Syklistens hjemmearbeid

Hvis du bruker mer tid i salen, enten det er fordi du pendler på jobb, prøver å forbedre din kardiovaskulær kondisjon eller trening for et løp eller en utfordring, vil du sørge for at du sykler så effektivt som mulig. Fordi jo mer kraft du kan legge gjennom pedaler, desto raskere går du og jo raskere får du de resultatene du vil ha (og hvis du kommer raskere på kontoret, kan det ikke være så tiltalende, i alle fall kommer du hjem raskere også).

Tilbringer mer treningstid på to hjul, gjør bakkearbeid, arbeidshastighet og intensitetsintervaller, noe som vil gjøre deg skikkeligere og raskere. Du kan også gjøre store forbedringer i syklusevennene dine hvor som helst og når som helst med disse treningsfri treningsfri treningspakken, satt sammen av utholdenhetstreneren Steve Whittle. Sett dem i gang og forbedrer pedalkraft på kort tid.

ANBEFALT: Treningscykel treningsøkter

Bulgarsk split squat

Hvorfor Det vil bidra til å styrke og stabilisere gluten og hamstringene, to av de mest avgjørende musklene for sykling, samt forbedre kjernestyrken din.

Hvordan Stå høyt og legg en fot på et skritt bak deg. Bøy fremre beinet for å senke kroppen din, holde brystet opp og det fremre kneet over tærne. Kjør tilbake opp gjennom foten for å gå tilbake til starten.

Hvor mange? Fem sett med 15 til 20 reps på hver side.

Fuglhund

Hvorfor Det vil bygge en sterkere og mer stabil kjerne, som vil bidra til å forbedre stillingen på sykkelen, pedalomsetningseffektivitet og kraftoverføring.

Hvordan Kneel på gulvet på hendene og knærne med ansiktet ned og hender direkte under skuldrene med armene utvidet. Rett og løft venstre ben og høyre arm samtidig, og senk og gjenta med motsatte lemmer.

Hvor mange? Fem sett med ti til 15 reps på hver side.

ANBEFALT: Kjerneøvelser

Lunge med arm heve

Hvorfor Tilbringe timer på en sykkel fører ofte til tett bryst, rygg og skuldre. Denne dynamiske strekk vil bidra til å forlenge og løsne disse musklene.

Hvordan Stå høyt med kjernen din og armene dine ved sidene dine. Ta et stort skritt fremover til begge knærne er bøyd på 90 °, samtidig som du øker armene over hodet ditt. Gå tilbake til startposisjonen, og gjenta med det andre benet.

Hvor mange? Fem sett med 15 til 20 reps på hver side.

Walking plank

Hvorfor Det vil bidra til å styrke kjerne og skuldre, samt få kroppen til å fungere mer jevnt og kraftig som en enhet.

Hvordan Fra toppen av en press-opp-stilling, legg ned i en plankposisjon en arm om gangen, og hold kroppen din rett. Deretter reverserer du flyttingen for å gå tilbake til starten.

Hvor mange? Tre sett med ti representanter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar