De beste menns hårprodukter

"Produktet er normalt dannet av holdfaktor og ferdig," sier Menns FitnessBosatt hår stylist Anthony Mayes, Hanz De Fuko ambassadør og barbering direktør i The Refinery London. "Ved ferdig betyr jeg alt fra veldig skinnende til veldig matt og støvete. Innenfor hver kategori er det forskjellige nivåer av hold. Det er så mange alternativer der ute nå. Det er matte leire. Det er en matte pasta som jeg bruker som er nesten litt sløv i hendene. Men da har jeg også en matt leire som nesten føles som en voks. Hvis produktet er vannaktig eller tøff, forteller det deg at det er mye vann i det, og du kan gjette hva det skal bli. Mens du bruker pasta eller noe du nesten må smelte i hendene, så kan du forutse mål og utseende det skal gi deg. "Her er din ekspertguide til hårproduktmesterskap.

Pomader og geler

"Hvis du vil ha en høy glans, ser du på pomader og geler, og det er ideelt for et slått utseende, kanskje for en svart slipsbegivenhet. Høy glans betyr ikke alltid mye hold, men de er ofte koblet sammen. Pomader har en tendens til å være ganske lett - det er litt som om du har en salve i håret ditt. Du kan re-comb det og det vil fortsatt bli ganske glatt. En gel kan noen ganger danne seg veldig hardt. "

Stylng tips: "Gelen kommer til å bli jobbet ganske," sier Mayes. "Først vil du bruke hendene dine, men da kan du bruke en kam. Hvis du kammerer det gjennom så sørger du for at det ikke er klumpet. Hvis du vil ha noe stramt og nær hodet, bruk en fin tann. Hvis du vil ha noe med mer av en sprette til det, bruk en tannkamme. Dette fungerer med langt hår eller slicked-back stiler. "

Toppvalg: Kiehls rene styling gel

En verden borte fra den billige gooen du brukte som tenåring. Denne ikke-skinnende gel inneholder essensielle oljer som gir næring til håret ditt. £ 20, kjøp på kiehls.co.uk

Lim og tannkjøtt

"Hvis du vil ha noe mer kreativt, men med et glanselement, vil du bruke en pasta, krem ​​eller tannkjøtt. De pleier å være litt mer tilgivende når det gjelder deres holdfaktor. De fleste av dem gir middels hold, men de gir litt glans i håret. "

Styling tips: "Med pastaer, gni du produktet i håndflaten din, og bruk fingertuppene dine med en rakebevegelse gjennom håret ditt for å bruke det i retning av stilen din. Mitt fortellende tegn at du har for mye produkt, er at du vil kunne se det i hendene dine. Unntaket er produkter som blir hvite når du gni dem i hendene dine - de pleier å være pastaer. De fleste kvalitetsprodukter løses inn i dine håndflater, og du får det ønskede utseendet når du kjører hendene dine gjennom håret ditt. "

Toppvalg: Sashajuan fiberpasta

Dette er et veldig subtilt produkt, som gjør at du kan være veldig presis med stilene dine samtidig som de ser naturlig ut. £ 22, kjøp på sachajuan.com

Putty And Mud

"Disse har en tendens til å gi en matt finish og har et sterkere hold. De fleste vil bruke disse på kortere hår, fordi matt finish er vanligvis forbundet med tekstur. Imidlertid begynner folk å ha matte overflater på lengre hår nå. "

Toppvalg: Hanz De Fuko tung laget

En av de beste frisørene vi har brukt. Det gir håret ditt karakter uten at det ser ut som om du har brukt mye produkt. £ 16, kjøp på mankind.no

Se relaterte The Best Men's Hairstyles Of 2018Four Hair-Strengthening Shampoos

Pulver og tørr sjampo

"Disse kan brukes til alle lengder. Tørr sjampo utrydder fett i håret, som er en fordel i seg selv, men betyr også at den kan brukes som et stylingprodukt for å gi håret tekstur og volum. Det er bra for finere hårtyper der du ikke vil kjøre hendene dine gjennom det eller få for mye separasjon. Pulver kan utvides i håret for å legge til volum også. Men vær forsiktig fordi hvis du bruker for mye, kan håret ditt se for mat og du kan få en oppbygging av hvite partikler. "

Styling tips: "Det er et par måter å bruke et pulver på. Jeg forbereder meg ved å dusting den i hendene først fordi det gir meg kontroll over hvor mye jeg bruker. Når det er i håndflaten min, klapper jeg forsiktig hendene mine sammen, uten å miste produktet, så skummer jeg over håret. Hvis du har tykt hår og du virkelig vil få det inn i røttene, så bruker du fingertuppene. Hvis du jobber over mer av en slank overflate, og du vil ha noe mer stylet, vil du bare bruke din håndflate.

"Vanligvis kommer tørr sjampo i en sprøytestil, så hold den i armlengde fra hodet og tåke det på. Ikke bli for nær fordi det faktisk kan bli litt vått - det er litt som å sprøyte deodorant. Også, aldri rør håret ditt så snart du har sprayet det på. Gi det minst 30 sekunder å sette og begynne å jobbe. "

Toppvalg: Fudge urban pulver styler

Legg til tekstur og utseendet av ekstra volum til din stil uten å etterlate et klebrig rester ved hjelp av dette enkle å bruke pulveret. £ 5,99, kjøp på boots.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar