The Best Shoulder Workouts

1 Enkelt arm knelende overhead press

Settene 4 reps 12 hver side Hvile 90sec

Kneel på ett kne, holder en hantel like utenfor skulderen på samme side som ditt jordede kne, palm vendt innover. Brace kjernen din og trykk på vekten overhead til armen er rett, holder skulderen ned. Senk sakte.

2 Enkeltarm lateral heve

Settene 4 reps 12 hver side Hvile 90sec

Hold en dumbbell i den ene hånden og lene seg fremover fra hoftene dine, holde brystet oppe. Med en liten bøyning i albuen, øk vekten til skulderhøyden, senk senket sakte.

3 Kneeling landmine overhead press

Settene 4 reps 12 Hvile 90sec

Kile den ene enden av linjen inn i et hjørne. Kneel, hviler baren på øvre bryst og griper den med begge deler. Holde kjernen braced, trykk baren opp og ut til armene dine er rette, og senk sakte.

4 Landmine stående rotasjon

Settene 4 reps 12 Hvile 90sec

Fortsatt i ovennevnte oppsett, stå opp og løft stangen til skulderhøyde med armene dine rett. Roter kofferten og hofter for å ta baren ned til den ene siden, hold armene dine rett gjennom. Omvendt bevegelsen for å ta linjen til den andre siden.

5 bakoverhøyde øker

Settene 4 reps 12 Hvile 90sec

Ligg brystet ned på en skråbenk som holder en bar eller lette håndkuler med håndflatene vendt mot. Med en liten bøyning i albuene, løft vekter ut til skulderhøyde og senk sakte sakte.

Shoulder Workout Tips

Trapdoor dine feller

"Noen mennesker synes det er vanskelig å koble ut sin øvre trapezius når de trener på skuldrene, og som kan kaste hodet fremover, legger nakken under stress," sier Ben Scott, en tidligere profesjonell cricketer, slått ytelse og vekttapspesialist (Scottkeepingfit.com). "Hvis du våkner med en sår nakke etter skulderdagen, kan du prøve å skape en vinkel ved å lene seg fremover når du gjør sideløft, holder på noe om nødvendig."

Våkn opp guttene

"Hvis du er overhead presse før du våkner skulderbelte musklene, er det som et fotballag som spiller uten forsvar eller keeper," sier Scott. "Brann opp rotator mansjettene med veggen engler. Stå flatt mot veggen med hendene opp, albuer gjemt tilbake, ta dem over hodet ditt. "Gjør to sakte sett med fem.

Tenk bakre

"Rikelig med bevegelser slår dine forreste delts, men sparer en tanke på de dårlige grytene på baksiden som gir kroppen din opp," sier Scott. "Mange øvelser som retter seg mot de bakre deltene, aktiverer også rotatorene for å bedre justeringen av skulderleddet bedre. Dette vil også gi et fullere utseende til skuldrene dine - og tillate deg å treffe den fremre deltoiden enda mer effektivt. "

Fortsett å rulle for flere skulder treningsøkter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar