Cable Flye er vår Go-To Brest Building Move

Innholdsfortegnelse:

Cable Flye er vår Go-To Brest Building Move - øVELSER 2023
Cable Flye er vår Go-To Brest Building Move - øVELSER 2023
Anonim

Folk som gjør dumbbell fly er et vanlig syn på de fleste treningssentre, og det er fordi det er en av de få øvelsene som isolerer brystet for å bygge muskelstørrelse og styrke.

Likevel er sannsynligheten for å se noen gjøre det riktig, langt mindre. Ofte er de valgte vektene for store, og legger for mye press på den delikate skulderleddet, og tvinger et bevegelsesområde som er for smalt, og sikrer at momentet gjør mer av løftingen enn musklene. Kort sagt, det er sløsing med tid.

I stedet for å bygge en større og sterkere bryst effektivt og trygt, står stående kabelflyvninger. Denne maskinbevegelsen holder spenningen på brystmuskulaturen for både løfte og senke deler av hver rep, som ikke er tilfelle med frie vekter.

ANBEFALT: Den ultimative brysttreningen

Som en bonus er det en enkel form for tweak (punkt tre nedenfor) som kan plassere enda større spenning i midten av brystet - den delen mange mennesker sliter med å utvikle.

Cable Flye Form Guide

Settene 3 reps 12-15

  1. Stå høyt midt i en kabelmaskin, og hold et D-håndtak festet til den høye remskiven i hver hånd med en svak bøyning i albuene.
  2. Hold brystet opp og kjernebent, start på farten og - fortsatt med bøyningen i albuene - ta hendene dine rundt kroppen din for å møte mellom bryst og brysthøyde.
  3. Når hendene kommer sammen, roter håndleddene dine slik at håndflatene dine vender oppover, hold deretter hendene sammen med små fingre rørende, klemme brystmusklene dine hardt.
  4. Fokus på hvordan denne bevegelsen av håndleddet og armene plasserer spenning midt på brystet, hold posisjonen for en eller to teller.
  5. Slå forsiktig bevegelsen helt til begynnelsen, og hold full kontroll over vekten i løpet av returen.

ANBEFALT: 20-minutters kors trening

Populært emne