Parets tur - En perfekt flukt med kjæresten din

Ferier er flotte, men det er noe annet som kan bringe dere begge mye nærmere. Ta av på en parferie med kjæresten din eller kjæresten din, og opplev en helt ny side av kjærlighet!

Har du noen gang ønsket å ta av på en parferie med kjæresten din eller kjæresten din?

Det er alltid lett å ta en flytur og zoome bort på ferie med partneren din.

Vel, hvis flyet tar bort bare noen få timer av din favoritt ferie destinasjon, det er ikke så ille, er det?

Du vil fortsatt være igjen med en tilfredsstillende tid til å nyte ferien. Men det er noe mer enn en strand eller fjellene for å lage varige minner. Og det er reisen.

Hvis du ønsker å prøve noe spennende og nytt, ville en parferde være det perfekte valget for deg og din partner. Og du kan til og med merke et annet par hvis selskap dere begge liker.

Det er ikke veldig vanskelig å planlegge en par-reise sammen, men det er noen ting du må huske på for å virkelig nyte turen, og opprette noen magiske minner.

Planlegger et par kjøretur

Når du er ute på en biltur, antas det at det ikke er for mye planlegging involvert, eller hele poenget med en biltur går tapt! Men samtidig vil noen få hensyn alltid gjøre reisen mye mer behagelig og romantisk for deg.

Lagrer opp, hamstrer

Vel, dette er en ganske viktig ting å gjøre når du er på en bilferie, og du må sørge for at du gjør alt. Først og fremst, få bilen din rettet opp, og sørg for at den er i beste form.

Ha et reisekart over området med deg, bare i tilfelle du går seg vill. Lag opp på tepper, mat og vann for reisen. Pass på at du har reservehjulet og andre nødvendige mekaniske krav som noen få ekstra pærer, sikringer og et rør. Har også et førstehjelpssett, hendig, bare i tilfelle. Topp listen med en god samling av favorittmusikken din, og ja, ikke glem å bære penger i hånden. Du vil ikke stoppe ved landsbygda og blinke på kredittkortet ditt!

Planlegger destinasjonen

Du kan ikke være veldig opptatt av banen du tar, men du må definitivt ha en destinasjon i tankene. Et sted hvor du vet at du kan slappe av og nyte etter en lang og flott par reise. Plasser deg selv godt og gjør litt forskning for å bli kjent med noen få steder du kan trekke over for natten, hvis reisen kommer til å ta noen dager.

Sjekk severdighetene underveis

Ikke kram opp reiseplanen din, og planlegg en kjøretur på en måte som tvinger deg til å kaste over åtti kilometer i timen, bare for å nå din neste ønskede stopp. Slapp av, nyt stasjonen. Ikke planlegge dine små pitstopp. Du liker et syn, så trekk over og ta noen bilder. Passerer gjennom en sjarmerende by? Stopp ved å sjekke ut hva dette stedet har å tilby. Tenk deg at du spaserer i et kjøpesenter og reiser på samme måte som du ikke har noe bedre å gjøre, eller noe bedre sted å gå.

Hotellreservasjoner

Det er en god ide å bestille hotellrom i god tid. Men hvis du vil oppleve en god biltur, kan du gå videre til reisemålet uten forbehold. Hvis du reiser til et sted i lavsesongen, så burde du egentlig ikke ha noen problemer med å få det perfekte rommet. Men hvis det er i høysesongen, kan det være bedre å vri denne lille regelen for parferien og reservere et godt rom, slik at du ikke ender opp skuffet når du når slutten av reisen.

Du vil ikke ringe hotellklokkene midt om natten og bli skrudd ned overalt hvor du går. Og du kan også bli dratt av på de høye kostnadene, hvis du går til et ukjent sted.

Nyt stasjonen

Når du er ute på en lang reise, kan det være mange stopp, og det kan være et sporadisk flat dekk eller en lang trafikkork. Til tider kan du til og med gå seg vill. Men ingen av dette burde virkelig plage deg fordi det hele er en del av eventyret i en biltur. Ikke svett over irriterende ting og bare ha det bra. Men alltid plass selv og planlegg reisen på en slik måte at du unngår å reise sent på kvelden.

Personlig tid

Det kan være tider når du kjører, og partneren din vil kanskje ha lyst på litt søvn, eller de vil kanskje bare ha glede av synet og høre på musikk. Du trenger ikke å fortsette å snakke hele tiden, bare fordi dere begge er i bilen i flere timer sammen. Plasser deg selv og slapp av. Når du har lyst til å snakke, snakk en stund, eller hvis du blir lei av å holde seg stille og din partner sover, bare hum og følg kjøreturen. [Les: Spørsmål du burde aldri spørre kjæresten din]

Tilbringer kvalitetstid på en parferie

Hele poenget med paret kjøretur er å tilbringe kvalitetstid sammen, så sørg for at du gjør nok av det! Du har tid til å tilbringe med hverandre, og du kan ta opp ting du ikke kunne snakke om i lang tid. Snakk om dagene da du først møttes, eller hvordan dere begge planla denne turen. Eller snakk om drømmene dine ... eller omtrent alt annet. Det er ikke hverdags at du faktisk kan ha en samtale i flere timer uten den irriterende buzzen på mobiltelefonen eller et plutselig møte. [Kjærlighetshistorie: Husk hvordan vi møtte?]

Fortsett, planlegg den perfekte partur sammen, og ta med hjerter dine sammen før du kommer til ferien!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar