The Best Running Leggings For Women

Løpende leggings er kanskje ikke den mest spennende delen av settet å kjøpe, men hva du gjør, overser ikke deres betydning. Kjører strømpebukser dekker et stort overflate av kroppen din, så det rette paret er potensielt veldig nyttig for å kjøle deg ned når du svetter hardt eller holder deg varm på kjølige morgenkjøringer.

Sørg for å prøve dem på å sjekke passformen før du kjøper: For løs og de vil kjefte, for stramt og de vil være restriktive og ubehagelige. Tre fjerdedeler lange strømpebukser (capris) vil holde deg kjøligere, og tykkere strømpebukser i full lengde sikrer at du er toasty på en vinterdag. Opt for kompresjonstrømpebukse for (muligens) raskere muskelgjenoppretting og færre smerter etter kjøring.

Her er vårt utvalg av noen av de beste løpende leggingene der ute.

Saucony Bullet Capri

Disse kan se ut som grunnleggende, men de er muligens de perfekte løpende leggingene. Det støttende, men lette stoffet er pustende og wicks svetter effektivt bort. Store sidelommer er ideelt størrelse for lagring av energi geler, og det er en zip-up baklomme for verdisaker. Det brede midjebåndet sørger for at de sitter komfortabelt i livet og ikke glir ned eller renner opp.

Kjøp fra Saucony | £ 60

Se relaterte The Best Running Shorts For WomenThe Best Running Jackets For WomenThe Best New Road Running Shoes For 2018

Nike Epic Lux

Det glatte, formfaste stoffet i Nike Epic Lux har gode svette-wicking egenskaper og gir god støtte. Det myke, elastiske stoffet holder deg kult, og det er et tynnere skråstoff i underbenet for ekstra luftstrøm. Designet er ganske vanlig, noe som kan være en velkommen frist fra de røde mønstrene og prangende logoer som pryder mange leggings, men de kommer i noen få forskjellige farger: Hvis du vil gå bort fra standard svart, er det også grå, burgunder og mørk blå alternativer.

Kjøp fra Nike | £ 74.95

Lululemon Fast And Free Crop II

Hurtigtørkende Nulux-stoff sikrer at du alltid er kult og komfortabel i disse høylengte ¾-lengde løpebuksene fra det kanadiske athleisure-merket. Sidelommer lader deg kjøre med telefonen uten at den flapper rundt over alt, og det er fire farger tilgjengelig: to mørke og to mer interessante - røkt mulberry og blågrønn. De to utskrifter følger en lignende splitt - en subtil, en vill.

Kjøp fra Lululemon | £ 88

2XU Mid Rise Compression Strømpebukser

Markedsføreren i kompressionsutstyr, australsk merkevare 2XU, tilbyr en rekke komprimerte strømpebukser. Disse sitter pent takket være det brede midjebåndet, men passformen er ganske tett - det er ideen med kompresjon, men gå for den neste størrelsen hvis de begynner å føle seg klaustrofobisk. Et ord til de kloke: Du finner ingen lommer i disse.

Kjøp fra 2XU | £ 80

Brooks Threshold Tights

Dette paret vil holde deg tettsittende som en feil på chillier dager. Taljebåndet er bredt og behagelig, og det er flere lommer å stikke dine eiendeler inn. En glidelås på underbenet gir mulighet for en rask pre-racing kit endring.

Kjøp fra Brooks | £ 65

Adidas Hvordan gjør vi ¾ Strømpebukser

Disse capris vil holde deg kult på selv dine mest intense løp, med Climacool stoff som er usedvanlig godt å wicking away sweat. Det brede midjebåndet sikrer en behagelig passform og flate sømmer betyr mindre friksjon. En lommelykt på baksiden holder telefonen trygg og det er en stashlomme gjemt i den fremre linningen for nøklene dine.

Kjøp fra Adidas | £ 49.95

Soar Oriel Capris

Disse Soar leggings er laget av høykvalitets tekniske stoffer med fine fuktighetskrevende egenskaper. Bonded sømmer unngå chafing og silikon strips øverst og nederst for å holde leggingene på plass. Det er en lommelykt på baksiden for å sikre at verdisakene dine er trygt stuvet.

Kjøp fra Soar Running | £ 75

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar