Den beste menns frisyrer av 2018

I de siste par årene har det ikke vært spesielt vanskelig å jobbe ut hva du skal be om når du får håret ditt. Du gjør bare hva alle andre gjør. Kort rygg og sider, feid over på toppen. Den eneste avgjørelsen var om du ønsket å se ut som en fotballspiller ("fade fra null til fire, vær så snill") og hvor høyt du ønsket å gå med din quiff.

Men nå ser dette ut ansiktet på hakket, dømmer etter kattløpsslippene som er sett på den siste menns London Fashion Week. Herre FitnessBosatt frisør Anthony Mayes er her for å hjelpe deg med å navigere i disse nye stilistiske farvannene.

"En ting jeg la merke til var antall forskjellige stiler vi så på showene," sier Mayes. "Du så shows i tidligere år hvor alle ville gå ut og se ganske jevnt, mens nå har modellene alt veldig forskjellige utseende. Vi har identifisert tre viktige trender, men det er fortsatt mange stiler som sitter mellom disse. Så vær leken med hva du har og eksperiment litt.

"Jeg tror at det" pent utformede "utseendet beveger seg og vi ser mer av en gatekultur. Folk følger andre mennesker, alle blir inspirert av forskjellige ting, og som et resultat er det mange forskjellige utseende der ute.

"Som stylist liker jeg å jobbe med forskjellige utseende. Jeg vil ikke bare jobbe med en trend og gi alle det samme utseendet. Jeg har gjort mange sideskillinger, blekner og quiffs nylig, og så godt som de ser, er det forfriskende at folk nå ønsker noe annet. "

Mayes har valgt tre viktige hår trender som vil sikre at du er foran håret spillet neste gang du besøker barbermaskinen din.

Buzz kuttet

Som sett på Blood Brother (bildet), Alex Mullins, Tonsure, D.GNAK

Blikket En buzz kutt kan variere i lengde. Det betyr ikke nødvendigvis å gå ned til en klasse en overalt.

Hvem passer det Ikke alle kommer til å passe til en buzz cut eller et mannskap kutt. Normalt rundt, i stedet for firkantet, passer hodestilene på stilen fordi håret er kuttet primært i en lengde over hodet, og et symmetrisk ansikt er bra. Du kan komme unna med å gå kortere hvis du har mørkere hår - blondt hår har en tendens til å se kortere enn mørkt hår, selv om det er samme lengde. Hvis du har mørkt hår, kan du komme unna med en klasse en eller to, men hvis du har lett hår, vil du kanskje holde med tre eller fire.

Stylistens tips Det er måter du kan tilpasse utseendet på. Hvis hodet ditt er for rund, kan du gå litt kortere på sidene for å gi den en konisk, skreddersydd finish. Du ser ofte mange sterke kanter og bestemte linjer, men jeg liker å løsne det opp litt ved å tappe det på kantene for å gi det mer et ferdig utseende, i motsetning til å summere rundt og kvadre det av ved kantene, hvilket kan se litt hardt ut. Selvfølgelig kommer det ned til personlig preferanse, men personlig, jeg liker et mykere utseende.

frynser

Som sett på Craig Green, Ben Sherman, Lou Dalton (bildet)

Blikket Trenden er for kortere, teksturerte, brutte frynser, ganske riktige også. De fleste kantene har en tendens til å bli presset til siden for et mykere utseende, men det er variasjoner: du ser noen gutter med feiende, under-øyenbrynkantene, selv om det er litt mer høyt vedlikehold.

Hvem passer det Du kan tilpasse en frynse som passer nesten alle sammen. Nylig har alle på seg håret slått tilbake med en avskjed, så det er en fin forandring.

Stylistens tips Det vil forandre måten ansiktsformen ser ut, lukker ansiktet litt og gjør at pannen ser mindre ut. Hvis du er i tvil, eller er du vant til å ha håret ditt i ansiktet ditt, er det definitivt et bedre alternativ å holde kanten på lengre side. Hvis det er lenge kan du alltid feie det ut av veien (eller til og med trimme den). Ting du ikke kan forandre, som hvirvler og enke tinder og cowlicks, kan være hvor som helst langs frontlinjen, men de betyr ikke at du ikke kan ha en frynse. Når det er sagt, vil det være vanskelig å oppnå visse frynser - du må nok holde den enten veldig lang eller veldig kort.

Langt hår

Som sett på Blood Brother, Alex Mullins, Ben Sherman, Xander Zhou, Tonsure (bildet)

Blikket Det er mange variasjoner - avskjed, frynser, under eller over skulderlengde - men det vi ser på catwalken er ofte skulderlengde, en slags rockstjernehår. Den er allsidig, og du kan bruke den på mange forskjellige måter - slank, strukturert, lagdelt, ikke lagdelt - og så er det oppstilter, for eksempel i en bolle eller en samurai eller en toppknute.

Hvem passer det Hvis håret ditt er veldig tykt, vil det normalt vokse ut før det vokser ned, noe som kan gjøre det vanskelig å få et stilig langhårt utseende. Hvis du har finere hår, styre bort fra lagring det fordi du tar vekt vekk fra bunnen av håret, og det kan gjøre det ganske sprø på endene. Middels hårtykkelse er sannsynligvis det enkleste å håndtere.

Stylistens tips Hvis du vokser hår fra kort til lenge, vil det være perioder hvor du ikke er helt sikker på hvor du er med det! Når du vokser den, ikke prøv å style håret ditt som om det er lenge før du har riktig langt hår. Noen prøver å klemme den inn i en liten bolle på baksiden når det bare er omtrent en tomme hår. Ikke.

Anthony Mayes er barberingsdirektør ved Refinery Mayfair og en ambassadør for Hanz de Fuko.anthonymayeslondon.com

Se relaterte Hvordan få en flott frisyre Hvordan å style håret ditt som en Pro BarberThe Best Men's Hair Products

Ruffians Barber Shop's beste menns frisyrer av året

Vi spurte også Ruffians Barber Shop for å detaljere det utseendet du burde be om - som sett på Celebritylands ledende menn - som du plonk deg selv i salongstolen, fordi det er lettere å be om en Bruno Mars enn en frakoblet bred mohawk med en konisk nakke . Les videre, finn din favoritt og støt "få håret mitt sortert" opp - og så av - den oppgavelisten.

Nick Jonas

Et innlegg delt av Nick Jonas (@nickjonas) på

Hva er det og hvem passer det til? Det er en ruskind eller avlingskutt som passer til hår av middels til tykk tetthet, og det er en praktisk stil for menn som finner at håret deres smelter på det ukontrollable. Det er flott for firkantede eller hjerteformede ansikter.

Hvordan styler jeg det? På håndkle-tørket hår, arbeid i en liten mengde stylingpasta og bruk enten en tannkam eller fingrene for å gi den retningen. Lufttørking det vil holde seg i tekstur.

Bruno Mars

Et innlegg delt av Bruno Mars (@brunomars) på

Hva er det og hvem passer det til? Denne stilen, en frakoblet bred mohawk med en avsmalnet nakke, fungerer med en rekke ansiktsformer fra hjerte til firkant, men det fungerer spesielt godt for de med mindre panner fordi det forlenger ansiktet. Med dette utseendet kan kontrasten som oppstår ved frakobling være nok uten å ha en fade. Du kan velge å ha den korteste delen på en klasse to for å holde en sterk oversikt.

Hvordan styler jeg det? Bruk en lav hårføner innstilling og bytt mellom å rette håret med fingrene og bruke en ventil eller medium rund børste for å jevne ut frynsene. Bruk et kremaktig etterbehandlingsprodukt for å holde stilen på plass og fukte håret.

Liam Hemsworth

Et innlegg delt av Liam Hemsworth (@liamhemsworth) på

Hva er det og hvem passer det til? Det er en teksturert avgangsskåret, som passer til hår som har en liten bølge eller rett tekstur, og en lysere farge i midlengden og enden.

Hvordan styler jeg det? Blast tørk med en hårføner i lav innstilling - hvis strømmen er for høy, kan den rette håret for mye - og deretter jobbe i en liten, grov matte leire overalt, begynner på kronen og arbeider deg til omkretsen.

Cillian Murphy

Et innlegg delt av Cillian Murphy (@cillianmurphy_) på

Hva er det og hvem passer det til? Den høye koblede klippen er en stil som vil bli hos oss en god stund ennå. Det er et godt valg for de med et firkantet ansiktsform og hår med middels til tykk tetthet.

Hvordan styler jeg det? Gni litt pomade på håndkle-tørket hår og tørk inn for å gi et mer uønsket utseende. Avslutt med litt støv for å gi en tørrere og messiere tekstur.

Christian Bale

Et innlegg delt av Christian Bale (@christianbale_) på

Hva er det og hvem passer det til? De lange firkantlagene som ses på Bale bringer ut av tekstur av bølget hår og er flott på riflerflater.

Hvordan styler jeg det? Blødtørking av denne stilen til en god standard trenger litt øvelse (og en rund børste. Hvis du har en spesiell anledning, kan du ha hjelp fra en profesjonell, men hjemme kan du bruke en tørketrommel og hendene dine for å glatte det ut så mye som mulig. I det minste vil du oppnå et mer "beachy" hårutseende.

Usher

Et innlegg delt av Usher (@usher) på

Hva er det og hvem passer det til? Denne kortere versjonen av det brede mohawket har avsmalnende / falmede sider med en sterk kontur. Ved å holde litt lengde gjennom midten på baksiden av nakken, skaper du mer glatthet i silhouetten. Den skarpe, razored-in hairline legger til definisjon.

Hvordan styler jeg det? Mindre er mer. Bruk noe varmebeskyttelsesmiddel og en tørketrommel med lav innstilling, og bruk fingrene til å formes på plass. Avslutt med et kremere, fuktighetsgivende produkt til stil og beskyttelse.

Michiel Huisman

Spenderer litt tid i vårt gamle nabolag .. Oudezijdsvoorburgwal .. fin tunge twister ;-) xxx

Et innlegg delt av Michiel Huisman (@michielhuisman) på

Hva er det og hvem passer det til? Det er middels lengdegrad og det er flott for fint til middels tetthet hår med bølgete tekstur.

Hvordan styler jeg det? Bare arbeid i en liten permisjon eller en form for krøllkrem og kam den i retningen du vil at den skal sitte med en brede tannkamme. Fullfør deretter med fingrene som en kam for å løsne bølgen og lufttørke.

Brooklyn Beckham

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham) på

Hva er det og hvem passer det til? Denne graduated eller Prince Charming cut har en luft av '90s Hugh Grant. Bredden på kuttet passer til smalere ansikter og er et smart valg for medium-tetthet hår med en liten bølge.

Hvordan styler jeg det? Avhengig av håret, kan dette bli tørketørket med en ventilbørste, skop håret opp for å oppmuntre volumet - eller hvis håret er naturlig jevnere, kan du komme seg unna med bare fingrene. Avslutt med stylingpasta.

Dev Patel

Et bilde lagt ut av LULI (@ late_bloomer77) på

Hva er det og hvem passer det til? Denne mid-lengde graduated cut passer smalere ansikter som den legger til bredde og er fantastisk på håret med en liten bølge som det vil bidra til å holde den på plass. En viktig ting å huske når du arbeider med lengdehår er, når du vasker, bruk en liten mengde balsam på midlengden og ender bare. For mye balsam i hodebunnen kan føre til over-næring og føre til at håret blir fettete og diskette.

Hvordan styler jeg det? Styling avhenger av mengden bølge, men bruk alltid litt varmebeskyttelse i midten og enden, og bruk en tørketrommel med lav innstilling. Noen ganger er det fint å holde litt fuktighet i håret, da du får en mer tekstur hvis den fullfører tørking naturlig. Avslutt med en lys krøllkrem, men igjen, unngå produkt på hodebunnen.

Zac Efron

Et innlegg delt av Zac Efron (@zacefron) på

Hva er det og hvem passer det til? Kort rygg og sider med tekstur. Det som gjør dette kutt er det kortere håret mot den fremre hårlinjen for å skape tekstur. Et kutt som dette ser bra ut på et tynnere ansikt og de fleste tetthetene fra fint til tykt fordi du kan variere hvor mye hår er flått ut.

Hvordan styler jeg det? Blå-tørre med fingrene og kjør deretter noen rettingstråler gjennom den før du arbeider i en grov matte leire.

Bradley cooper

Et innlegg delt av Bradley Cooper (@bradleycooper_original) på

Hva er det og hvem passer det til? Denne mellomstore kuttet har blitt etterspurt mer og mer hos Ruffians. Den klassiske formen passer firkantet til bredere ansikter fordi håret glir ut bakrammer ansiktet. Det fungerer bra på medium-tetthet hår med en liten bølge.

Hvordan styler jeg det? Avhengig av hårtekstur, kan du komme seg bort med blast-tørking og bruke fingrene til å løfte av hodebunnen for å oppmuntre volum, eller bruk en ventilbørste for en mer polert overflate. Bruk stylingpasta på th

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar