kjærlighet]

Når er det greit å ringe?

Vi anbefaler at du ringer etter kjønn om natten etter at du har vært sammen. Det vil gi deg nok tid til å gjenopprette og ha noe annet å snakke om i tillegg til hva som skjedde på datoen din. Bortsett fra det, vil det gi deg og din partner litt tid til å savne hverandre.

Ringer rett etter at du kommer hjem eller etter at partneren din er igjen, er det bare greit hvis du føler deg komfortabel med det. Du hadde en blast og du er spent på å snakke med personen du liker. Det er absolutt ingenting galt med det.

Hvis du imidlertid ringer for å se om alt er fortsatt bra, så kommer du bare til å virke desperat og patetisk - ikke i deres øyne, men i din. Å ringe til validering slutter aldri bra, og det betyr nok at du ikke er ok med det du gjorde i går kveld.

Hva å si under etterkjøpssamtalen?

Hvis du aldri har gjort en etter kjønn, er vi misunnelig overfor deg. Men enda viktigere, din første etter sexanrop kan være skummelt, fordi du ikke har noen anelse om hvordan det vil gå. Det er greit å være nervøs for det, fordi det er vanligvis mer vanskelig enn å ende.

For de av dere som har gjort sin rettferdige andel av etter kjønnssamtaler, kan dette også være en våkneavtale for at du skal slutte å gjøre det samme crap som aldri kommer deg overalt med datoene dine.

Dosen av etterkjøpssamtalen

Nedenfor er noen av tingene du bør gjøre før, under og etter den fryktede etter kjønnssamtalen.

# 1 Ring om natten, på en arbeidsdag, før sengetid. Etterkjøpssamtalen er ikke en unnskyldning for at du skal chatte med personen du sov med. Tenk på det som en forretningsreise. Derfor bør det gjøres når du er tilgjengelig, og når partneren din sannsynligvis vil svare på telefonen.

# 2 Tenk nøye på hva du vil. Før du gjør det, må du forberede det du skal si. Jeg sier ikke at du skal skrive en tale ned. Bare vær sikker på at du vet hva du skal si eller spørre før du ringer.

# 3 Si hei og spør dem hvordan de gjør det. Være høflig. Det er alt jeg sier.

# 4 Fortell dem hva du vil. Donâ € ™ t hem og haw. Du må snakke om hva som er neste for dere. Hvis du vil ha et forhold, fortell dem at du ikke er interessert i å være f * ck kompisere. Hvis du vil sove med dem, spør dem om de vil ha en gjentagelse av natten før en gang i uken. Det er så enkelt. [Les: 10 tilfeldige forholdsregler for å holde ting uformelt]

# 5 Spør dem hva de vil. Situasjonen handler ikke bare om deg. Du bør også lytte til partnerens side. På den måten kan du avslutte samtalen og vite hva deres grunner er for å velge å fortsette eller avslutte forholdet ditt.

# 6 La dem gå hvis de ikke er interessert. Det blir tider når du og partneren din ikke ser øye til øye. De fleste menn er ikke interessert i forhold hvis de gjorde en innsats for å sove med deg så snart som mulig. De fleste kvinner er enige om å sove med menn tidlig på grunn av ulike årsaker, hvorav de fleste er kjent for selvtillit eller bare et behov for å lindre hornet. [Les: 10 verste folk å ha en natt med]

De donâ € ™ ts av etter sex samtalen

Her er noen ting som du ikke engang bør tenke på å gjøre hvis du vil at etterkjøpssamtalen skal fungere.

# 1 Ikke be om et forhold. Du hadde nettopp sex.Uansett om du har sett hverandre for en stund, er dette ikke på tide å snakke om det. Det er mulig at dommen din kan bli svekket fra sinnet som blåser, og du er ikke objektiv om situasjonen. Det samme gjelder for din partner. [Les: 9 strålende tips for å ha et tilfeldig forhold]

# 2 Ikke ring eller skriv dem om og om igjen. Hvorfor er du så klossete? Er deres svar å redde deg fra en fare som er verre enn døden? Hvis de ikke svarer, er de opptatt. To ganger er nok for en dag, og tre ganger er nok for en uke. Etter det, bare stopp, fordi det betyr at de aldri vil svare eller de vil bare ringe deg når de har en kløe de trenger å klø på.

# 3 Ikke be om en gjentagelse hvis det er åpenbart at det ikke blir noe. Bruk tarmen. Hvis det føles at det ikke kommer til å bli neste gang, opptre tilsvarende. Svaret er tydelig hvis personen ikke ringte deg om noen få dager, eller hvis de ikke svarer på noen av dine tekster. Sunn fornuft kan redde oss alle mye problemer hvis vi visste hvordan de skulle bruke det.

# 4 Ikke tis på dem når de ikke svarer eller ringer deg tilbake. Jeg vet det suger. Jeg vet at det gjør deg sur. Men det er ikke nok av en grunn til at du går ned til sitt nivå og ender med å bli ydmyket mer enn du allerede har. Kontroller deg selv. Puste. La det gå.

# 5 Bekreft dem når det tar mer enn en uke å ringe tilbake. Få dem til å jobbe for det, hvis de ringte tilbake i løpet av få dager. Itâ € ™ s felles høflighet for å ringe tilbake innen 24 timer. Hvis det tar lengre tid enn det, døde de eller de unngår deg. Det er så enkelt.

Her er noen flere tips, hvis din etter kjønn ikke gikk som planlagt

Hvis etterkjøpssamtalen bare forlot deg dazed og forvirret om hva du skal gjøre neste, her er noen flere ting å huske på.

# 1 Donâ € ™ t underholde assholes. Du fortjener bedre enn en fyr som bare vil ha deg for sex. Ikke la deg tenke deg ellers, spesielt hvis skiltene er der: Ingen etterkallinger / tekster. Han sender sen kveld â € œStill up â € Â meldinger. Han tar deg aldri ut på en legitim dato igjen. McDonald's drive-thru teller ikke.

# 2 Donâ € ™ t dvele på den. Problemet med folk som legger stor vekt på sex, er at de ikke kan bryte seg om det faktum at noen mennesker ikke gjør noe for det. Du må godta hva som kommer, og la det gå, spesielt hvis det ikke er en ideell situasjon.

# 3 Ikke kompromitter deg selv. Hvis du og partnerns mål er helt forskjellige, det vil si sex mot forhold, er ikke enig i hva de vil, bare fordi du vil tilfredsstille dem. Det er greit å gjøre noen tilpasninger, men det er ikke greit å bosette seg på noe du ikke tror på.

[Les: 10 surefire måter å bli venner etter sex]

Mens håndtering av etterkjøpskonfeksjonen noen ganger kan føle seg vanskelig, er det viktig at du avklarer ting med partneren din. Hvis det viser seg at partneren din ikke lenger viser interesse etter å ha sovet med deg, bare fortsett. Det er ingen følelse i å svinge i elendighet over en enkelt natt med sex.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar