Ulike typer beklagelse og måter å håndtere det

Det er mange typer beklagelse, og sammen med den eneste tanken, vil noen form for anger bare stoppe deg fra å utvikle seg og leve et bedre liv. Finn ut de forskjellige typene angre og hvordan du kan håndtere det.

Klikk her for å lese introduksjonen: Hvordan å overvinne anger

The Angst and Anger Mixture

Beklager kommer med en pakke. Det er en blanding av sorg og sinne. Du bryter opp, du er sint at du er dumpet en eller den som er alene, og du angre på at du aldri har gått ut med noen. Du skylder skjebnen, hvorfor på jorden skjedde det bare med deg. Hvorfor pokker ble du håndplukket for all denne tortur?

Og så skylder vi oss selv. Hvis vi ikke ville ha gjort det, hadde det ikke vist seg på denne måten. Og til slutt legger vi skylden på alle og alt rundt oss. Hele verden konspirerer mot oss. Men seriøst, hva får vi fra disse tankene? Null. Absolutt ingenting.

Når du virkelig vil komme ut av elendigheten, må du jobbe rasjonelt med det. Separere sinne og sorg. Disse er to forskjellige komponenter, og med mindre du er villig til å se dem som to forskjellige enheter, vil du ikke kunne komme ut av anger. Prøv å finne ut hva som forårsaker sinne, som bare du kan gjøre det. Og beskjære årsakene, slik at du ikke blir skadet igjen av de samme tingene. Du kan gjøre din sinne avtar ved ikke å gjenta den samme feilen igjen. Husk, sinne gir deg flere grunner til å angre. Og med mindre du ønsker å tilbringe hele livet ditt, angre, ikke gjør vrede-skyen din rasjonelle tenkning.

Barnevakt i sorg

Sorgen er naturlig. Vi alle sørger. Vi sørger når vi taper noe, noen, når våre drømmer knuses og av mange andre grunner. Jeg husker en historie som jeg hørte da jeg var tre, men det er fortsatt trykt i minnet som om jeg hørte det i går. Kanskje du har hørt det også.

Historien handler om en kvinne som kommer til Lord Buddha med hennes avdøde barn og ber ham om å bringe ham tilbake til livet. Herren fortalte henne at han ville gjøre det hvis hun bringer en håndfull sennep fra et hus der ingen har dødd. Unødvendig å si, var kvinnen ikke i stand til. Trenger jeg å fortelle moralen til anekdoten? Du er ikke alene, så slutte å føle at du blir plukket som en marsvin for sorg.

The Dream Catch

Når drømmene dine knuses, hva kan du gjøre? Du ville bli en astronaut. Så du kunne ikke gjøre det. Grufull skjebne, ikke sant? Men livet ditt sluttte ikke der, gjorde det? Du er fortsatt i live, og det er fordi, ditt arbeid her er ikke ferdig, så klistret som det ser ut til. Prøv å kjenne ditt virkelige motiv. Hvorfor ville du være en astronaut? På grunn av berømmelsen eller fordi du ønsket å henge ut i ledig plass? Det handler om å finne de faktiske grunnene bak motivet ditt. Prøv å analysere drømmene dine og begynne på nytt. Ta angrer ut av bildet, og du kan bare ende opp lykkelig!

Sinne kontroll

Som sorg og anger, er også vrede en naturlig handling. Alle av oss blir sint på et eller annet tidspunkt i vårt liv. Men hvis alt du ser er rødt, hele tiden, er det på tide du tenker over det. Hva er din sinne som forteller deg? For noen år siden var jeg alltid sint og uten grunn i det hele tatt. Alle rundt meg kunne se den forskjellige forandringen i min oppførsel, og noen til og med foreslo faglig hjelp. Etter mange problemer og tantrums senere, fant jeg ut hva som plagget meg.

Jeg kunne ikke tilbringe kvalitetstid med min ektefelle, og det fikk meg til å føle seg skyldig. Og den skylden hadde forvandlet seg til frustrerende sinne. Men i stedet for å overvinne det, gjorde jeg det verre. Men jeg druknet meg ikke i et skuldsjø. Jeg prøvde å bruke hvert øyeblikk som jeg tilbrakte med ham. Noen få måneder senere ble jeg fremmet og måtte ikke tilbringe ekstra tid på kontoret. Noen ganger trenger du bare å finne roten til alle dine problemer, og du kan bare innse at dine egne frustrasjoner i livet faktisk er synderen når det gjelder å få deg til å føle deg verre.

Respekter Kjærlighet

Har du noen gang angret noe trekk du gjorde for din kjære? Jeg har ikke, og jeg tviler på om du har det. Husk dagen da du måtte hoppe over arbeid, fordi du måtte hjelpe din partner som ikke følte alt så bra? Du fortryder ikke det, fordi det føltes godt å være der og passe på din kjære. Men det er ikke alltid lett hele tiden. Banen du er på vei til, kan være vanskelig, lagt med angst, uro og frykt. Det pounds på ditt hjerte. Du vil ha suksess, men vil fryde risikoen. Din impuls til å miste de undertrykte kan konkurrere med panikk for ditt eget beklager skjul. Ikke vær redd når du er på vei mot kjærlighet fordi du aldri vil angre på det.

I livet er det lett å tvinge sinne innover eller på andre på grunn av dine egne angrer. Og det er lettere å synke så dypt at du vil miste all din selvtillit og aldri finne veien tilbake til det lykkelige livet. Men ta et skritt tilbake og reflektere. Forstå årsaken bak din angrer, og du vil vite når du skal angrende som en motivator som kraftig vil minne deg om ikke å foreta valg som vil gi deg beklager. Og for det, må du gjøre en sammenblanding av sørede tap, gjenvunnet drømmer og artikulert sinne.

Og til da, bare lær å gi slipp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar