The Cheerleader Effect: Ser du Hotter rundt andre?

Når du hører uttrykket "karriereffekt", kommer visjoner av vognhjul og håndstandere til å tenke på. Sannheten er imidlertid litt mer foruroligende.

Cheerleaders er kjent for å være de gylne jentene - og gutter - av alle atletiske halvtidsutstillinger, men de er også antatt å være de mest populære og attraktive individer i videregående skole. Av den grunn var uttrykket â € œcheerleader effectâ € Â mynt. Men det er ikke det du tror.

Effekten er ikke noe som gir deg super fleksibilitet, hoppeklokker eller en peppy holdning. Cheerleader-effekten har en mer uhyggelig konnotasjon - avhengig av hvordan du ser på det.

Hva er cheerleader-effekten?

I vitenskapelig henseende er cheerleader-effekten det du kaller "herarkisk koding." Drew Walker og Eward Vul fra Psykologisk institutt ved University of California, testet San Diego en teori for å se om folk fant personer mer attraktive når de ble plassert i en gruppe.

De gjennomførte fem eksperimenter hvor de fikk fagene til å vurdere attraktiviteten til folk i fotografier. De viste dem et enkelt bilde, og fortsatte deretter med å vise det samme bildet mens de var i en gruppe eller, for dette eksperimentets formål, en collage.

Alle resultatene fører tilbake til fagene som tenker at folket i bildene som ble gruppert, var mer attraktive enn de som sto alene. Forskerne ser ut til å tro at folk er mer attraktive i grupper, fordi deres fysiske egenskaper utelukkes. Feilene til en person har ikke mye vekt når de plasseres side ved side med andre folks feil.

Det finnes ingen kjente eksperimenter av cheerleader-effekten i virkelige livsinnstillinger, men mange er enige om at de finner folk i grupper attraktive. Så hvorfor skjer dette? Hvorfor anses folk mindre attraktive mens de er alene enn i en gruppe?

Hvorfor eksisterer cheerleader-effekten?

Hver person har en annen oppfatning av hva skjønnhet og attraktivitet er. Når det er sagt, kan du hvile lett og vite at det som tiltrekker oss til andre mennesker, er faktisk en merkelig fysisk utfordring. En skibakke? Ikke alle har det, så det er en puss. Norske gud proporsjoner * ahem, Chris Hemsworth *? Igjen, ikke alle har dem, så vi kan krite det av som en puss.

Når du møter disse quirks med en gruppe andre folks quirks, uttrekker attraktivitetsfaktoren ut. Dette betyr at feilene, som ikke er quirks, er mindre merkbare fordi antall personer i gruppen gjør det vanskelig for andre å se feilene du er så usikker på.

Hva betyr dette for deg?

Er du virkelig mindre attraktiv når du er alene? Svaret: Selvfølgelig ikke! Vi snakker om ekstern oppfatning, her. Dette er basert på hvordan fremmede oppfatter deg. Det har ingen betydning for hvem du er som en person.

Du er så attraktiv som du oppfatter deg selv, slik at dine venner avrundes hver dag, er ikke nødvendigvis det beste alternativet for å øke selvtilliten. Når det gjelder dating, er det imidlertid mulig at du kan bruke denne informasjonen til din fordel.

Nøkkelen til dine datingproblemer?

Å ta vennene dine ut under dekke av en jenter eller gutter, kan utkonkurrere, hvis du bare er i den for å finne en dato for deg selv. Cheerleader-effekten er ikke noe du kan starte på et innfall. Det er en naturlig forekomst.

Uansett hvem du er med, virker cheerleader-effekten, fordi det å være sammen med en gruppe mennesker gjør det vanskelig for andre å vurdere dine individuelle egenskaper med bare ett blikk.

Det er ikke en måte for deg å legge ned dine mindre attraktive venner, og det er heller ikke en måte å øke sjansene dine for å finne en date ved å henge ut med svært attraktive mennesker.

Du er bokstavelig talt bare et ansikt i mengden - det er ikke noe dårlig i det hele tatt. Konkurransen i form av fysisk utseende går ut, og det tar presset av å prøve å imponere mulige datoer mens du sitter ved en bar alene.

Cheerleader-effekten gir deg en fordel når du prøver å tiltrekke seg mulige suitors, samtidig som du gir deg mye trengte støtte du bare kan få fra vennene dine.

Hvordan bruke cheerleader-effekten for å finne en passende dato

I utgangspunktet er formelen dette: når du er ute med vennene dine, ser du mer attraktiv ut.

Men å tiltrekke noen er ikke en ferdig avtale. Du er bare mer attraktiv enn du ville vært, hadde du vært alene. Det er ikke engang å si mye, vurderer at alle kan tiltrekke seg noen på et tidspunkt i livet.

Så hvordan kan du tiltrekke deg en passende kompis ved hjelp av cheerleader-effekten, bortsett fra at du allerede er varmere enn du er når du er alene?

# 1 Ikke tenkt for mye om det. Cheerleader-effekten vil skje når det skjer. Å sette seg opp med venner som du synes er mindre attraktive enn deg, er bare grusom, og en veldig åpenbar refleksjon av hvem du er som en person. Donâ € ™ t gjøre det. Å sette ned vennene dine, om enn på en subtil måte, er aldri en god måte å tiltrekke seg mulige datoer på.

# 2 Stopp å merke hvordan andre ser på deg. Selv om du synes mer attraktiv med cheerleader-effekten, er andre faktorer fortsatt i spill. Hvis du ser ubehagelig ut eller antsy fordi du venter på at noen skal legge merke til deg, er det svært lite sannsynlig at noen vil tro at du er søt.Mangler er ok, men usikkerhet er uattraktiv. [Les: 13 fysiske tiltrekningstips for å se seg varmere i offentligheten]

# 3 Nyt din tid med vennene dine. For at du skal følge med med nummer nummer ett, må du huske hvorfor du er ute og hvem du er med. Du er her for å tilbringe tid med venner, samtidig som du setter deg selv der ute, hvor det er mulig for ledere å se deg. Det viktigste er imidlertid at du trenger å nyte deg selv, så du vil ikke bli plaget av ideen om at noen kanskje eller ikke er interessert i deg.

# 4 Revel i din nyfødte selvtillit. Å vite at du ser attraktivt, tar deg et skritt nærmere å være ditt beste selv. Nøkkelen til å tiltrekke noen er å være trygg nok i din egen hud. Menn og kvinner er mer tiltrukket av selvsikker folk, uavhengig av deres utseende. Så, med cheerleader-effekten på plass, vil en matchende aura av tillit * mest sannsynlig * forsegle avtalen for en spirende romantikk. [Les: 10 subtile kroppsspråk beveger seg for å virke mer selvsikker]

# 5 La noen andre ha en gå på det. Cheerleader-effekten er ikke bare for deg. Det er for hver person du bestemte deg for å gå ut med. Du er ikke den eneste som ser fantastisk ut i kveld, noe som betyr at noen av vennene dine kan få en sjanse til kjærlighet også. Hvis noen andre får en dato først, blir det ikke bummed om det. Feire det faktum at cheerleader-effekten fungerer, og at det blir din tur snart.

# 6 Underhold nye ryttere, men ikke stole på ditt første inntrykk mot hverandre. Ikke alle som nærmer seg deg, er en strålende fyr / jente. Husk at de sannsynligvis har basert sin beslutning på fysisk utseende alene, så det er best å ta litt tid å bli bedre kjent med dem før de bestemmer seg for å starte et forhold.

# 7 Ikke glem vennene dine. Når noen nærmer seg deg, la ikke bare vennene dine henge. Det ville ikke skade deg og din nye suitor å ha noen flere drinker med vennene dine, i stedet for å bare rushing ut for å bli kjent med hverandre litt bedre. *blunk blunk*

# 8 Husk: Men du ble oppfattet ved første øyekast, er hvordan de vil huske ditt første møte. Cheerleader-effekten varer bare så lenge du er i en gruppe, men du er ikke bekymret. Måten din dato så deg den kvelden med vennene dine, er hvordan han eller hun vil huske det for resten av livet. Det er hvordan du alltid har sett, uansett; cheerleader-effekten hjalp bare deg med å få en bein opp i et stort hav av andre enkle og potensielle â € œcheerleaders.â € Â

[Les: 10 enkle trekk for å se fabelaktig mens du prøver å få oppmerksomhet]

Cheerleader-effekten er et vitenskapelig støttet fenomen. I stedet for å beklage sine implikasjoner, bruk disse 8 tipsene for å gjøre cheerleader-effekten for deg, og finn deg lykkelig etter hvert.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar