De beste sportsbøkene i 2016

Innhold

I beste fall kan sportsskriving levere et rent skudd av inspirasjon som vil få deg kløe for å komme seg ut og spille litt sport selv. Trener er stor på inspirasjon, så det er alltid spennende å se shortlisten for årets William Hill Sports Book, med syv bøker opp for tittelen i år. Vinneren av prisen vil bli annonsert 24. november, med forfatteren intervjuet på 5 Live den ettermiddagen.

Mister

En fascinerende redegjørelse for de engelske fotballforvalterne som spredte spillet rundt om i verden, skaper legater i ligaer og klubber globalt som fortsatt trives til denne dagen.

Denne boken er en ufattelig redegjørelse for livet til cricketer og journalist Peter Roebuck, hvis liv ble innhyllet i kontrovers fram til sitt selvmord i Sør-Afrika i 2011.

Historien om hesteveddeløp fortalt seg ved å følge blodlinjen på 25 thoroughbreds, startet med en colt kjøpt fra Bedouin-stammenes menn i 1704 og ferdig med en moderne stor i form av Frankel.

Lærdommen av denne historien utvilsomt aldri gi opp, selv om du svømmer mellom Cuba og Florida uten et haibur. Nyad oppnådde dette på sitt femte forsøk, i en alder av 64 år.

Rick Broadbent mottar sin tredje nominasjon med en tittel som kartlegger det ekstraordinære livet og karrieren til den "tsjekkiske lokomotiv" Emil Zátopek, en av de største avstandsløpere av all tid. Av Rick Broadbent, Wisden, £ 14.99, kjøp på Amazon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar