6 fantastiske foreldre podcasts å laste ned for de 4am feeds

Foreldre kan være den mest kompliserte jobben, og noen ganger får du følelsen av at du ikke har en anelse om hva du gjør! Med dette i bakhodet er det noen av de beste foreldre podcaster for både mødre og dads med alle foreldre råd du måtte trenge, samt relatable historier og praktiske tips.

Glad Mamma, Glad Baby

Happy Mum, Happy Baby er den offisielle podcasten til Giovanna Fletcher. Gjennom hennes episoder fortsetter hun å snakke om morskap, et tema som startet i sin bok, også kalt Happy Mum, Happy Baby. I hver episode snakker Giovanna til en rekke høyprofilerte foreldre om alle aspekter av foreldre, gjennom alle høyder og nedturer som hver dag kan bringe.

Scummy Mummies

Scummy Mummies podcast er et komediebasert show hvor to mødre, Ellie Gibson og Helen Thorn, diskuterer foreldrenes hjemlige sannheter. Disse mødrene utveksler historier om en rekke emner som viser den mindre glamourøse siden av foreldrenes liv. Denne podcasten vil få deg til å le og si 'ME TOO' på kort tid.

Bump Club

Bump Club er en 22 episodeserie laget av BBCs Five Live. Podcasten, presentert av Tony Livesey, Edith Bowman og Colin Murray, følger en gruppe som forventer mamma gjennom sine graviditeter. Innenfor hver episode diskuterer de åpenbart et bredt spekter av emner fra hjemmeboende dads og kostnaden for å få barn til diskusjoner om IVF-behandling.

Godt sted

Fearne Cotton's nyeste venture, lykkelig sted er en podcast basert på å finne oppmerksomhet for å være glad. Mens denne podcasten ikke er strengt foreldrebasert, gir den en god melding til både mødre og dads overalt. Innenfor hver episode snakker hun med høyprofilerte gjester om hva som gjør dem lykkelige i livet. Denne podcasten vil hjelpe foreldrene til å ta den tiden de trenger for å finne positivt i det daglige livet.

Dads Unplugged

Mens det er en rekke foreldringspodcaster rettet mot morskap, blir dads ofte overkikket. Her er en strålende podcast om livet som en lengre og utfordringene som dads møter også. Verter, Todd Mansfield og Kent Lewis, diskuterer en rekke emner fra Halloween kostymer til sovende rutiner.

Beardy Dads

Denne podcasten er også en basert rundt livet til en pappa. Disse fedrene diskuterer alle aspekter av livet med små barn. Ingen emne er av grenser som i hver episode de forsiktig diskuterer (eller noen ganger rant) og ulike emner fra baby avvenning til mellomnavn og Postman Pat. Hver far vil kunne forholde seg til disse opp-og nedturer av faderlig liv.

Les nå:

Sunn og enkel snacks for småbarnet ditt, som er kresne, spisesteder

20 celeb mødre deler sine rare graviditetskrav

Skrevet av Sophie Archer

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar