Den beste Superhero-treningen hele tiden

Borte er de dagene da Michael Keaton kunne gi en injeksjonsstøpt drakt og fjernkontrollen Batarang sin vei gjennom en linje av goons. Moderne helter trenger å kunne løpe, hoppe, kjempe - og se bra ut med å gjøre det. Vi har samlet treningsøktene til de beste, inkludert mennene som har satt seg til å kaste seg inn i kinoer i 2016

25. Kick-Ass AKA Aaron Taylor-Johnson

Han er en ab-fri everyman i den første filmen, men etter oppfølgeren - der Kick-Ass har omfavnet kriminalfighting - sparket Taylor-Johnson det opp i tøffe sammen med trener Richard Smedley. Deres penger beveger seg? Tre-stols-pressen. Ordne setene dine i en trekant, og trykk deretter på dem for å få flere bevegelser og aktivere ytre pecs.

ANBEFALT: Kick-Ass 2 masse opp trening

ANBEFALT: Aaron Taylor-Johnsons treningsøkt

24. Dødsfall AKA Manu Bennett

For å takle skulderproblemer fra hans svingsvingende stint på TV Spartacus, Bennett byttet til svømming, roing og varm yoga for hans løp som PilS mordmorder. Og de abs? "De er fra mye å pakke min egen mat til fly."

23. Pil AKA Stephen Amell

I tillegg til å kanalisere skjermheltens alter ego Oliver Queen med parkour-stil-kretser, har Amell mestret "laksestigen", nemesis of Ninja Warrior utfordrere over hele kloden. Har du ikke en i treningsstudioet ditt? Eksplosive pull-ups er den beste forberedelsen du får: Trekk hardt nok til at du har kort tid til å (kort) ta hendene dine fra baren øverst, og legg til et klapp når du føler deg overlegen.

ANBEFALT: Hvordan Blitz en Pull-Up Bar som Arrows Stephen Amell

22. Stjerneherre AKA Chris Pratt

"Seks måneder, ingen øl" var forklaringen Pratt ga for å kaste gutten sin til å spille en galakspedal, men du trenger ikke å være så hardt: bare hold to dager i uken klar (helst etter hverandre) for å gi leveren din gjenopprette og la kroppen din fokusere på vekttap.

ANBEFALT: Chris Pratt trenings tips

21. Falken AKA Anthony Mackie

Mackie ble magert som Falcon, men det var Smerte gevinst co-star Mark Wahlberg som introduserte ham til et nytt treningsnivå. "Vi ville starte hver morgen klokka 5.30 og få på noen timer med seriøse treningsøkter. Før noen andre var opp, var vi i treningsstudioet. "

ANBEFALT: Mark Wahlbergs treningsøkt: Smerte gevinst

20. Human Torch AKA Michael B Jordan

Å gå fra den tilfeldige superhelten av 2012 Chronicle til en av de fantastiske fire, brukte Jordan måneder til å spise "hver annen time", men det var ikke alt forvirrende - frokosten inkluderte fire egg, kalkunpølse og grits, og middag var typisk biff. Også verdt å prøve: Trykk på klokken med urviseren. "Gjør 12 press-ups, deretter 11, deretter ti og så videre, flytter kroppen mot klokken, sier Jordan. "Gjør 25-30 sit-ups, så gjør alt igjen, med klokken denne gangen."

19. Dredd AKA Karl Urban

For å komme inn i karakter, tilbrakte NZ-skuespilleren Urban 14 ukers trening og spiste seks til syv måltider om dagen, lærte taktisk bevegelse og skyting fra et britisk militærlag, og "leser hver Dredd tegneserie [han] kunne finne ". Åh, og å øve på stemmen, åpenbart.

18. Ant-Man AKA Paul Rudd

Rudd trent i mer enn et år for sin mest besuited rolle som Marvels minste helt. Hans penger beveger seg mot Ant-Abs i sin single-shirt-off scene? Holder en sandbag overhead mens du lyver flutter-spark.

17. Wolverine AKA Hugh Jackman

Han kan ikke helt ha Logans levetid, men han gjør det ikke så bra: i en alder av 47 år, Jackman, ble nylig sluttet til Powerlifting Club, som sendte en dødløft på 410 lb, 156kg og 107kg (107kg) ) benkpress på en enkelt dag. Ønsker du å pusse dine egne tall over toppen? Bli sint, Wolverine-stil: Ved å gripe baren så hardt som mulig før en stor løft, vil du oppnå en effekt som kalles "bestråling" (nei, ikke noe med mutant slags) som strammer opp alle de omkringliggende musklene og legger til stabilitet, slik at du skifter mer vekt.

ANBEFALT: Bli revet som Hugh Jackman

16. Batman AKA Ben Affleck

Med Christian Bale's skremmende revet på Caped Crusader å leve opp, gikk Ben Affleck tilbake til Rehan Jalali - treneren som fikk ham til skjorteløs opptrekning for kulehullet heist drama Byen - For å få Bat-jacked. Parets hemmelige våpen? Wave-lasting, eller gjør flere sett der vekter og reps varierer opp og ned, for å utfordre forskjellige muskelfibre og tvinge vekst. For en kiste som er villig til å bære Bat-symbolet, prøv denne vekslende håndbokbenkenpressrutinen. Ligg på en benk som holder et par dumbbells, og trykk en overhead om gangen, hold den andre kammeret i brystet under repet. Bytt opp vekter og reps på følgende måte:

SettrepsVekt
1816kg
2524kg
31022kg
41520kg

ANBEFALT: Få en kropp som Christian Bale i Batman

15. Hawkeye AKA Jeremy Renner

Renner's bueskytingsteknikk er ikke den læreboken under Avengers-filmene - han bøyer håndleddet for mye, sier ekspertene - men de timer med buearbeid han har satt i har ikke gjort underarmen noen skade.For lignende tidspenningsfordeler, bruk bøydenes tegning i treningsstudioet. Hold et motstandsbånd som en bue, og trekk den bakre hånden tilbake som om du skal skyte en pil.

14. Visjonen AKA Paul Bettany

"Det er ikke noe på kostymen - det er som et par kvinners strømpebukser," sier Bettany av sin sving som (spoilers!) Den uendelige stein-drevne syntetiske kroppen av den nyeste Avenger. "Det er store hull, så du må holde deg i form ... Jeg er for gammel til å snyte dager nå, det er ingen ost og øl for Bettany når jeg filmerer."

ANBEFALT: Få Paul Bettany kropp

13. Black Panther AKA Chadwick Boseman

T'Challa, Prince of Wakanda - også kjent som Black Panther - er satt for sitt første Marvel utseende i Kaptein Amerika: Borgerkrigen før han fikk sin egen film i november 2017. Boseman har vært i fysisk prep for rollen siden 2014, men han er ikke fremmed for transformasjoner, etter å ha vært igjennom et grusomt regime for å spille banebrytende baseballstjerne Jackie Robinson. Bruk underskuddstrykk, med hendene på vektplater, for å etterligne brystbygningsrutinen.

12. Daredevil AKA Charlie Cox

Den britiske skuespilleren Cox gikk på et bulking diett for å spille Marvels blinde forbryter. "Jeg begynte å spise tonnevis av kylling, brokkoli, søtpotet, ris og pasta," sier han. "Jeg legger karbohydrater i alle mine protein shakes, så jeg vil ha en shake med søtpotet i den. Det er faktisk overraskende fint. "

11. Punisher AKA Jon Bernthal

Bernthal, satt til å spille antihero i den andre sesongen av Netflix Våghals, har tidligere skjema som en fysisk skuespiller: du kan kanskje huske ham slugging det ut med zombier i De vandrende døde, spiller en premiefighter i Grudge Match eller punching Shia LaBeouf i Raseri. Som regelmessig på bokseklubben trener han ofte seks ganger i uken - lener seg eller bulker opp mens du holder deg i form, er det bare å legge til eller trekke mat.

10. Kato AKA Jay Chou

The Green Hornet's sidekick ble opprinnelig spilt av Bruce Lee, så taiwanske sangeren-sangskriver Chou hadde noen raske sko å fylle. Heldigvis delte han et hemmelig våpen med engangs Hong Kong cha-cha-mesteren - hans dansetrening, stuntkoordinator Jeff Imada sier, hjalp ham med å hente kampchoreografi "uten noen anstrengelse. Han flommet nettopp fra ett trekk til det neste. "Den moralske? Gå til den swing dance klassen med din betydelige andre - så når det er tid for krav maga, vil du begge bli satt.

9. Deadpool AKA Ryan Reynolds

I sin første utflukt som Marvels klokkrekke, fjerde murbruddende antihero i X-Men Origins: Wolverine, Reynolds hadde munnen syet lukket. Nådig er det rettet da Deadpool fikk sin egen film. Reynolds har gjort mye bodybuilding i fortiden, men nå er treningens mer om funksjon enn estetikk. "Når du blir eldre, faller på betong blir mindre og mindre morsom," sier 39-åringen. "Jeg gjør mye plyometrics, kickboxing ... og yoga."

ANBEFALT: Ryan Reynolds trening

8. Luke Cage AKA Mike Colter

Han har hatt noen skjorteløse scener i Jessica Jones, men Colter er satt til å bli et større navn i 2016 som fokus for Netflix Luke Cage. Colter er vant til å spille imponerende menn, etter en stint som super-soldat Spartan Locke i Halo: Nightfall, men for å selge Cages superstyrke visste han at han måtte opp sitt spill. Blanding av proteinkilder var nøkkelen. "Jeg prøver å få et gram protein for hvert pund [halv kilo] kroppsvekt, men det blir kjedelig hvis jeg bare spiser kylling," sier Colter. Hans hemmelighet til en kraftig bryst? Bruk dumbbells for benkpressen din. "Mine armer er lange, så det er lettere å låse ut når du holder håndkler."

ANBEFALT: Intervju med Mike Colter fra Halo: Nightfall

7. Owlman AKA Patrick Wilson

Watchmen mest relatable hero trengte ikke egentlig en seks-pakke - siden han ble tvunget til å bli pensjonist, burde han faktisk ha en touch av dadboden - men Wilson måtte fortsatt kjempe i det han sier "føltes som en dykkeutstyr ". Skuespillerens treningsøkt inkluderte renegade rader for en fettforbrennende, muskelbyggende dobbelt-whammy: Kom inn i en press oppstilling på et sett med håndlister og "rad" opp til brysthøyde etter hver rep.

6. Captain America AKA Chris Evans

For Steve Rogers tok America's First Avenger en sprøyte med super-soldat serum. For Chris Evans betydde det kylling. Industrielle mengder av kylling. "Målet var 2g protein per kilo [halv kilo] kroppsvekt," sier han. "Jeg ville spise hele tiden, inkludert mørke, grønne grønnsaker med hver proteinkilde, og en kasein shake før sengetid."

ANBEFALT: Captain America's Heroic Legs Workout

5. Flash AKA Grant Gustin

Som du forventer av en langrennsløpere, er Barry Allen, aka The Flash, ikke den mest hulking av helter. Selv om han pakket i press-ups og pull-ups, tilbrakte Gustin mesteparten av sin trenings tid med olympiske trenere for å gjøre hans løp mer effektiv. Prøv disse tipsene fra Hybrid Running Creator Alex Viada for å få de samme fordelene:

Lene fremover: "Når du løper, forestill deg at du brenner ferdigbåndet," sier Viada."Dette holder hodet opp, ryggraden oppreist og skuldrene tilbake, og stopper føttene som strekker seg langt ut foran kroppen. Et hakkende hode og skuldre gir en diskett, ineffektiv gang. "

Transformer armer: "Hold armene som Optimus Prime," sier Viada. "De bør være nesten fast mot kroppen, albuer på rundt 80-90 °. Ikke "punch" luften mens du kjører - rotasjonen skal være liten og begynne på skuldrene, med armene som beveger seg relativt lite mot sidene. "

Kjør på is: Nei, ikke bokstavelig talt. "Pounding bakken mens du kjører, gir enorm belastning på kroppen," sier Viada. "Over-overdrive leddets absorpsjon av innvirkningen og forsøk å lande så stille som mulig - dette oppmuntrer til en midtfødteffekt og forhindrer overstridende."

4. Iron Man AKA Robert Downey Jr

Downey har brukt mer enn et tiårs trening i kampsporten, men for hans opptredener som Tony Stark hadde han en stor (jern) dress å fylle. For å gjøre det, brukte han og trener Brad Bose foreldreskifter, inkludert sledgehammer-svinger og vektet skyskjær, men også moderne treningsmetoder som jordskjelvsbankpress: ved å henge to kettlebells av baren fra strekkbånd, utfordrer dette trekket og bygger stabilisatormuskler i pecs.

ANBEFALT: Robert Downey Jr Iron Man 2 trene

3. Kaptein Boomerang AKA Jai Courtney

OK, så teknisk, er han en skurk, men den antipodeanske arch-kriminelle blir god i tillegg til Jared Leto's Joker og Will Smiths Deadshot i kommende Selvmordstruppe. Laget har trent med Gym Jones trener Pieter Vodden for å komme i form. Courtney favoritt trening? Hekken på hekken. «Velg en anstendig vekt og knekk den en gang,» sier han. "Sett det tilbake, ta ett pust. Gjenta med to knep og to puste, og gjenta helt opp til 20. "Vodden gjør det for øvrig med 80 kg: du må sikte lavere.

2. Thor AKA Chris Hemsworth

"Han er Thor, sier Chris Evans av hans Avengers co-star, som holder seg i god form med en kombinasjon av gammeldags volumtrening og tunge kettlebell-treningsøkter. For en fem-minutters fettblast, prøv dobbelkettlebellkvitter, Tabata-stil: hvil klokkene på underarmene dine og gjør så mange reps som mulig om 20 sekunder, hvile i ti sekunder, og gjenta for åtte runder.

ANBEFALT: Chris Hemsworth Thor Treningsplan

1. Superman AKA Henry Cavill

Den nåværende eieren av Man of Steels edle cape er vår første superhero. Cavill gikk fra engelsk kostskole til siste sønn av Krypton, komplett med kraftige skuldre og rippelende abs. “Mann av stål var første gang jeg måtte masse opp i full-on action-film stilen, forteller Cavill Menns Fitness, "Og jeg må si jeg nøt det enormt. Vel, det er tortur, men du nyter det slik du liker hardt arbeid og resultatene som arbeidet bringer. Det er givende. "Les videre for å oppdage hvordan Cavill forvandlet kroppen sin.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar