Den kuleste vanntette jakken vi har sett i år

Innhold

Bilde scenen. Du er med rette stolt av din nye bomberjakke og er kløe for å bære den ut og baske i komplimenter som sikkert kommer deg. Men det tipper det ned. Heller. Soaked-right-through-to-the-bone vær. Og din eneste anstendige vanntette kommer ikke til å tjene noen misunnelig "fin jakke" kommentarer. Så du bestemmer deg for å bære bombeflyen dekket med gratis gjennomsiktig poncho fra den festivalen. Toppkarakter - til du er oppdaget av din gobbiest-venn før du kan dumpe ponchoen.

Unngå dette ego-denting-dramaet ved å bli involvert i dette samarbeidet mellom en av våre ypperste ytre-etiketter, Alpha Industries og svenske up-and-comer Stutterheim. Nå vet vi at samarbeid mellom mote merkevarer har blitt så fasjonable at de risikerer å hoppe i haien og falle ut av mote, men vi er bare takknemlige for at denne kreative tilkoblingen skjedde før forestillingen ble passé.

Se relaterte The Best Waterproof Jackets For Men: True Weather Beaters

I et nøtteskall har noen av våre favoritt vinterjakker fått den vanntette behandlingen. Og vi mener favoritt. Det er den ikoniske MA-1 fly jakken fra merkevaren som leverte den til det amerikanske militæret i første omgang, samt N-3B parka og M-65 fishtail parka.

Den svenske regntøyspesialisten har tatt disse stilene og gjengitt dem i en gummiert bomull for å gjøre dem vanntette, mens du opprettholder den dristige oransje detaljering som bidrar til å gi produktene sine karakteristiske utseende.

Få deg en av disse smarte unisex vanntette og bin som poncho, stat.

Alpha MA-1 bomber (£ 315), Alpha M65 fiskestiv (£ 400), Alpha N-3B rain parka (£ 450), kjøp på stutterheim.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar