The Best Stand-Out Smart Sko

Innholdsfortegnelse:

The Best Stand-Out Smart Sko - STIL 2023
The Best Stand-Out Smart Sko - STIL 2023
Anonim

"Smart casual" er ikke en unnskyldning for å kaste på noen Air Max og håper de matcher din chinos. Med mindre du er 16, og det er 1989, er det ikke kult. Hva er kult er å plukke sko som gjør at du skiller seg ut for alle de riktige grunnene. Så når du vil bli tatt seriøst, glem trenere og invester i noen skikkelig gentlemans sko.

Best for … Vinnende på jobb

Image
Image

Clarks Newkirk Wing

En kontorsko skal bety forretninger, og gutt, gjør Clarkers vri på en vingetipbrogue bare det. Premium-kornet svart lær øvre øser tilliten, mens den kjøttfulle, men ekstra lette sålen vil gi deg den litt ekstra høyde for en kommende tilstedeværelse i møtet ditt.

Kr 74, clarks.co.uk

Best for … Wowing hennes foreldre

Image
Image

GH Bass Weejun Larson Penny Loafer

Det er viktig å få det riktige inntrykk når du møter kjærestenes folk, og mens du ikke kan forberede hunden til å humpere benet eller en voldsom snørret nyser ved middagsbordet, kan du i det minste ha en verdens beste sønn lov sko når du gjør det. Disse swanky vin-farget loafers er sikker på å bli en hit.

£ 125, ghbass-eu.com

Best for … Absolutt noe

Image
Image

Dr Martens 3 øye snøre sko

I høst dr Mart Martens, mesteren av utilitaristisk fottøy, har produsert denne slanke treøyskoen med en tynn all-svartsål for å matche den ryddige øvre. Hva betyr det? Vel, det betyr at det er vanskelig som negler. Den enkle estetikken gjør det enkelt å stilere med både jeans og mer fancy antrekk - faktisk trenger disse dokumentene ikke å forlate føttene hele sesongen.

£ 99, office.co.uk

Best for … Olympic-Level Pub Crawling

Image
Image

Padmore & Barnes M387 Willow

Den irske produsenten brukte to tiår under eierskapet til Clarks, da den gjorde den klassiske Wallabee-skoen. Nå er det helt uavhengig, det gjør noe seriøst fint utstyr - og denne håndstitched super-comfortable moccasin er ikke noe unntak.

£ 125, endclothing.com

Best for … Tiltrekke damene

Image
Image

Visvim dekksko

Det sies at kvinner dømmer menn i skoene sine, så med den logikken vil alle damene på klubben anta at du er en yacht-egendefinert cowboy som tar en ferie fra oljefeltene dine for å rive dansegulvet. Dessverre trenger du faktisk å være en oligark for å ha råd til dem. Vi kan bare drømme.

£ 705, mrporter.com

Populært emne