The Best Trail-Running Spots For Londoners

Innholdsfortegnelse:

The Best Trail-Running Spots For Londoners - øVELSER 2023
The Best Trail-Running Spots For Londoners - øVELSER 2023
Anonim

Foto: James Boyes via Flickr (creative commons)

For london løpere, og noen løpere som tilbringer mesteparten av tiden jogging på tettsteder, går det ofte å være en sjelden luksus i stedet for en ukentlig begivenhet. Årsaken til dette er åpenbart - folk flest har en tendens til å kjøre i nærheten av huset deres, og i London er disse overflatene i stor grad asfalt eller brostein.

Det er imidlertid verdt å forsøke å komme seg ut på stiene for kjøringen litt oftere, da det er en helt annen opplevelse å løpe i byen.

ANBEFALT: Fem grunner til å prøve å løpe

En liten undersøkelse av ditt område kan avsløre at det er parker med gode terrengspor, og hvis du er forberedt på å hoppe på tog, er noen av de fineste nasjonale stiene i Storbritannia mindre enn en time fra hovedstaden.

Her er fem flotte løpesteder i og rundt London for å komme i gang.

Hampstead Heath

Nord-Londons kjører mekka, Hampstead Heath inneholder kilometer stier gjennom skog og marker, og mange oppturer og nedturer, inkludert Parliament Hill, som gir en fantastisk utsikt over byen. Det er også enkelt å planlegge en løype som tar i Heath, samt stiene til Alexandra Palace Park og Highgate Woods, med minimal tid på veiene i mellom.

Hvordan komme seg dit: Hampstead Heath Overground er nærmeste stasjon, men det er også en kort spasertur fra Belsize Park på Northern Line.

Richmond Park

Som Hampstead Heath er til nordlige London løpere, er Richmond Park til de i sør. Den største av Londons kongelige parker har mye å tilby sti løpere med Tamsin Trail - en 12km bane rundt omkretsen - å være et flott sted å starte. Wimbledon Common og Bushy Park er begge også i nærheten, hvis du ønsker å planlegge en spesielt lang sti løp.

Hvordan komme seg dit: Du kan få et tog til Richmond eller Mortlake jernbanestasjon fra Victoria. Richmond stasjon er også på distriktet og overground linjer.

Epping Forest

Tucked away i det nordøstlige hjørnet av London, er Epping Forest lett tilgjengelig via Central Line og krysset av et nettverk av godt merkede løyper som tilbyr et bredt utvalg av løpebaner. Det er rundt 6000 hektar skog å utforske, men det er klokt å starte med en av de ni vei-merkede stiene - detaljer og kart for hver av dem finnes på City of London nettside.

Hvordan komme seg dit: Gå på den sentrale linjen til Debden eller ta en overjordisk tog til Chingford fra Liverpool Street.

ANBEFALT: Herresko-løpesko

North Downs

Gå direkte sør fra hvor som helst i London, og du løper inn i North Downs, en åsrygg som går fra Farnham i Surrey til kysten i Dover i Kent. Den 246 km nordlige nedgangen er en sti som løper hele lengden av åsen og er spesielt designet for å tilby de beste utsikten for de som går eller går langs den (planlegg en seksjon på nationalaltrail.co.uk). Surrey Hills-området med fremragende naturskjønn er også i North Downs, og inneholder sporet-løpende hotspots av Devil's Punchbowl og Box Hill.

Hvordan komme seg dit: Du kan ta tog til Farnham fra Waterloo, eller i den andre enden av North Downs Way går du fra St Pancras, Charing Cross eller Victoria til Dover Priory.

South Downs

Som med North Downs, er det en sti som spenner over hele lengden av South Downs - South Downs Way. 160km ruten løper fra Winchester i Hampshire til East Sussex kysten i Eastbourne. Det er vanlige tog fra London til hver ende av stien, eller du kan bli med på stien på Petersfield, Amberley, Hassocks eller Lewes underveis.

Hvordan komme seg dit: Waterloo er den beste stasjonen for å komme til Winchester. For Eastbourne, ta et tog fra Victoria. En av de to London-stasjonene vil være din beste innsats for noen stopp langs South Downs Way også.

Populært emne