De 9 store problemene på en manns sinn når de har sex

Mens de fleste menn vanligvis forsøker å handle nonchalant om sex, er sannheten at de ikke er så forskjellige fra kvinner når det kommer til å bli intime.

Uansett hvor sikker de opptrer, har alle gutta noen usikkerhet om sex, selv når de er i et langsiktig forhold. Sex er full av emosjonelle problemer, og gutta har dem akkurat som kvinner gjør. Mens kvinner er mer sannsynlige å ha selvbevissthet problemer om kroppene sine, har menn problemer som også forårsaker angst og ytelsesproblemer på toppen av det!

Hvordan påvirker sex en manns psyke?

Kjønn i et forhold innebærer en ekstremt sterk følelsesmessig forbindelse. Det har muligheten til å bringe to personer mye nærmere sammen, men det kan også skape usikkerhet, noe som kan kjøre et par fra hverandre. Hvis en partner virker fjernt eller uengasjert under kjønn, kan det nagle på den andre personen, og la dem lure på. Kanskje de bare er lei av jobben, eller kanskje blir sexet gammelt og foreldet. Det kan til og med la noen lure på om de blir lurt på.

Menn måler seg kontinuerlig mot standarder som samfunnet skaper. Under sex er det vanligvis et sted på baksiden av en manns sinn: Er han stor nok? Vil han vare lenge nok? Vil han vare for lenge? Kan han få henne til å komme? Har hun hatt bedre før? Han kan prøve å gjemme det, men han har hans usikkerhet akkurat som kvinner har deres.

Med mindre han har store intimitetsproblemer, er sex i et forhold viktig for en mann, både for glede og for å skape den intimiteten som styrker båndet mellom elskere. Mens det er generelt lettere følelsesmessig for menn å ha ufestet sex eller en nattstand, vil de fleste gutta virkelig elske noen de elsker, i stedet for å bare skru noen som de ikke gjør.

9 utgaver menn har ofte når de blir intime

Noen menn har mange problemer, mens andre har ubetydelige. Nedenfor er noen av problemene som ofte kan krysse når de har sex med en kvinne.

# 1 Ytelsesproblemer.De fleste gutta har noen personlige hang-ups når det gjelder sex. Alle menn har hatt eller vil ha noen seksuell dysfunksjon eller prestasjonsangst i deres liv. Frykten for dette skjer enten for første gang, eller igjen, kan veie tungt på sinnet. Vanligvis bekymrer det seg så mye om at det er mer sannsynlig å skje, men det kan være vanskelig å unngå. [Les: 10 enkle måter å overvinne seksuell angst og forbedre ytelsen]

# 2 Hennes tidligere partnere. Han kan også ha usikkerhet om en kvinnes tidligere partnere. Med mindre han er hennes første, vil en mann uunngåelig tenke på sin tidligere seksuelle opplevelse og sammenligne seg selv. Han kan være bekymret for den andre fyrens størrelse - kanskje han var bedre endowed. Eller det kan være om ytelse - kanskje han var mer erfaren eller hadde bedre teknikk. Enhver fyr som nekter at dette har krysset seg, er ikke ærlig.

# 3 Holde henne interessert. Et annet potensielt område for å skape usikkerhet er når sex begynner å bli for rutinemessig. Hvis kvinnen ser ut til å miste interessen for sex, eller hvis sex blir mindre og mindre hyppig, kan en fyr bekymre seg for at det er et problem om ham. Dette fungerer på nøyaktig samme måte når rollene blir byttet, og det er fyren som synes å være å miste interessen og kvinnen som gjør det bekymringsfullt. [Les: 12 måter å holde henne i humør med forspill]

# 4 Hvordan hun reagerer på hans usikkerhet. Hvis en fyr viser noen av disse usikkerhetene, bør en kvinne være ærlig og åpen. Hvis sexet kan bli bedre, diskutere det åpent og på en ikke-fordømmende måte. Hun burde ikke være redd for å gi ham beskjed om det er en bedre måte at han kunne gjøre noe i sengen. Og det er en toveis gate, så hun burde være sikker på å spørre ham om det er noe hun kan gjøre annerledes eller bedre.

# 5 Vedvarende av hans problemer. Det er et viktig notat som bør nevnes: Det er noen gutter hvis usikkerhet og oppheng er uoverstigelige. Hvis en kvinne har gjort alt hun kan for å forsikre ham om at hans ytelse er bra, er hans størrelse bra, og at sexet er bra, men han fortsatt ikke kan komme over det og insisterer på at han ikke kan måle seg, må han bli dumpet. Det er ingen å fikse en fyr slik, og det er mer vanlig enn du kanskje tror. [Les: 20 unike måter å opprettholde ereksjon i lengre perioder]

# 6 Hva hun gjør for å fikse problemet. Hvis det er et spørsmål om sex å bli foreldet, rutinemessig eller kjedelig, prøv noe nytt for å krydre ting opp. Dette kan være alt så lenge det er varmt og det er annerledes: rollespill, kle seg, skitten snakk, offentlig sex, bondage, telefonsex, alt som kan hjelpe deg med å se hverandre med friske øyne.

# 7 Menns intimitetsbehov. Sex i et forhold er like viktig for menn som det er for kvinner. Gutter har samme behov for intimitet som kvinner gjør, de viser ikke alltid det på samme måte. Mange gutter prøver å holde opp en mannlig eller machofront, men de fleste liker å kose seg om de innrømmer det eller ikke.

Samfunnet generelt har en tendens til å misforstå både mannlig og kvinnelig seksualitet. Folk har en tendens til å tro at gutta er hornere eller har høyere kjørebrett enn kvinner. Det er lett å se hvor denne misforståelsen kommer fra: Gutter er slått på mye raskere enn kvinnene er, og kan gå fra null på kåteskalaen til kjapp i løpet av få sekunder.

Kvinner tar mye lengre tid, men dette betyr ikke at de har lavere kjørebrett, bare at de trenger noen som vet hvordan de skal skiftes på riktig måte. Faktisk, siden gutta stort sett mister alt ønske øyeblikket de orgasmer, kan det hevdes at kvinner har en høyere kjøreforlengelse enn menn, som de fleste kan fortsette å gå etter at de kommer.

# 8 En følelsesmessig forbindelse med sin partner. Forholdene til de dypeste følelsesmessige forbindelsene er de hvor begge parter samtykker i kjønn, og hvor begge parter bryr seg om den andre. For mange gutter forsømmer en kvinnes glede på grunn av et egoistisk perspektiv på hva sex betyr for deres forhold. Kvinner som har en mann som dette, må gjøre det klart at de har behov for det. Hvis han ikke kan møte dem, bør hun forlate ham og finne noen som vil.

# 9 Hvis han trives med sin partner. De fleste gutter vil gjerne. De ønsker den dype følelsesmessige forbindelsen og følelsen av intimitet. Hvis de ikke gir gleden som en kvinne trenger, er det mer sannsynlig fordi de ikke vet hvordan de skal gjøre det, enn det de ikke vil. Etablering av god kommunikasjon rundt sex og intimitet er viktig i ethvert forhold. Det vil bety bedre sex i nåtid og i fremtiden. [Les: 14 enkle tips for å få partneren din til å kommunisere sine seksuelle behov]

Menn er egentlig ikke så mye forskjellig fra kvinner, til tross for det mange antar. Menn ønsker intimitet, følelsesmessig forbindelse og glede av sex. De har samme frykt også. Vil de måle seg og behage henne? Vil hun bli slått av av en del av kroppen hans, eller kroppshår eller kjønnsorganer, eller noe annet? Vil han holde seg hard og vare lenge nok?

Det er viktig for alle i et forhold - menn eller kvinner - å være omsorgsfull og forståelse. Kommunikasjon er nøkkelen, både for å sikre at alle er komfortable, og for å øke glede for begge parter. Menn har lettbrudd egoer, så kvinner bør nærme seg emnet pent. Men hvis to mennesker ikke kan snakke om sex som et par, vil de uunngåelig ha et dårlig sexliv. Og det trenger egentlig ikke å gå på den måten.

[Les: 11 smokin 'varme måter å bli bedre i sengen]

Et par bør ha felles interesse for å kommunisere og være åpen om sex. De har de samme behovene, så det er ingen grunn til at de ikke kan oppfylles. Selv om de fleste menn har problemer med sex, kan det være nok å finne en partner som kan løse disse problemene og forsikre mannens sinn om å eliminere disse problemene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar