Søteste Par Egenskaper: 21 De fleste usannsynlige men virkelig søte egenskaper

Det søteste paret er ikke den nye PDA-clingeren som står i hjørnet. Snarere er de de som er komfortable, forgrener seg på egen hånd.

Går noen gang bak et gammelt par som knapt kan gå alene? Det er som om de holder hverandre opp og gjør det nedover gaten.

Vi ønsker alle den vedvarende kjærligheten som holder oss i de mørkeste tider, får oss til å tro at alt er mulig, og lar oss se det positive i alt rundt oss. Problemet er at livet kommer i veien.

En av de mest skadelige tingene til noe forhold er å ha urealistiske forventninger om hvordan ting skal "være". Din ide om søt kan være helt forskjellig fra andres definisjon.

Hvis partneren din ikke lever opp til ditt nivå av "søt", eller du tror ikke at forholdet ditt er så søtt som det burde være, kan du sette unødig press på din forening som vil føre til alt annet enn cuteness.

Den øverste 21 mest usannsynlig, men virkelig "Søteste par" trekk

Noen ganger må vi se "søte" hvor det ikke kan skrike ut. Det er ikke i dressing like, fullfører hverandres setninger, eller gjør kissy-face. Noen ganger er de søteste parene de som gjør det gjennom de grove stedene, har et ekte forhold * Ikke et eventyr *, og ta vare på partneren deres mer enn de bryr seg om seg selv.

# 1 De har visse tradisjoner de opprettet alt på egen hånd. Ting som knytter et par sammen, har de tingene som er alle dine egne. Et søtt par har et ritual om å gå ut til deres favorittrestaurant til middag, åpne sine julegave alene to dager før, eller feire deres jubileum ved å tilbringe dagen i sengen. Det er deres egen søte. [Les: Par bucket liste - 20 ting hvert par må gjøre]

# 2 De har fortsatt datoen natt. Det spiller ingen rolle om en partner jobber ut av byen for flere uker om gangen, eller hvis de jobber nedover gaten, har folk som er en del av et søteste par tid tildelt bare to av dem - og ingen andre.

# 3 De går ikke en dag uten et kyss eller to. Hemmeligheten til et lykksalig forhold er å aldri slutte å låse lepper. De søteste parene kan ikke ha vilt lidenskapelig sex hver kveld i uken. I stedet er de paret som aldri lar den andre hodet slå puten uten et søtt kyss for å gi dem gode drømmer.

# 4 De gjør de tingene som betyr så mye og tar så lite. De søteste parene gjør de dumme små tingene som virker så ubetydelige for andre mennesker, men betyr mye for hverandre.

Enten det er å sette en liten post-it notat opp med å si "Jeg elsker deg", eller sørg for at deres favoritt PJ legger seg i sengen, tenker søte par om hvordan man får hverandre til å føle seg lykkelig og oppfylt. [Les: 16 søte par ting som alle par må gjøre]

# 5 De gjør ofre for hverandre. Når noen er en del av det søteste paret, innser de at det å gjøre den andre personen glad er noen ganger viktigere enn å gjøre seg lykkelig. Lykke gjør personen du elsker lykkelig, selv om det betyr at personen ikke får akkurat det de ønsker.

# 6 Ansiktet deres lyser fortsatt når partneren går inn i rommet. Vi vet alle at paret som har vært sammen for alltid, men de ser fortsatt på hverandre som det er første gang de noensinne har lagt øynene på hverandre. De søteste parene er de som, selv om de kanskje må bære Avhenger om natten, ser fortsatt på partneren som de vant lotteriet.

# 7 De komplimenterer deres betydelige andre når de ikke er rundt. Det er ikke noe bedre enn å fortelle verden hvor fantastisk deres partner er. Komplimenter hjelper virkelig et forhold. Og hvis det er gjort i ansiktet, så er det egentlig bare å få dem til å føle seg bra, ikke sant? Men når du komplimenterer noen når de ikke er rundt, mener du helhjertet det og beundrer dem! [Les: Dekoding komplimenter - 50 søte ord og deres virkelige betydninger]

# 8 De har kallenavn, men bare bruk dem med hverandre. Vi vet alle at kallenavn kan være ekstremt irriterende for andre mennesker, spesielt hvis de er barnslige som "schnookums." Men hvis en person kaller den andre "J" og deres partner kaller dem "søtsaker" når de er alene, er det pent jævla søt - og noe de gjør bare for hverandre.

# 9 Når man gjør vondt, gjør den andre også vondt. Hvis deres partner blir gjort narr av, overlevert for en kampanje på jobben, eller blir behandlet urettferdig, vil de gå til kamp for dem. Det er den søteste tingen noensinne! Å ha en direkte linje med empati er nøkkelen til et vellykket og beundringsverdig forhold. Tross alt, hvis de ikke bryr seg om dine følelser, hvem skal? [Les: Alle grunnene til at empati er så viktig i et forhold]

# 10 De har et ekte vennskap fremfor alt annet. Selv om sex kjører litt tøffe på grunn av planlegging og å være sliten, har de et varig vennskap som gjør det mulig for dem å koble seg - selv om det bare er å få kaffe til å hente seg. De søteste parene er de som kan snakke ikke bare på seksnivå, men også en følelsesmessig.

# 11 De kan være sint som helvete med hverandre, men fremdeles ser frem til sminke sex. Selv de mest sint parene er søte når de ikke kan vente på å få alt ut, og deretter hoppe hverandres ben.Seksuell spenning er nøkkelen til et fantastisk sexliv, og det gir også litt moro etter at røyken har ryddet og du har tatt ut det som trenger å være hashed. [Les: Hvordan gjøre opp med sexet sminke sex og føle seg enda nærmere]

# 12 De har skjult vitser som fortsatt er morsomme. Hvis det er noe som skjedde for lenge siden, får de dem til å le *, men bare de to vet *, det er søtt. Å ha historie er en av tingene som par kan dele sammen og knytte dem til en lykkelig etterpå.

# 13 De har fortsatt litt dekorum med hverandre. Søteste par er de som fortsatt har en følelse av privatliv og innredning. Hvis hun fortsatt barberer bena hver dag, og de snakker ikke om ting som tarmbevegelser * etter år eller til og med årtier sammen *, det er ganske søtt. Det betyr at du respekterer forholdet ditt nok til ikke å bli for komfortabelt.

# 14 De smiler alltid og tilsynelatende lykkelige uten anstrengelse. Et søtt par er et par som smiler sammen. Vi kjenner dem alle. De er de på festen som synes å ha alt. De klamrer seg ikke til hverandre, men kan se hverandre på tvers av rommet og gi et smil bare for å si "Elsker deg, baby." [Les: 12 enkle måter å holde intimitet i live i et forhold]

# 15 De er ikke klamrende på fester, men ser frem til å møte opp på slutten av natten. De søteste parene er de som er uavhengige nok til å holde seg og møtes på slutten av natten for å sammenligne notater.

Det er ikke at de ikke liker hverandres selskap, det er bare at de innser at de har en sosial funksjon, og resten av natten vil bli tildelt dem når kvelden er over.

# 16 Det ville fortsatt være dem mot verden, selv om alt gikk til helvete. De søteste parene vet at hvis verden kom fra hverandre i morgen, ville de betydelige andre flytte fjellene for å finne dem og bosette seg i den lille tiden igjen.

Å være beste venner, vil deres siste øyeblikk være fylt med bare hverandre, snakker om ingenting generelt - bare å være på hverandres side.

# 17 De respekterer hverandres meninger og diskuterer ting før de tar avgjørelser. Han trenger ikke å spørre om han kan gå ut med gutta på fredag ​​kveld. Men hvis de skal gjøre en stor livsendring, et stort kjøp, eller til og med snakke med sjefen sin om en kampanje, vil de ha partnerens oppfatning. Og det er super søt. Faktisk, som ønsker å vite hva den andre mener fordi de respekterer deres mening, har "søt" skrevet over det. [Les: Mushy måter å vise noen du elsker dem uten ord]

# 18 De holder fortsatt hender. Ikke hele tiden, men når ting blir litt rystende eller noen trenger litt ekstra støtte, kommer hendene ut slik at de kan klare det gjennom de grove flekkene. Holding hands er et tegn på kjærlighet og hengivenhet, og søteste par har det definitivt.

# 19 De prøver å gjøre ting for å holde sitt sexliv krydret. Ikke mange par gjør mye i soverommet unntatt gjør det når de kan. Hvis du er et par som stadig ser etter måter å slå hverandre på, så er du kanskje det søteste paret noensinne. [Les: 10 veldig søte sexspill for par å bringe den kåte tilbake]

# 20 De går aldri til sengs sint. Du vet hva som er verre enn å gå til sengs, gal? Vågner opp med konsekvensene av å være opprørt fra dagen før. Å gå til sengs uten å være sint på hverandre er ikke en lett ting å gjøre. Men hvis du kan, det er ganske søtt.

# 21 De tror fortsatt at deres kamerat er varmt. De søteste parene er de som, hvis de kunne gjøre det hele om igjen, ville fortsatt velge sin kompis. Å finne dem sexy og fortsatt vil våkne opp til dem hver morgen for resten av livet, angrekker ikke deres valg eller tenker på andre mennesker. De vet bare at de er rett der de tilhører.

[Les: Er du et søtt par allerede? 20 tegn som forutsier statusen din]

Det kan ikke alltid være solskinn og roser, men det søteste paret i rommet er folkene som ikke må vise hvor søte de er. De har en utødelig kjærlighet, vennskap og respekt for hverandre. Og de føler ikke behovet for å vise verden hvor mye kjærlighet de er i.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar