The Country House Spa Hele familien vil elske

Varselredaktør Jo Bounds bodde på Bedford Lodge Hotel, Cambridgeshire, med Fawn, fire

Å være en heltids arbeidende mamma, livet er hektisk. Så, da jeg følte meg for å slippe sjongleren, bestemte jeg meg for å ta min minste på et langt planlagt spa-besøk. Hvorfor kaste bort den ekstra luksuriøse sengen og se den store flatskjerm-TVen på egen hånd (vel, hvordan ellers burde det Min lille ponni bli vist?).Feeding hennes equine besettelse, datteren min var spent på å oppdage Bedford Lodge Hotel ligger i hesteveddeløp byen Newmarket. Opprinnelig et herregård fra 1800-tallet, hotellet og spaen blander smarte land plysj med boutiquehotell, men det er ingen pretensjoner - personalet økte ikke et øyenbryn da Fawn åpnet sitt Trunki i resepsjonens etasje.De tre hektar grunnene er himmelen for byens levende små som er lei av å bli fortalt å holde seg borte fra veien. Personalet er ekstremt hjelpsom, og du kan også bestille en lokal barnevakt hvis du vil slappe av i det nyoppussede spaet. Den dype vevsmassagen utryddet absolutt smerten fra skoleuniformstryking, og Fawn så på at hestene ble smurt mens enzymet i ansiktet zapped noen av krøllene fra ansiktet mitt.

Etter en avslappende natt (Fawn sov til kl. 8.30!), Dro vi hjem med tog, vi begge sprawled tilfredsstilt i våre seter. Hun har allerede fortalt meg at vi kommer igjen snart ... '

Hvorfor vil du elske det

Boblebadet på taket er en overbærende slutt på en spa-behandling, perfekt for slitne mums muskler.

Hvorfor din baby vil elske den

Barna vil ha tiden av livet i hotellets svømmebasseng.

Bestill det!

En spa-dag på Bedford Lodge Hotel, inkludert ansikts- eller massasje, bruk av bassenget og damprommet, pluss lunsj, starter fra £ 80. Tomannsrom fra £ 135. For informasjon om Greater Anglia tog, klikk her.

Sjekk også ut ...

Skiathos Princess, HellasMed et nytt 'Healthy Living' spa-program, inkludert YogaAqua - tenk yoga på surfebrett - og Ofsted-godkjent barnepass, er dette den ultimate familievennlige strandferien. Lucknam Park, Bath Denne eiendommen på 500 hektar ligger ikke bare i et swanky spa og en Michelin-stjerne restaurant, men det er også et ridesenter for ponyridning, et eventyrlegegård og go-kart. Asia Gardens, Spania Asia kommer til Spania på dette Far East-inspirerte spa-hotellet. Du finner en imponerende samling av bassenger, et barnevennlig boblebad, fire restauranter, barneklubb og et piratskip, sammen med bestikk av bleier, baby mat og snacks tilgjengelig på stedet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar