Comfort Seeker - Er dette ditt nye mamma vekttap problem?

Hvis kake har blitt din beste venn siden du ble mamma, er det sannsynligvis din nummer én fiende når det gjelder vekttap

Mange nye mødre føler seg utmattet og litt ned, slik at de støtter seg opp med sukker.

Studier viser at matvarer som er høyt i sukker er trøstende både fysisk og følelsesmessig, sier psykolog dr. Sandra Wheatley. "Men den gode følelsen varer ikke som sukkerholdige matvarer, send blodsukkernivået høyt, så krasjer du deg, føler deg mer sliten enn før, slik at du når sukker igjen, og så fortsetter syklusen."

Neste gang du kommer til en kjeks, tenk om du er sulten eller trøtt. Sjekk ut våre tips for å takle dine søvnproblemer med mamma.

Hva du kan gjøre

Du pleier å like karbohydrater fordi de gir deg en følelsesmessig boost. For å unngå energihøyde / lavsyklusen, velg karbohydrater med lavt utslipp som fullkornsbrød, vilt ris og søte poteter.

'Hvis du har noe søtt, spis en håndfull nøtter sammen med den,' forteller personlig trener James Duigan. 'Det vil redusere hastigheten som sukker treffer blodet ditt og holde energinivåene konsistente.'

Din hemmelighet for suksess

Når du føler deg komfortabel å spise, må du male neglene dine for å distrahere deg. Du vil se og føle deg bra også.

Og snack-klok, vurdere disse sunne (og hurtige) alternativene.

Hvis dette ikke høres ut som du, gi vårt vekttap quiz en annen virvel for å finne ut akkurat hva som kommer i veien for din post-baby kroppsform.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar