Den komplette veiledningen til Tough Mudder

Innholdsfortegnelse:

Den komplette veiledningen til Tough Mudder - øVELSER 2023
Den komplette veiledningen til Tough Mudder - øVELSER 2023
Anonim

Kanskje du er lei av å pounding 10Ks og maraton på flatveier. Kanskje du har sett bilder på Facebook av ferdiglinjevenner i oransje hodebånd som ser ut som de har en bedre tid enn du kan huske å ha. Eller kanskje du bare liker ideen om en gratis øl. Dette er alle gode grunner til å registrere deg for å gjøre en tøff mudder, en team-orientert begivenhet med en unik atmosfære av kameratskap og spennende masochisme, bygget fra et hinderkurs designet for å skape deg til dine fysiske og mentale grenser. Vil du ha det? Her er en titt på hva du trenger å vite før du kommer i gang.

Du vil ikke gjøre det alene

Ifølge Tough Mudder's John Fidoe, gjør 90% av de som registrerer seg det som en del av et lag. Hvorfor? Dels fordi Tough Mudder, i motsetning til tradisjonelle løpende hendelser, handler om å hjelpe andre til å overvinne en utfordring i stedet for å nullle inn på en PB. «Det handler ikke om din tid,» sier Fidoe. "Det handler om dine andre Mudders." Men det er også fordi litt hjelp kommer veldig praktisk når du trenger et løft over en invertert vegg to ganger din størrelse, et ord med oppmuntring før du skyver gjennom en ring av ild, eller bare noen å velge du står opp av gjørmen (igjen). Kontorteam er populære, og hvis du sliter med tall, er de offisielle fora full av tapte Mudders på jakt etter et hjem.

Du kommer til å bli gjørmete

Du visste dette, ikke sant? I det minste gjorde du om du har sett på forhindringslinjen for 2015, som inkluderer kryping, vassing og faller inn i forskjellige groper og leire bassenger, gjørmete vann og til og med muddykt vann. Dette betyr at det er verdt å gjøre noen akklimatiseringsopplæring, spesielt hvis du forventer lave temperaturer på hendelse dagen, eller i det minste dousing selv pre-race så problemet er avgjort fint og tidlig.

Bruk riktig gir

Det du har på deg, kan hjelpe deg med å håndtere alt det gjørme og vann. Hindringsløp og utendørs trener Michael Cohen anbefaler at du bruker tynn, hurtig-tørkende neopren i stedet for materiale som blir tyngre når du blir våtere, og det er en god ide å sortere ut hansker og noen løpesko (eller hvis du er på et budsjett, trenere du er enten glad for å si farvel til eller tenke kunne overleve vaskemaskinen). Du kan forvente å krype gjennom tunneler eller over betong, så albue og knebeskyttere kan være en god ide, hvis du har interesse for å holde huden på.

Image
Image

Tren hele kroppen din

Tøft mudder er ikke spesielt farlig, men det virker på kroppen din på måter som sier at et maraton aldri vil, takket være kombinasjonene av klatring, kryp og bære. For å redusere skader og komme seg raskere, anbefaler Cohen trening som er fokusert på overkroppen og quads - de to områdene hindrer brenningens hurtigste - og mye balanse og stabilitetsarbeid. 'Den vakre hindringsrennen begynner å utvikle kroppen din på en helt annen måte,' sier Cohen. Våre 8 uker Tøff Mudder treningsplan vil hjelpe deg med å komme seg rundt i ett stykke - men ikke glem å arbeid på ditt mentale spill også.

Lær hvordan du skal falle

Selv med de riktige skoene, den riktige treningen og de rette lagkameratene, insisterer Cohen at "alle, på et tidspunkt, vil falle". Og hvis målet ditt er å komme seg opp igjen, er det en god ide å lære å gjøre det ordentlig - opp armen og over skuldrene i stedet for nedover ryggraden. I utgangspunktet praktiserer breakfalls, som "reduserer forekomsten av spinal skade og stopper hodet kommer i kontakt med bakken". Hode. Bakke. Bad. Øve på. OK?

Ikke glem kardioen

Mens du er sikker på at du er mentalt forberedt på å bli frosset og elektrokutt og fysisk klar til å hale deg opp til tårnhøyde vegger og mudbanks, ikke glem at det går fortsatt å kjøre mellom overskriftene. Tøffe mudderbaner er mellom 16 og 20 kilometer lange, og selv om det ikke er uvanlig eller frowned på, gjør at bena kan bære deg til mål er en veldig fornuftig idé.

Prep for spesifikke hindringer

Hvis det er noe i hindringslinjen, vet du at du skal slite med - en klatring, en heis, et hopp, uansett - deretter utveksle trening mot det for å gjøre deg klar både fysisk og mentalt. Tross alt er alt mindre skremmende når du har gitt det en tur. Hvis du ikke er sikker på hva du vil kjempe med, kan du kanskje ta Cohens råd for allsidig beredskap: klatre opp et tau. "Det gjør underarmene dine, biceps, triceps, lats, trapezius, deltoids. Det er en strålende, strålende øvelse. "Oh - og husk å ikke bekymre deg for mye. Poenget er å fullføre, så hvis det er noe du egentlig ikke kan gjøre - hopp over det. Ikke glem å sjekke ut våre Tøffe mudder hindring tips for å finne ut den beste måten å nærme seg noen av de mer skremmende utfordringene.

Finn ut mer om XperiaZ3 fra Sony og dens fordeler for Tough Mudder forberedelsene.

Populært emne