The Best On-Demand Fitness Networks Reviewed, inkludert Les Mills

Beste treningsmål for fitness: Matt Roberts Body.Network

£ 15 per måned, Body.Network

Netflix i treningsverdenen, Body Network har en helhetlig blanding av helse- og treningsvideoer som er satt sammen av noen av Storbritannias ledende eksperter. Ikke bare treningsøkter, nettverket gir også rehabiliteringsprogrammer, en tredelig introduksjon til oppmerksomhet og meditasjon og næringsprogrammer. Den har alt du trenger for å finpusse en fitter, sunnere og mer effektiv kropp. I motsetning til andre on-demand-tjenester, passer dette nettverket for både utendørs og innendørs trening. 10K treningsplanen fra kjørereksperten Charlie Webster er utviklet for å hjelpe deg med å finne et 6,2-mile mål, inkludert intervall treningsøkter som du kan ta med deg underveis. Get Fit for Cycling-serien har til hensikt å forbedre sykkelytelsen, et flott alternativ for off-season sykkel trening. Og hvis du ikke bryr deg om å trene ute, er det også en rekke populære treningsstudier og treningsøkter, som Pilates, yoga, postnatal trening og boksing. Mange treningsøkter blir periodisert ved at de starter på nybegynnernivå og går videre til avansert trening, noe som betyr at du ikke bare trener, men også lærer teknikkene som trengs for å utøve trening på riktig måte. Kroppsnettverket utdanner og gjør deg svette!

Best for ytelsesmål: Beach Body On Demand

£ 2,99 per uke, beachbodyondemand.com

Beach Body pionerer noen av de mest populære treningsøktene over hele verden - vi snakker Insanity, PiYo, P90X - så dette er virkelig stedet å komme hvis du vil være foran spillet. Det er "sneak peek" treningsøkter av up-and-coming programmer, for eksempel Shaun Ts Cize eller Hammer & Meisel, der du får prøve de siste sesjonene først. Plus, Q & A videoer med topplærerne avslører noen insiderhemmeligheter! Og hvis du ikke har en anelse om hva trening du skal gjøre, er det enda en utfordring du jour-økt, som holder deg på tærne hver dag du logger inn. Det beste er imidlertid at Beach Body On Demand ( BOD) er ikke utelukkende for super-fit; Det er flott for alle nivåer, enten du følger høstkalabreses aktive moderskapsprogram eller den sportsvennlige sindssyktet som asylplanen. Mange av programmene er tidsorienterte - det er 21-dagers reparasjon eller 90-dagers P90x plan - så det er en flott nettside å registrere deg hvis du har et form-up mål for 2016. Det er veldig enkelt å bruke og Du kan til og med streame den via On Demand-appen til enheter som tabletter, Apple TV eller Amazon Fire TV. Praktisk.

Best For Shape-mål: Yoogaia

£ 14,99 per måned, yoogaia.com

Kan du ikke finne en yoga klasse du elsker? Du må logge på Yoogaia. Online yoga-studioet gir levende klasser på tvers av en rekke lav-effektdisipliner, inkludert Pilates, Barre, Kjerneøvelse og, selvfølgelig, Yoga. Det er en pakket timeplan med daglige treningsøkter som Yin Yoga Stretch eller Barre Cardio Express tilgjengelig for deg å bestille på. De levende treningene skjer via webkameraet ditt - instruktøren kan se deg og du kan se instruktøren, men trenerne kan ikke se hverandre - noe som gir deg en følelse av ansikt til ansikt-instruksjon med en ledende ekspert. Sjenert? Da trenger du ikke å slå på webkameraet ditt. Og hvis du savner en av dine vanlige økter, kan du hente opp trening via "Opptak" -fanen - noe du ikke kan gjøre når du savner favorittgymnasiet. Det er flott for mødre, nybegynnere og alle som ønsker å prøve en bestemt klasse som kanskje ikke er tilgjengelig i ditt område. Dette nettstedet kommer grundig anbefalt.

Flott for velværemål: Les Mills On Demand

£ 9,95 per måned, lesmillsondemand.com

Hvis du allerede er au fait med de populære Les Mills treningssentrene - tenk Kroppspumpe, Kroppskamp, ​​Kroppsbalanse eller Grit - du kommer til å elske On Demand fordi du kan gjøre de samme treningsøktene hjemmefra når du ikke kan lage det til treningsstudioet. På den annen side, hvis du er ny på Les Mills trening, er dette et flott sted å starte - du kan bygge masse tillit før du prøver disse treningsøktene på treningsstudioet med andre. Les Mills Junior anbefaler at nybegynnere starter med den kitfrie 20-minutters Grit Cardio-klassen. Men hvis det ikke er noe, se videoen "Introduksjon" for å finne ut hvilken klasse som spiser din appetitt. Det er et veldig stort utvalg av treningsøkter på nettstedet, men det er verdt å huske på at noen, som for eksempel Kroppspumpe eller RPM, krever kit. Likevel, On Demand kan ikke bli ugyldig for sine flotte spillelister, fantastiske treningsøkter og non-stop instruktør entusiasme. Og det er enda en treningsvideo for barn!

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar