De beste alkoholfrie drikkene til jul

Innhold

Mat og drikke, og spesielt drikke, er hjertet av våre juleferier. Så hvis du er gravid, ammer eller holder deg unna spritet for å ta vare på de små, trenger du noen spennende alternativer til alkohol for alle de juleferdene. Vi har valgt noen av de beste alkoholfrie alternativene fra butikkene, og kastet i et par oppskrifter også. Ingen alkohol trenger ikke å bety nei moro!

Bottlegreen cordial, £ 3,15, og glitrende pressé, £ 2,39, fra supermarkeder, bottlegreendrinks.com

Ikke bare får du flaskeflasker i nydelige flasker som du kan beholde, de smaker deilig - den glitrende pressen er så god at du glemmer at det ikke er ekte champagne.

Føl deg gode drinker, fra £ 1,29, tilgjengelig i Asda og Sainsbury, feelgooddrinks.co.uk

100% naturlig uten tilsatt sukker, disse fortsatt og glitrende fruktdrikkene smaker ikke bare bra, men gjør det bra også. Bare ren frukt og vann - så ingen skyld denne julen med dine brusende drikker. Du kan dele disse lykkelige med barna også.

Cracker drinker, £ 1,50 hver, tilgjengelig fra Tesco, Sainsbury og Waitrose og Asda; crackerdrinks.com

Den tropiske smaken av disse Cracker Drinks juice vil overbevise deg om at du har en cocktail uten bakruset; velg fra Apple, Mint & Lime; Mango & Passionfruit Ananas; Kokos og kalk; og fortsatt og overskyet limonade.

Apple, Plum & Cinnamon Cordial, Spiced Winter Berries Cordial og krydret Apple & Ginger Cordial, fra £ 4,69 hver, belvoirfruitfarms.co.uk

Disse hjertene fra Belvoir Fruit Farms er deilige varme eller kalde - slik at du kan nyte mens alle andre på festen drikker mulledvin.

Jule te, £ 8; Vaniljesmaket kaffe, £ 5; hvit og mørk flaked drikkekokolade, £ 12, whittard.co.uk

Å ha en alkoholfri jul betyr ikke at du må gå glipp av luksusdrikker - prøv disse varme drikkene fra Whittards for en varm klem i et krus uten brennevin.

Stor onkel Cornelius Famous Spiced Ginger, £ 3,60 per 75cl flaske, jameswhite.co.uk

For noe litt annerledes, prøv denne krydret ingefærdrinken. Du kan nippe det på egenhånd, eller prøv det med lemonade. Eller hubby kan få det med litt whisky! Det vil sikkert varme deg opp på kalde julekvelder.

INVO kokosnøtt vann, 2,79 kr, Holland & Barrett

Denne nye typen kokosnøttvann er frisk og smaker akkurat som om du sipper rett fra kokosnøtten.

Mum-og-bump smoothie

Feil skyldig at du nettopp har klemmet enda en sjokolade av treet? Vask denne raske og smakfulle smoothieen i blenderen. Fullpakket med greener, det vil gi deg og din støt en ironisk treff! INGREDIENSER: 2 ss friske eller frosne tranebær; 1/2 avokado; ts kokosnøtt smør; Håndfull løvgrønne av ditt valg; Klemmen av kanel; 1 desserter skje av honning (valgfritt); 300 ml mandelmelk. Sett alle ingrediensene i en blender og whiz sammen, og legg til litt mer mandelmælk hvis du vil.

Shloer Celebration fizz, £ 2,99 hver, tilgjengelig fra supermarkeder.

Å holde seg borte fra alkohol Denne julen betyr ikke at du må gå glipp av moro av knuste kurver. Disse to glitrende druejuice-smaker fra Shloer er perfekte for festlige fester.

Krydret te

Dette er et flott alternativ til mulledvin, og en deilig voksen tar en brus. Den ingefær betyr at det avtar svimmelhet kvalme også. INGREDIENSER: 1 ss fersk revet ingefær; 1/2 citrongras stengel, hakket; Ferskpresset juice av 1 sitron; 1/2 ts gurkemeie; 1/2 ts cayenne pepper; Honey, å smake. Sett alle ingrediensene i en tekanne, rør godt sammen for å lage en pasta. Hell 600 ml kokende vann over det og la det gå i fem minutter for å infisere. Bruk en tefilter, hell væsken i et krus eller varmebestandig glass.

Tick ​​Tock te, fra £ 1,89, tilgjengelig fra supermarkeder og ticktocktea.com

Shun julen alkohol helt og krølle opp med en fin brygge. Tick ​​Tock te har et bredt spekter av te, som spesialiserer seg på Rooibos.

Hvordan slå graviditet halsbrann

Drikk varmt vann med en klemme av fersk sitron eller en capful av eple cider eddik for å balansere magesyre nivåer og unngå halsbrann, som er en vanlig klage i svangerskapet som babyen vokser og gir mindre plass til magen.

Innocent Orange & Clementine juice, £ 2,39, supermarkeder

Med clementines samt appelsiner i denne lyse fruktjuice, føles det litt mer som jul. Mens alle andre kan legge Prosecco til deres på julaften, kan du gloat over din mangel på bakrus på julaften.

Grapefrukt & Honeysuckle cordial, £ 3,15; Coxs apple glitrende presse, £ 2,39, Waitrose.

Flaske Grønn har noen fantastiske forskjellige smaker av både hjertelig og glitrende pressé, oppvarming til vinter og flott for julefester eller bare hverdagsoppfriskning.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar