Davy Maternity og Nursing Pyjamas Set Review

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere elsket Davy Maternity og Nursing Pyjamas, hevdet de var de mykeste og mest komfortable pyjamas de noen gang hadde slitt. Med en elegant, smigrende design har disse pleie pyjamas en uhyggelig spalt i toppen for diskret amming.

Hva de sier:

"Designet med komfort, stil og funksjon i tankene. Når du føler seg mykhet i dette pyjamasettet, vil du når og da komme til dem for å komme igjennom de lange dagene med pleie, arbeidstiden, og opphold-i-pyjamas dager! Pass på å pakke dem i sykehusposen din. Disse gjør også en perfekt baby shower gave! "

Testet av mamma Jemma Turner for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale disse pyjamas fordi de er så skjegg! Materialet er ikke klossete, jeg kan mate uten å føle seg eksponert. Jeg trenger ikke å ta meg til et annet rom og mate når vi har folk rundt om kvelden lenger, det ser ut som om vi har en kos og det er fantastisk. De vasker godt, selv om det allerede har oppstått en liten bobbling, men det vil ikke gjøre meg av med å kjøpe et par!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse pyjamasene gjør fôringen min datter så mye lettere om natten som det er så raskt og enkelt å få henne til å låse på, da du bare må trekke toppen og den andre nedover. Jeg pleide å ha to klær på toppen av senga som jeg pleide å bli kald i bare en veske og trekke den ned hele tiden, så jeg følte meg utsatt og veldig kald.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Disse pyjamas er de beste ammende pyjamasene jeg noensinne har møtt - de er rimelige, fantastiske materialer, enkle å matre inn og partneren min selv komplimenterte dem og sa hvor fint de var! Enkelheten av fôring er fantastisk. Jeg trenger ikke lenger å snike med å trekke en topp og den andre ned om natten lenger.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Personlig ville jeg ikke endre noe. Materialet er mykt og ikke clingy, og jeg kunne til og med bruke dem hele dagen i stedet for bare for senga. Det eneste negative, som tidligere nevnt, er den lille boblingen som allerede hadde dukket opp før du selv vasker pyjamas, men det ville ikke hindre meg fra å kjøpe dem. Fantastiske pyjamas!

Testet av mamma Annette Quilter for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil ikke nøle med å anbefale disse, særlig til noen gravide eller ammende mødre. De var komfortable og enkle å vaske og trekke av og på raskt og enkelt. De passer også lett inn i en ammende bh under og materialet er av god kvalitet og elastisk. Jeg har allerede anbefalt disse til mange mennesker.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Amning er veldig lett i disse - det er valg å trekke toppen helt ned eller å bruke den diskrete ammende spalten hvis det er i bedriften, noe som minimerer eksponeringen. Dette er veldig nyttig for å ha besøkende i de tidlige stadier med en baby, når du sannsynligvis vil være i pyjamas hele dagen! De var også veldig komfortable på keisersnittet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja - de er bedre enn noen tidligere maternity eller ammende nattøy jeg har prøvd, og jeg kan ikke forestille meg et mer praktisk eller stilig element i denne kategorien. Jeg tror design, valg av farger og komfort gjorde det skiller seg ut mer enn noe annet. Også, de virker veldig holdbare, jeg tror jeg vil bruke dem i mange måneder framover.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil si at du kan gi muligheten til å ha kortere ben, som jeg er 5 '5', og de er altfor lange for meg, selv om jeg trekker livet i meg helt opp. Annet enn dette, er det ingenting jeg ville endre - kanskje bare forbedre markedsføring som jeg aldri hadde hørt om disse før, og ville gjerne ha hatt dem tidligere!

Testet av mamma Katie Strand for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja! Pyjamas er ultra-behagelige og myke, jeg nøt virkelig å ha på seg, både om natten og å vandre rundt i huset. Selv etter å ha blitt vasket mange ganger, holdt den myke bomullen form, den gråfilt luksuriøse og fargen gjorde ikke ' Det ble ikke flau, og det var heller ikke noe bultende. Størrelsesvis, jeg er en 12 med store bryster og hofter, så valgt for en stor bare i tilfelle mediet var for stramt. Etterpå hadde mediet sannsynligvis vært perfekt da buksene var løs rundt midjen, men hadde jeg vært gravid, de ville ha montert meg både under og etter graviditet. Min mann trodde jeg så ut som jeg jobbet i et spa!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Å forsøke å holde seg varm mens du ser etter babyen i midten av natten, er ofte vanskelig, men de kappede ermene på skuldrene var ikke bare smigrende, men bidro til å holde meg koselig i sengen under føder. De diskrete åpningene for fôring var veldig enkle å bruke, og jeg likte spesielt det faktum at toppen ikke var for avslørende, så jeg måtte ikke bekymre meg for hva jeg hadde på før jeg åpnet inngangsdøren når jeg hadde på seg dem.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror disse PJ er verdige vinnere som de leverer i alle aspekter. Som en ny mamma føler du deg ikke alltid best, men i disse PJ er du komfortabel og stilig. Når dine ammende dager er over, kan du fortsette å bære disse pyjamasene som de ikke ser på som "pleie" pyjamas.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ærlig talt ikke forandre en ting - jeg trodde pyjamasene var flotte, og fargen var også herlig.

Testet av mamma Gemma Gooch for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg har elsket dette produktet og ville ikke nøle med å anbefale det til gravide eller ammende mødre. Pyjamas er komfortable og smigrende og legger dem på slutten av en lang dag under svangerskapet, føltes som en godbit. De holdt formen bra og monterte både min gravide kropp og etterlignet gravid form.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse pyjamas er veldig komfortable, smigrende og praktiske for pleie. Jeg har funnet dem veldig behagelig å bære for lounging, i senere stadier av graviditet, og når min baby kom. Jeg tok dem til sykehus og satte dem på etter den første etterarbeidstaben. De var nydelige og myke og hjalp også med de første forsøkene på amming. Jeg følte meg også trygge på dem foran besøkende i de tidlige nyfødte dagene. Jeg har dem fortsatt nå, min sønn er litt eldre.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har to par ammende pyjamas, og disse er langt mine favoritter. De er mye mer voksne, mindre tydeligvis pyjamas, mer smigrende og har holdt sin form bedre etter gjentatt bruk og vask. Disse er de dyrere av de to parene, men fortsatt rimelige, og de er mye høyere kvalitet - så etter min mening mye bedre verdi for pengene som jeg alltid ville ha på seg først.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg skulle forandre noe, ville jeg gjøre beina på disse kortere, eller tilby et valg av lengder. På 5'4 var beina på disse veldig lange på meg, jeg løst dette ved å legge i livet i overkanten, men jeg måtte gjøre dette flere ganger for å rette lengden som passer til rammen min.

Testet av mamma Holly Jenkins for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Davy Maternity og Nursing Pajamas sett er det mest komfortable, myke produktet jeg har sett på markedet. Pyjamatoppen er praktisk for amming, men likevel stilig nok til å bære rundt huset når som helst på dagen (mannen min trodde jeg hadde på seg en "gå ut" topp)! Min lille gutt liker å holde fast på crossover-detaljene mens du spiser. Pajamabunnene er myke og det brede elastiske midjebåndet sørger for en komfortabel passform, perfekt for en voksende støt eller etter fødselen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Pyjamas er perfekt for alle ammende mødre, da den lagde toppen kan trekkes ned for enkelhet eller kan løftes for diskret fôring. Pyjamasene er komfortable nok til å slappe av rundt huset, spesielt på de dagene da babyen min er klyngefôring, og jeg kan ikke gå av sofaen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Materialet i disse PJ er en god kvalitet, veldig myk, elastisk og vasker godt uten å miste form. Andre pattedyr / pleiepyjamas sammenligner ikke med kvaliteten på disse, og jeg har prøvd ganske mange merker gjennom hele graviditeten min. Davy Maternity og Nursing Pajamas sett er en sann vinner for meg!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Ærlig - disse er de beste pyjamasene for gravide og ammende mødre. Det eneste jeg kunne foreslå for å forbedre pyjamas ville være lommer. Selv om pyjamasene er perfekte allerede, vil lommer være en ekstra bonus, spesielt når du bærer babyen din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar