Den viktige veiledningen for å overleve Hook-Up-kultur

Koblingskulturen er en smerte i rumpet av de som ser etter seriøse forhold. Hvis det er deg, her er din ultimate overlevelsesguide! Av Colleen Anne Javellana

Dating har blitt enda mer komplisert i disse dager. Med fødselen av dating nettsteder og dating apps som Tinder, flere og flere mennesker er å koble opp enn faktisk skjer på "virkelige datoer." Hvis du leter etter noe mer uformelt, kan det hende at du kan koble deg til din fordel .

Hooking opp mot dating

Hva er â € œhookingâ €? Dette synes å være normen i dagens samfunn. Faktisk har det gjort dating lyd så arkaisk, og til tider, rett og slett meningsløs. Hooking opp betyr vanligvis å komme inn i et slags forhold der det ikke er noen egentlig forpliktelse mellom dere begge.

Folk som â € œhook upâ € Â komme inn i seksuelle forhold uten noen form for følelsesmessig vedlegg. Selvfølgelig, når man kobler seg til noen, er du ganske mye alt satt. Ikke forvent å være en del av partneren din hver dag, i tillegg til den enkelte leve mellom arkene. Du vil ikke bli introdusert til din hook upâ € ™ s venner eller familie. Tross alt er dette en gjensidig avtale som du har begge enige om.

De fleste tilkoblinger vil helst bruke teksting eller andre meldingsapper som den konstante form for kommunikasjon. Hvorfor? Fordi det er kostnadseffektivt og super praktisk. I tillegg gir det også opphav til sporadisk «båtsamtale». Med dating vil folk gi deg telefonsamtaler nå og da. Du vil høre stemmen sin på den andre enden av linjen. Du vil gjerne vite hvordan dagen gikk. Og du vil gjerne høre latteren sin igjen.

Koblingen kulturen kan være ganske forvirrende, fordi du bare får se din tilkobling med bestemte intervaller. Dette kan være en gang i måneden, eller kanskje annenhver måned. Igjen, det vil alle avhenge av din gjensidig avtale. Tross alt gir du deg tid til å se andre mennesker i mellom. De som velger å komme inn i disse farvannene, må være klare for turbulente bølger som må krysses. [Les: De 10 kardinalregler av uformelle forhold]

Hvorfor kobler seg ikke til alle?

Mange går inn i tilkoblinger uten å vite hva de får inn i. Det er som å dykke i ukjente farvann, hvor ditt eneste håp for overlevelse er å synke eller svømme. De fleste kan ikke stå presset. Og noen vil plutselig bli forelsket i den de knytter seg til.

Du må huske at så langt forholdene går, bør det være en toveiskanal. Den følelsesmessige byrden av å være den eneste som gjør forholdet arbeid er bare for utmattende. Faktisk er dette selve grunnen til at mange hook-ups aldri virker. Noen er bundet til å bli skadet bare noen få måneder i det ikke-strenger tilknyttede forholdet. Og det som startet som en god ide, kan bli til et følelsesmessig og psykologisk mareritt for mange.

Slik overlever du dagens hook-up kultur

For de som ikke er sikker på hvordan du kan gjøre det gjennom denne generasjonsdatafasen, er det vår guide for hva du kan gjøre for å unngå å få hjertet ditt ødelagt av noen som bare ønsker å hekte seg.

# 1 Vet hva du får deg inn i. Som den store militære strategen sa Sun Tzu en gang: "Hvis du kjenner dine fiender og kjenner deg selv, vil du ikke bli forstyrret i hundre kamper. Hvis du ikke kjenner dine fiender, men kjenner deg selv, vil du vinne en og miste en. Hvis du ikke kjenner dine fiender eller deg selv, vil du bli forstyrret i hvert eneste slag. "Å gå inn i kamp er uforberedt, dumt. Å dykke inn i ukjente farvann er selvmord.

Å inngå hook-up-kulturen følelsesmessig uforberedt betraktes som sosial selvmord. Du må huske at når du går inn i en hook-up, er du der for den uformelle typen forhold det bringer, ingenting mer. Forvent ikke noen forpliktelser eller følelsesmessige vedlegg, da det ikke er noen snorer knyttet til ting.

# 2 Vet når du skal ta ansvar. Hvis du har bestemt deg for at oppkoblingskulturen ville fungere for deg, så for all del, gå for den. Når du ser noen du liker, gjør det første trekket. Når det kommer til hook-up-kulturen, kommer det hele til å gjøre dine intensjoner klare. Hvis personen avviser deg, gå videre til neste. Tross alt er det ingen følelsesmessige vedlegg uansett. [Les: 12 måter å knytte en jente til]

# 3 Vær ærlig og åpen om det. Når du er i forholdet, husk at ærlighet er avgjørende, selv når det gjelder å koble til. Din partner er ingen tankeleser, så vær klar over hva du vil. Hvis mulig, sett alle dine grunnregler på papir. Hvis du planlegger å være eksklusiv, sørg for å gjøre dette klart for partneren din for å unngå fremtidige konflikter.

#4 Vær ansvarlig. Casual hook-ups handler hovedsakelig om seksuelle forhold. Siden de fleste hook-ups pleier å være en ikke-eksklusiv type ting, er det alltid anbefalt å øve trygt sex. STDs og uønskede graviditeter er fortsatt veldig virkelige ting, og man vil ikke ha noe så tungt som det, spesielt i en tilfeldig no-strings tilknyttet slags forhold. Å ta ansvar er alltid den modne tingen å gjøre og bør alltid settes i praksis. [Les: 25 regler for å være venner med fordeler]

# 5 Lær å ikke ta ting personlig. La oss innse det, tilkoblinger har en utløpsdato. Noen ganger kan folk ikke ta presset, eller en av dere plutselig vil ha noe mer seriøst med noen andre.Uansett grunnen vil du oppdage at partneren din vil forsvinne fra livet ditt like raskt som de er kommet.

Når dette skjer, er det best å ikke ta det alt personlig. Folk vil gå til slutt. Det er uunngåelig. Ikke knus rundt eller føler deg dårlig om deg selv. Ikke stalk deres sosiale medier kontoer, og ikke full tekst dem. Koblingen kulturen krever en form for følelsesmessig løsrivelse som kommer til nytte når partneren din plutselig bails. [Les: 15 tegn på at partneren din bare leder deg]

# 6 Har en sans for humor. Hook-ups er ment å være morsomme og lyse. Du behøver ikke å holde ting seriøs og rettlinjert når du er sammen. Noen ganger er den beste måten å holde en person interessert i, å ha en sans for humor om hele arrangementet. Hold det lett og morsomt, spesielt i sengen.

# 7 Lær når du skal forlate. Det er tider når hook-up vil bare la deg henge. Noen ganger er svaret ubestemt. Når du føler at dette forholdet ikke er verdt tiden din, har du all rett til å forlate. Hvis du føler at dette gjør deg mer skade enn bra, er det best å gå bort enn å torturere deg selv.

Husk at hook-ups skal være en lystløs måte å komme inn i en ikke-begått slags forhold, men hvis du føler deg følelsesmessig belastet, lær å akseptere at denne typen ting ikke er for deg. Pass på at du avslutter med verdighet. [Les: Hvordan stoppe egoistiske folk fra å skade deg]

# 8 Se på den positive siden av tingene. Verden er en endeløs sjø full av assholes og jerks, og på en eller annen måte vil du bli skadet. Du kan finne deg selv å utvikle følelser for den du er i kontakt med, og han eller hun kan ikke føle seg på samme måte om deg.

Til tross for alt dette, husk at din lykke betyr noe. Vær positiv, og prøv å se hvert forhold, mislyktes eller på annen måte, som en rik kilde til livsleksjoner. Tross alt, det tar et dårlig forhold for å få deg til å sette pris på alle de gode som kommer inn i livet ditt. [Les: 20 grunner til hvorfor han aldri kan elske deg igjen]

Hooking opp har blitt så utbredt i dag at det gjør dating virke som en myte. Sosiale medier dekning har kommet så langt som å lage virkelighet viser som ville glorify det helt. Men mens det ikke er ondt av noen form for ordet, er det klart ikke for alle, og du må huske det.

[Les: Slik har du et nei-strenget tilknyttet forhold]

Kjenn deg selv før du kommer inn i en krok. Hvis du foretrekker engasjerte relasjoner, er det best å unngå å komme inn i den kompliserte verden av hook-ups. Tross alt har mange prøvd og mislyktes, og det er definitivt ikke en enkel måte å tråkke på.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar