De beste smarttelefonene for fitness

En smarttelefon kan være like viktig et treningsutstyr som trenerne dine. Takket være en mengde apps kan det telle miles du kjører, fortelle deg hva du skal spise, fortelle deg hvor godt du har sovet, og kan til og med kritisere ytelsen i soverommet. Det er virkelig den moderne schweiziske hærkniven.

Vi har testet Android, Windows og IOS-telefoner. Her er våre tre favoritter:

Apple iPhone 5s

BESTE FOR: APPS

Apple har holdt stort sett den samme formfaktoren for 5-årene som sin forgjenger, så det er et tilfelle av å skrape under overflaten for å se hvor nåtiden er forskjellig fra fortiden. Det spennende salgsargumentet kan være det revolusjonerende fingeravtrykkaktiverte Touch ID, men det store app-biblioteket, det nye iOS7-operativsystemet og den nyeste 64-bits A7-prosessoren er hvor denne telefonen skinner.

IOS7 representerer en radikal re-design for Apples mobiloperativsystem, med en overhaling av brukergrensesnittet som betyr friske ikoner, lysere, sterkere farger og skarpere utseende. Samlet sett er det fortsatt sant for prinsippene til sine forgjengere at det er lett å bruke og lynrask. A7 er den første 64-biters brikken i en forbrukerens smarttelefon eller nettbrett, noe som betyr at det er større strøm av strøm som går gjennom sine digitale blodårer. Så langt ser det ut til at det ikke finnes noen bestemt app som virkelig bruker denne ekstra prosessorkraften, men det kan sikkert håndtere multi-tasking bedre enn noen av konkurrentene kan.

Apple har gjort en mer uttalt innflytelse i verden av fitness tech med M7 co-prosessor. Det tar en belastning av A7s tilbake ved å arbeide gjennom sensordata, slik at den kan lagre statistikken nøyaktig og effektivt fra den siste kjøringen uten å kaste bort strøm fra CPU. Det som er mest imponerende er at det kan fortelle om du kjører sykling eller i bil, og justerer umiddelbart GPS-innstillingene tilsvarende. Likevel, som 64-biters minne, er denne funksjonen ikke spesielt brukt av treningsprogrammer akkurat nå, men forventer at de begynner å bli utgitt i 2014, ettersom flere personer oppgraderer til 5-årene og andre telefoner starter med teknologien.

Som alle Apple-produkter, er området der 5-tallet virkelig utfordrer konkurransen det store biblioteket med kvalitetsapps på App Store. Det er tusenvis av gratis og betalte treningsprogrammer, kostholdsplanleggere, sykkelruter, skritteller, motivatorer og til og med applikasjoner som kaster deg mot andre idrettsutøvere i online-lederbrett. Selv om de ikke er helt fantastiske, er den store fordelen med App Store at hver app er utviklet spesielt for Apple-produkter (i motsetning til Android-apper som må fungere på tvers av forskjellige enheter) og har bestått den strenge kvalitetstesten som kreves å bli lagt til biblioteket.

Her er imidlertid et forsiktighetsvarsel skjønt. IPhone har aldri vært den billigste smarttelefonen på blokken, og 5-årene har videreført dette omdømmet. Måneder etter lansering, er det fortsatt en smule på den dyre siden for et SIM-fri håndsett eller på kontrakt. I tillegg vil batterilevetiden - men en forbedring på tidligere modeller - fortsatt smelte bort raskere enn en snømann i solen, noe som gjør daglige kostnader en nødvendighet.

En siste ting vi ikke har nevnt, er super slow motion-videoen - ikke det som er relevant for fitness, men ingenting slår på å fange din morslammende ansikt først i strålende 120 bilder per sekund!

Nokia Lumia 1020

BESTE FOR: FOTOGRAFI

Når du slår på Lumia for første gang, er det umiddelbart tydelig at det ikke har fått tempoet for å matche iPhone. Det er ikke slash, bare mer Dwain Chambers enn Usain Bolt.

Operativsystemet kan ikke være like enkelt som iOS7, men flisdesign er organisert, funksjonelt og smart. Men hvis Windows 8-operativsystemet er hardt arbeidende, spiller spilleren, så skallet er et mercurial talent som kanskje ikke er for alles smak. Det gule tilfellet av vår gjennomgangsenhet har delt mening, mens det fremspringende kameraet kan gjøre den allerede ganske store telefonen vanskelig å holde.

Men det er det som gjør at denne smarttelefonen skiller seg ut fra mengden. Nei ikke den gule, det utrolige kameraet.

Nokia har koblet sin PureView-teknologi - reduserer bildene til en lavere oppløsning, men gir høyere definisjon og lysfølsomhet - med et 41 megapikselkamera, noe som resulterer i fantastisk bildekvalitet selv i lavt lys. Kvaliteten er så god at Ellie Goulding skutt hele videoen for hennes enkle "Hvor lenge vil jeg elske deg" med en. Under testerne dro vi til Parliament Square i skumringen, spilte med innstillingene og fikk noen seriøst gode skudd. Bildet nedenfor ble tatt ved å redusere lukkerhastigheten til en kryp. Den kule effekten er ligaer over hva du vil få med hvilken som helst annen smarttelefon.

1020 kommer med en kjøttfull 2 ​​GB RAM og kjøttfull lagringskapasitet på enten 32 GB eller 64 GB, så det er god plass til bilder og videoer. Til tross for dette er selve telefonen litt på basissiden, da det føles som om de andre funksjonene var en sekundær tanke etter kameraet. Det er ikke bare en dårlig ting, men for prisen vil du håpe på en mer spennende helhet.

Det er mange godt vurdert gratis og betalte apps som spenner fra MyFitnessPal til Blood Pressure Tracker til Gym PocketGuide, og Windows-butikken er lett å navigere. Utvalget mangler imidlertid svært i forhold til App Store eller Android's Google Play-butikk.

Men hvor mange treningsprogrammer trenger en person virkelig? Og dessuten er kameraet av høy kvalitet det du bør kjøpe 1020 for.Ingenting slår å gå for en løp, spionere noe fantastisk og å kunne tilfeldigvis ta et bilde som ikke er langt unna en profesjonell kvalitet DLSR.

Bare vær så snill å ikke være en av de gutta som tar selfies i treningsstudioet.

Google Nexus 5

BESTE FOR: VERDI

Internett-giganten har reist sammen med LG igjen for den femte generasjonen Nexus, som er den første enheten som har Android 4.4 KitKat operativsystemet.

Takket være den kraftige Snapdragon 800-prosessoren, blir du ikke igjen venter når du starter opp telefonen og drar gjennom alle de forskjellige alternativene. Brukergrensesnittet er enkelt og smart, og det er alt fremvist i strålende 1080p HD på 4,95-tommers skjerm. Så langt, så bra, og det virker likt iPhone - raskt og intuitivt. Den store forskjellen? Prisen.

Med et prispunkt som er noen få hundre quid sjenert av prisen på 5-tallet, vil du nok ha nok penger til å kjøpe alle løpesporene, ruteanbefolkningene og diettloggingsprogrammene du trenger til å gjøre Nexus 5 din til en uunnværlig treningsverktøy. Som er nyttig fordi operativsystemet fungerer sammen med maskinvaren for å behandle sensordata i batcher, i motsetning til individuelt, sparer strøm og jobber briljant for dine trenings-, plasserings- og overvåkingsbehov. De jobber også hånd i hånd for å telle og oppdage trinn.

Google Play-butikken konkurrerer App-butikken for antall treningsprogrammer tilgjengelige, men kvaliteten varierer, og vi har opplevd at noen gratis apps vi lastet ned ikke ville fungere i det hele tatt. Det er imidlertid stort sett irrelevant fordi det har alle de samme ledende appene som er tilgjengelige for iPhone. Alle som fungerte perfekt i våre tester. På grunn av fragmenteringen av Android-programvare og maskinvare er det imidlertid en potensiell sjanse for at noen apper vil lide på grunn av den større vanskeligheten mot kodere.

Hovedkameraet er ikke noe å rope om, men på 8 megapiksler med HDR + -funksjon er det fortsatt i stand til å ta noen anstendig bilder, selv i svakt lys. Det er ikke en oppdatering på 1020 og 5-kameraet. Samlet sett var vi veldig imponert over Nexus 5. Det er en høykvalitets enhet til en bunnpris som absolutt aldri gjør at du skulle ønske du ville gå for et mer kostbart alternativ.

Alle tre av disse telefonene er nå tilgjengelig på tre. Kryss av three.co.uk for oppdaterte priser og tarrif detaljer.

Klikk her for vår grundige gjennomgang av Samsung Galaxy S5

Klikk her for vår grundige gjennomgang av HTC One M8

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar