De 8 store ulemper med å flytte i ingen ønsker å snakke om

Å flytte sammen med partneren din kan høres ut som mye moro, men her er det 8 store ulemper som du må tenke på, selv om det er helt oppe!

Folk har tonnevis av grunner til at de vil flytte sammen. Det faktum at partneren din er rett i samme husholdning som du reduserer reisetiden drastisk når du vil se hverandre.

Det fungerer også som teststadiet for når du til slutt velger å bli gift. Du blir bedre kjent med hverandre, og du vil kunne bruke mesteparten av tiden i hverandres selskap. [Les: 14 surefire måter å leve sammen før ekteskapsarbeid for deg]

De 8 grusomme problemene med å flytte sammen, ingen liker å snakke om

For alle hensikt og formål er det å flytte sammen, fantastisk. Men du må også huske på at den har sitt eget sett med ulemper. Så før du pakker posene dine og flytter inn på partneren din eller før du ber partneren din om å bli klar til å flytte, bør du vurdere følgende ulemper ved å leve med din betydelige andre.

# 1 Du blir kjent med partneren din litt for godt. Du kan kanskje tro at du allerede vet alt som er verdt å vite om partneren din, men tenk igjen. Å bo i samme husholdning åpner øynene dine for en mengde ny innsikt, både godt og dårlig. Det er ikke som en ferie hvor du bare skal tilbringe et par netter sammen. Flytte i betyr å gjøre dette på en daglig basis.

Sikker på at du kanskje allerede har det bra med alle partnerens små quirks, spesielt hvis du har vært sammen lenge. Men hvis du bare er et nytt par, kan du bli overrasket over hva du vil finne ut! Dette inkluderer å lære hvor høyt partneren snurrer, hvor rotete hun kan være med ting, hvor lite han bryr seg om husarbeid og den slags ting.

Et tips for de som ønsker å flytte sammen: Bli kjent med partnernes husholdningsvaner og spør deg selv om dette er noe du har det bra med.

# 2 Du kan støte på romproblemer. Hvis du er den som flytter inn, kan du føle at plassen du får i partneren din, er begrenset i beste fall. Din betydelige andre kan allerede ha massevis av ting, og imøtekommende betyr at du bare får et lite sted hvor du kan plassere ting. Det kan ta litt tid før du virkelig kan føle deg hjemme i et miljø som en gang bare tilhørte en annen person.

På den annen side kan det også være tøft hvis det er din partner som går inn i deg. Din partner vil definitivt ikke ha bare en koffert full av ting. Det betyr at det kan være noen møbler, elektronikk, kjøkken nødvendigheter, toalettsaker og andre knick-knacks involvert. Dette tar opp mye plass, og du må kanskje redusere det du eier for å få plass til partneren din.

# 3 Du må ha budsjettpraten. Å leve sammen betyr ikke alltid at du må dele regningen for alt rett nedover i midten. Det betyr at du virkelig må diskutere hvem som skal bruke for hva. For eksempel må du snakke om hvem som skal betale for internett, dagligvarer, verktøy, leie og andre ting som må betales for.

Vil du være shelling ut penger avhengig av inntektene dine eller vil du gå 50-50 på alt? Penger er ikke det mest komfortable emnet, men i dette tilfellet vil det være absolutt nødvendig. [Les: 17 strålende penger hack for par]

# 4 Du må gjøre hverandres gjøremål fra tid til annen. Du kan si at du vil være ansvarlig for å rydde opp ditt eget rot, mens partneren din vil være ansvarlig for deres andel. Men hva med kommunale plikter som retter, klesvask, mopping gulvet eller rensing av søppelboks?

Du og din partner kan ikke ha samme syn når det gjelder gjerninger også. For eksempel kan du tenke at å gjøre tøyet må gjøres en gang i uken, mens partneren din synes det er mer av en to-månedlig ting.

Uansett hvilken holdning du har til å gjøre oppgaver, må du møte i midten hvis du har tenkt å leve i harmoni. Dette kan bety at du må gjøre noen av oppgavene oftere for å holde tritt med forventningene til husholdningen, eller dette kan bety at du suger opp når tøyet blir større og større hver dag!

# 5 Du kan ende opp med å kollidere over verdslige ting. Du tror sikkert du aldri vil være paret som ville kjempe over dumme ting som fargene på gardinene skulle være eller hvor spisebordet ditt skulle plasseres eller hvorfor det er håndklær på badet gulvet, men disse små forskjellene i oppfatningen kan snøball til episke proporsjoner.

Tenk deg å komme hjem, bli stresset om arbeid, og se at partneren din ikke har gjort det du ba dem om å gjøre. Du kan ende opp med å ta ut dine frustrasjoner på partneren din, og dette kan simre og koke over i et stort argument om noe så trivielt.

Du vet at det ikke er en så stor avtale, og du vet at partneren din ikke fortjener din ier, men noen ganger kan du ikke være i stand til å hjelpe det når det ikke er noen andre som skal knytte din frustrasjon til. [Les: Det er en måte å kjempe rettferdig på i et forhold!]

# 6 Det er en potensiell reduksjon i kvalitetstiden. Nå hold på, du lurer kanskje på hvordan kvalitetstid vil redusere når du lever sammen betyr at du har massevis av tid sammen.Saken er, det er en stor forskjell mellom kvalitet og kvantitet.

Du kan tenke at tiden du bruker for å se Netflix og ha en ettermiddagschatt kan være kvalitetstid. Men i virkeligheten kan det faktum at du kan gjøre disse tingene med nesten ingen innsats, bety at du er mer sannsynlig å ta tiden sammen for gitt.

Tenk deg om du ikke vil leve sammen. Du må gå avstanden for å møte opp, og du gjør en innsats for å gjøre datoen din verdt siden du må reise for å være sammen. Å vite at partneren din er der, og at du kan henge i husklær, kan gjøre dere begge litt latere å gå ut på en riktig dato. [Les: 8 små vaner som styrker båndet med partneren din]

# 7 Du kan få mindre â € œmeâ € tid. Tilstedeværelsen av en annen person i ditt boareal utgjør en stor forskjell. Når du er vant til å leve alene, har det en masse å bli vant til å ha en annen person rundt. Når du ønsker litt tid alene, må du kanskje spørre partneren din om ikke å plage deg for en stund. Det er flott hvis partneren din er veldig forstående, men det er ikke alltid tilfelle.

Partneren din kan føle at du isolerer deg selv og ikke deler hva som er i tankene dine. Dette kan da bli et argument hvor, hvis du mister, må du ofre din egen tid bare for å unngå at partneren din føler at du skyver ham eller henne bort.

# 8 Du kan slå deg ned for dette arrangementet. For mange par, som bor sammen, er fasen hvor de begynner å bli vant til hverandres konstante selskap før de blir gift. Imidlertid er det andre par som blir så vant til å leve sammen at en eller begge ikke lenger føler seg nødt til å gifte seg. Hvorfor kjøpe kua når du kan få melken gratis, ikke sant? [Les: Er du redd for engasjement?]

Dette kan da brenne spørsmålet om ekteskap og hvor viktig det egentlig er. En fest kan føle at ekteskap er det eneste rimelige neste trinn, mens den andre kan føle at ekteskap ikke lenger er nødvendig.

Du må være ærlig med partneren din om dette. Selv om det betyr å høres ut som om du presser partneren din til å gå ned midtgangen, trenger du fortsatt å stemme ut det du virkelig vil ha, så du ikke bare klamrer seg på det falske håpet om at du ender med å gifte seg!

[Les: 15 viktige ting du må vite før du beveger deg sammen]

Det kan virke spennende og morsomt å flytte sammen, men det er riddled med vanskelige øyeblikk og undertrykte frustrasjoner også. Så ikke bare ride på høyene og forsøm på lavene, husk disse 8 ulemper og spør deg selv om dere begge er klare til å flytte inn akkurat nå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar