The Best Trail Runners å følge på Instagram

Innholdsfortegnelse:

The Best Trail Runners å følge på Instagram - øVELSER 2023
The Best Trail Runners å følge på Instagram - øVELSER 2023
Anonim

Foto: Tom Joy / Northern Monk

Etter å ha brukt bare noen få minutter på Instagram er det helt naturlig å bli syk av misunnelse. Blandingen av fantastiske steder, deilige måltider og utrolige aktiviteter som tilsynelatende alle nyter vil gjøre dagen din podning på jobb virker veldig kjedelig faktisk.

En måte å komme over er å huske at folk har en tendens til bare å legge ut de aller beste delene av livet og bruker sannsynligvis like mye tid med nesen til grindestenen som deg. Den andre er å følge en last av løpere, for da vet du i det minste at alle fantastiske utsikter eller steder de postet, trengte noe veldig hardt arbeid for å komme seg dit.

De kan også gi litt inspirasjon til neste løp, uansett om du er en helgkriger eller ekspertutøver selv. Den 2013-løpende verdensmesteren Ricky Lightfoot (@rickylightfoot) legger inn noen fantastiske bilder på sin egen Instagram.

God morgen! #timetoplay #running #fellrunning #lovethelakes #lakedistrict @salomonrunning

Et innlegg delt av Ricky Lightfoot (@rickylightfoot) på

Men han ser også til sine medløpere for inspirasjon: "Instagram er veldig bra for å finne steder som er utenfor banket spor, steder som du ikke nødvendigvis ville se," sier Lightfoot.

"Det er folk som inspirerer deg til å prøve forskjellige ting og komme deg ut av din komfortsone."

ANBEFALT: Hvorfor jeg elsker Trail Running - Verdensmester Ricky Lightfoot

Her er fire løpere, Lightfoot anbefaler å følge ASAP.

Rickey Gates (@rickeygates)

Etter å ha tilbrakt mange år på glamorøse steder rundt om i verden, bestemte Rickey Gates å bli kjent med sitt hjemland litt bedre ved å krysse det til fots. Gates reisen startet i South Carolina i mars, og antar alt går bra, vil bli ferdig i San Francisco i august.

I tillegg til å legge ut bilder av det kjevefylte naturen han løper gjennom, fokuserer James på historiene om det mangfoldige utvalget av mennesker han møter på sin episke reise. Følgere har også muligheten til å spore veksten av James stadig mer imponerende skjegg, men om det overlever varmen fra Utahs ørkener, er det ennå ikke sett.

"Lykke er bare ekte når delt." - Christopher McCandless Kebler Pass med Kendra, Liz og Jared. % uD83D% uDCF7 @jaredpaisley @thewanderingfever. . . #transamericana #timetoplay

Et innlegg delt av Rickey Gates (@rickeygates) på

Kílian Jornet (@kilianjornet)

Jornet er en av de mest imponerende menneskene på planeten, og er ikke bare en nesten uslåelig ultrarunner. Han er også en fan av å klatre i svært høye fjell, og summere Everest to ganger om uken … uten hjelp av flaske oksygen. Som du kanskje forventer, produserer slike superhumanske antics noen forbløffende bilder.

Bon Sant Jordi en tot @ s !!!

Et innlegg delt av Kilian Jornet (@kilianjornet) på

Anna Frost (@annafrosty)

New Zealander Frost er en mester skyrunner, noe som betyr at hun gjør en veldig rask løping på noen svært høye steder. Hvis du tror å opprettholde et godt tempo, er vanskelig på urbane veier, prøv å gjøre det på de smale kantene på toppen av fjellkjeden. Frost er en tøff følge for alle med svimmelhet, men det er verdt det.

SURA fikk ormen! # ultrarunningacademy2017 @salomonrunning

Et innlegg delt av Anna Frost (@annafrosty) på

Kelvin Trautman (@kelvintrautman)

Trautman er en allsidig eventyrer, idrettsutøver og fotograf som reiser over hele verden for å ta bilder av seg selv og andre som takler alle slags monumental utfordringer. De fleste innleggene på Trautmans Instagram ledsages av en detaljert overskrift som forklarer bildet i større dybde.

@ryansandes breen hopper. Dette ble skutt tidligere i år som Ryan og jeg tilbrakte en uke med å utforske stier, toppene og åsene rundt Chamonix-dalen. Gode tider med gode mennesker. Stoked å se dette bildet blant @redbulladventure 2016 topp eventyr snaps. Hvis du vil se mer sjekk ut% uD83D% uDC49 @redbulladventure @redbullza @salomonrunning #chamonix #timetoplay

Et innlegg delt av Kelvin Trautman (@kelvintrautman) på

REKOMMENDERT: Den beste sti-løpende spot for londonere

Populært emne