The Best Selling Diet Books vs en dietitian

Innholdsfortegnelse:

The Best Selling Diet Books vs en dietitian - øVELSER 2023
The Best Selling Diet Books vs en dietitian - øVELSER 2023
Anonim

Sunn spisning har aldri vært mer populær, slik det fremgår av fire av Amazonas topp 10 2016 print bestselgere som diettveiledninger. Hvem kan muligens hevde at flere mennesker konsentrere seg om et sunt kosthold er en dårlig ting? Ikke Trener, men vi spurte dietist Aisling Pigott hva hun gjorde av hver bok.

Lene i 15, Joe Wicks (# 1 bestselger)

De sier: Lean In 15 [avslører] hvordan man kombinerer mat og mosjon for å antennes intens fettforbrenning.

Pigott sier: Joe Wicks har en sportsvitenskapelig grad, som ofte inneholder litt ernæringsutdanning. Men etter å ha vært foredrag i idrettsvitenskap, vet jeg at denne utdanningen ofte er fokusert på eliten eller på høyt nivå idrettsmannen. Denne typen utdanning savner ofte kompleksiteten til overjevning, fedme og de psykososiale konsekvensene av å spise.

Joes oppskrifter er veldig interessante, ofte kombinere smaker og smaker med interessante matlagingsmetoder og sikkert ha noen positive aspekter. Han fremmer sine oppskrifter som høyprotein, høyt fett, lavt karbohydrat, som er i konflikt med meldinger vi fremmer som diettister. Up-to-date, bevisbasert ernæringsråd anbefaler ikke å forherlige eller demonisere matgrupper.

ANBEFALT: Joe Wicks 'Shift, Shape and Sustain Plan vs TrenerMidje

Deliciously Ella hver dag, Ella Mills, nee Woodward (# 3 bestselger)

De sier: Ella's etterlengtede andre bok er fullpakket med 100 mer av hennes varemerke enkle, men fristende plantebaserte, meierifrie og glutenfrie oppskrifter.

Pigott sier: Mens Elas historie om å vinne hennes kamp med helse og ernæring er fantastisk, er det viktig å huske at dette ikke betyr at hun kan gi nøyaktig og oppdatert ernæringsråd.

Ella nærmer seg denne kokboken ved å fremme vegetariske, meieriprodukter og glutenfrie oppskrifter. Mens det er helt mulig å ha et sunt kosthold med disse tilnærmingene, er gluten, meieri og kjøtt ikke skadelig, sykdomsfremkallende eller usunn. Mat er viktig og bør nytes til enhver tid. Det er feil å demonisere disse matgruppene uten det vitenskapelige beviset som trengs for å gjøre slike krav.

8-ukers blodsukkerdiet, Dr. Michael Mosley (# 4 bestselger)

De sier: Dr Michael Mosley, forfatter av den bestselgende 5: 2 Rask kosthold, avslører en spillskiftende tilnærming til en av de største tydelige epidemiene i vår tid - økt blodsukkernivå.

Pigott sier: Meldingen som han sender er ikke unøyaktig, men han selger sin egen personlige historie, noe som gjør at vi lurer på bevisgrunnlaget bak hans helsekrav. Michael snakker riktig om viktigheten av vektstyring for forebygging av diabetes, men selger dette som en åtte-ukers løsning i stedet for en livsstilsendring. Hans bok demoniserer karbohydrat i stedet for å sende den viktigste meldingen - moderering og delkontroll er nøkkelen.

The Sirt Food Diet, Aidan Goggins & Glen Matten (# 9 bestselger)

De sier: Den revolusjonerende måten å miste 7lb om syv dager. Legg til sunne Sirt matvarer til kostholdet ditt for effektivt og vedvarende vekttap, utrolig energi og glødende helse.

Pigott sier: Dette er 2016-versjonen av "The Cabbage Soup Diet". En kaloribegrenset diett, ved hjelp av fullstendig og fullstendig pseudovitenskap. Garantert for å gi deg motstridende, forvirrende ernæringsmessige opplysninger, redusere stoffskiftet og oppføre deg akkurat som enhver annen diett. Vi søker alltid etter et magisk svar når det gjelder næring og sunn mat. Dette er bare en annen stab i mørket.

Populært emne