Dos og Don'ts Of Bedwetting

Innholdsfortegnelse:

Dos og Don'ts Of Bedwetting - BABY-OG-SMåBARN 2023
Dos og Don'ts Of Bedwetting - BABY-OG-SMåBARN 2023
Anonim

Hvis barnet ditt fortsatt er vått om natten, ikke bekymre deg, det er helt normalt. Så når blir det et problem, og hva kan du gjøre?

Det er ikke før fem år at barn forventes å ikke lenger våte sengen, i henhold til NICE-retningslinjene. Men det er unntak til dette, med en liten gruppe barn som tar lengre tid. Før det er det viktigste å huske å være avslappet om eventuelle nattulykker. Å være engstelig i det kan gjøre saken verre.

Ikke stress om bleier

Før fem år, hvis barnet ditt fortsatt er vått om natten, og gjerne holder på med en bleie, la han. Men hvis du merker at det er tørr om morgenen flere ganger enn det er vått, la han prøve å gå for en natt uten en. Han kan være klar.

Begrense sengetid drinker

Hvis totalen din går til sengs klokken sju tretti, kan det bidra til å unngå å gi ham noen drinker etter sitt kveldsmåltid rundt klokka seks. Men hvis du tar denne tilnærmingen, sørg for at han har mye å drikke om dagen - omtrent seks til syv kopper vann om dagen. Du vil ikke at han skal gå til sengs, føler seg tørst, pluss å drikke nok oppfordrer en sunn blære.

Ikke straff din tot

Hvis du finner at barnet ditt tar mye lengre tid til å være tørr om natten enn vennene dine eller andre barn du kjenner, prøv å ikke bli frustrert med ham. Ignorere det så mye som mulig og husk, det er ikke hans feil - han er usannsynlig å ha kontroll over det. Å være kors med ham kan føre til at han blir mer engstelig over det, noe som gjør saken verre.

Belønn god oppførsel

Ikke bare hylle på ros når de klarer å holde seg tørre hele natten, men også belønne atferd du har avtalt å prøve, for eksempel å gå til loo før sengetid eller første om morgenen.

Hvert barn er annerledes

Husk at jenter ofte er raskere enn merket av gutter, og lette sveller har en fordel over dype sveller. Genetikk er også tenkt å spille en rolle - hvis du eller partneren din var treg til å være tørr om natten, er sjansen din barn kanskje også.

Populært emne