De beste menns dufter og hvordan du velger riktig duft

Hvordan velge riktig duft

En duft snakker brukerens volum, og dermed behovet for å velge en som passer. Markedet er stort og inneholder noe for alle, men disse åtte vil ha noe for de fleste krav. Og for å hjelpe deg med å finne riktig type duft for deg, har vi delt dem opp av hvor du kanskje vil bruke dem. Bla gjennom kategoriene og velg den som passer til nesen din ...

Woody Dufter

Disse mørke duftene er gode for kveldsslitasje og fungerer godt om vinteren. Pluss, hvis du sipper mulledvin og lurker under maretak, trenger du en sterk duft for å overvinne lukten "støy" rundt deg.

Spicy Fragrances

Hvis du er ekstremt og vil bli lagt merke til, er herby og krydret lukter de for deg. De jobber for kvelder ute, men kan være for sterke til daglig bruk på kontoret - lagre det for når du skal være "sjarmerende" og "sexy" i et "diskotek".

Friske dufter

Vår og sommer passer ferske, grønne dufter med urteaktige notater, og hvis du føler deg fruktig, litt blomstrende utsmykking. Bruk på dagen, men sørg for at du ikke overdriver det, med mindre du vil gå på jobb lukter som et hagesenter.

Citrus dufter

Sitrus virker flott for en daglig arbeidssituasjon - oransje, grapefrukt, sitron - alt sammen virker for å opprettholde deg, og vil ikke være for overveldende for dine kolleger. De er en flott pick-up for morgenen og etter trening også.

De beste menns dufter

Dunhill Century

Det klassiske merkevaren har tatt en gamble med denne ferske, terningen-inspirerte flasken. De livlige sitrus toppnotene og en trebasert base sikrer at innholdet er en vinner.

Kjøp fra Harrods | £ 79 for 135ml

Jimmy Choo Man Blue

Denne duften handler om en avslappet, trygg, noe, noe som gir en god stemning. Det uttrykkes gjennom livlige toppnotater og en baseblanding av sandeltre og vetiver.

Kjøp fra Boots | £ 66 for 100ml

Ermenegildo Zegna Acqua Di Neroli

Formålet med fyren som er både moderne og stilig, vil denne sofistikerte duften få deg til å føle at du vil være sentrum for oppmerksomheten.

Kjøp fra John Lewis | £ 75 for 100ml

Coach Platinum

Perfekt for mannen som går på plass, vil Coach's Platinum hjelpe deg med å gjøre en uttalelse takket være sin ferske kombinasjon av peppert og citrusy toppnotater, et ananas hjerte og en læderbasert base.

Kjøp fra John Lewis | £ 67 for 100ml

Miller Harris Wander

Denne komplekse duften (en av tre) feirer ideen om skjult skatt, inspirert av det levende konseptet med foraging. Det er verdt å søke.

Kjøp fra John Lewis | £ 140 for 100ml

Ted Baker Au Travel Tonic

Den nye Ted Baker-reisen tonic rekkevidde inkluderer Au (gull), Ag (sølv) og Cu (kobber), som alle kommer i stilige børstet metall flasker. 100ml versjoner av alle tre er også tilgjengelig for £ 40. Vårt valg av Ted Baker tre-sterke line-up av nye reiser tonics er denne gull-tema duft. Den har en oppløftende blanding av bergamot, vanilje og moskus. En førsteklasses duft.

Kjøp fra Ted Baker | £ 28 for 25ml

L'Eau D'Issey Pour Homme Summer 2018

Få sommeren startet med en zing ved å sprøyte på denne fruktige duften, som kombinerer grapefrukt, muskat og vetiver.

Kjøp fra The Perfume Shop | £ 44 for 125ml

Cartier-erklæringen

I 1998 var Storbritannia et sted for optimisme, politisk stabilitet og økonomisk vekst. Det var også når en dristig, varm, elegant og intens duft - Erklæring fra Cartier - ble lansert. Rask fremover 20 år og mens de sosiopolitiske forholdene kan ha endret seg, går kvaliteten på denne ikoniske duften fra styrke til styrke. Den siste inkarnasjonen er en gledelig kombinasjon av en bergamot toppnotat, kardemomme og oransje hjertenotater og en solid, pålitelig woody base.

Kjøp på Amazon | £ 73 for 100ml

Fra venstre til høyre

Narciso Rodriguez Bleu Noir

Snu luften Bleu med denne forførende, maskulin duften som kombinerer utsøkt og krydret toppnotater med et sterkt treaktig hjerte.

Kjøp fra Amazon | £ 52.85 for 100ml

Paco Rabanne Invictus Aqua

La sommeren komme tidlig med denne søte og lyse duften. Når du sprayer på det, vil du føle seg tvunget til å finne ut noen deilige cocktailer i solen.

Kjøp fra John Lewis | £ 66.50 for 100ml

Creed Erolfa

Denne rike og brennende duften, som ble inspirert av å seile en yacht gjennom Middelhavet, lukter av sitrus og ingefær og er designet for menn av substans.

Kjøp fra John Lewis | £ 155 for 150ml

Acqua di parma Note di Colonia IV

Colonia-samlingen feirer romantikken til romantikk. Denne duften treffer perfekt tonehøyde med oransjeblomst og tyrkisk rose.

Kjøp fra Acqua Di Parma | £ 298 for 150ml

Jo Malone Havregryn og Kornfløte Köln

En del av en samling med begrenset utgave inspirert av det engelske landskapet, er disse dimensjonale flasker en design triumf. Duften selv er en breezy glede.

Kjøp fra Harvey Nichols | £ 47 for 30ml

John Varvatos Artisan Pure

Både denne citrusy, woody duften og flasken - designet for å se håndlaget - feire den rustikke sjarmen til åsene rundt Xalapa i Mexico.

Kjøp fra John Varvatos | £ 55 for 75ml

Beaufort London Iron Duke

Hvis du leter etter en duft som er representert av noen litt mer vesentlig enn en fotballspiller eller popstjerne, vil du kanskje undersøke det nye Revenants-spekteret fra prestisje duftmerke Beaufort London, som tar sikte på å fange essensen av tøffe historiske figurer. Det første produktet i samlingen heter Iron Duke, og den feirer Arthur Wellesley, den første hertugen av Wellington og mannen som er ansvarlig for å mastermind triumfen over Napoleon ved Battle of Waterloo i 1815. Duften selv fanger en rik, lærlig, nesten dyrkistisk (et hattespiss til hesten hans, København) blanding som er kraftig, selvsikker og overraskende moderne.

Kjøp på Beaufort London | £ 95 for 50ml

Trener for menn

Nei, vi har ikke lansert en duft, det er en annen Coach der ute, og det er et luksuriøst tilbehørsmerk fra New York. Før du spør, ja det er irriterende, et annet firma har samme navn, og det er enda mer irriterende at de først kom til det. Heldigvis er duften selv langt mindre irriterende. Det er en sjarmerende sammensetning av skarpe og edgy toppnotater balansert med en varm og woody base.

Kjøp fra The Perfume Shop | £ 62 for 100ml

Creed Viking

Utformet for "den moderne mannen som går mot kornet", har denne kraftige duften et komplekst, krydret hjerte og en treaktig base. Sprøyt det med tålmodighet før du planlegger ditt neste eventyr.

Kjøp fra John Lewis | £ 265 for 100ml

L'Envol De Cartier

Laget med den høye ambisjonen om å fange kraften til en mytisk eliksir som er formet av greske guder, gjør dette en utsøkt jobb med å kombinere levende toppnotater med en stilig, treaktig base.

Kjøp fra Debenhams | £ 94 for 80ml

Aesop Hwyl

Aldri et merke for å følge mengden, har Aesop skapt en feiring av gamle japanske skoger med denne dristige duften som blander røke aromaer med frodig mos.

Kjøp fra Liberty London | £ 83 for 50ml

Dunhill Icon Racing Green

Denne nye duften i ikonområdet handler om spenningen av humming motorer og adrenalin-fueled racing. Den har en livlig sitrusy topp notat og en louche leathery base.

Kjøp fra John Lewis | £ 84 for 100ml

Kenneth Cole Black Bold

I likhet med Coach-duften over, feirer denne nye, myke, skinnete og lærlige duften fra Kenneth Cole, som oser av manlighet, den byen som aldri sover.

Kjøp fra Amazon | £ 56.33 for 100ml

Fra venstre til høyre

L'Homme Prada Intense

Denne duften tar en sofistikert tilnærming til forførelse. Det er en moden, raffinert duft som blander patchouli og iris med rav og tonka bønne. Den har en subtil intensitet, som noe overbevisende og gåtefullt at du er trukket mot uten å kunne artikulere hvorfor.

Kjøp fra John Lewis | £ 79,50 for 100ml

Paco Rabanne Pure XS

Feirer ånden av «overflod og dekadens», betyr denne duften virksomheten. Den er energisk, skarp og sexy, takket være en kombinasjon av ingefær, brunt sukker og myrra. Sprøyt det på og forberede deg, og din partner, for en natt å huske.

Kjøp fra Boots | £ 66.50 for 100ml

Calvin Klein Obsessed

Stemningen på CKs nye duft handler om å mate ditt ønske, hengive dine sanser og lidenskaper og la dine følelser gå fri. Det er en concoction som inneholder svart vanilje og gir en blanding av "feminin melodiøsitet og maskulin styrke".

Kjøp fra Boots | £ 45 for 75ml

Boss The Scent Intense

Hvis du trenger litt oppmuntring i søken etter forførelse, la oss innføre dette nye tilbudet i Boss 'The Scent-linje. Det er en sjarmerende og suggestiv duft som gir deg mulighet til å brise inn i et rom, feie din elsker av føttene og glide bort i den sultne sen-sommersolnedgangen.

Kjøp fra Hugo Boss | £ 72 for 100ml

Fra venstre til høyre

Jimmy Choo Man Ice

Som sommerhugger, gjør den søte kombinasjonen av mandarin, vetiver og patchouli dette en morsom og trygg duft å sprøyte på og ha en wild, hedonistisk kveld.

Kjøp fra Jimmy Choo | £ 66 for 100ml

Valentino Uomo Acqua

Den stilige flasken fortjener å bli plassert på skjermen. Den fremtredende kule, myty duften - inspirert av friskheten av italienske hager - vil bidra til å få deg til å merke av de riktige grunnene også.

Kjøp fra John Lewis | £ 58,50 for 75ml

Jo Malone Sjeldne te

I tillegg til å ha en aroma som er sant i navnet, har dette også sterke kakao- og tobakkskrifter som gjør Oolong Tea-duften - en av en seks-sterk samling - rik og forlokkende.

Kjøp fra Jo Malone | £ 160 for 75ml

Narciso Rodriguez Bleu Noir

Hvis denne søte og krydrede duften var et tegn i din sosiale gruppe, ville det være den som fører deg vill - men også ingeniører en natt du aldri vil glemme.

Kjøp fra John Lewis | £ 62 for 100ml

Jasper Conran Naked

Denne strippede duften er myk og livlig, med notater av grapefrukt og bergamot supplert med en blanding av violette blader, vetiver og sedertre med sandeltrefinish.

Kjøp fra Debenhams | £ 35 for 100ml

Calvin Klein All

CK fortsetter sine eventyr i unisex dufter med en lys og breezy duft designet for å være "inkluderende og uttrykksfulle" som senterer på sitrus og woody notater.

Kjøp fra Boots | £ 40 for 100ml

Bare Givenchy Gentlemen

Denne skarpe og lemony eau de toilette, som er en del av en Gentlemen Only-trilogi, er perfekt for å slappe av utenfor å drikke G & Ts på en tidlig sommerfest.

Kjøp fra Boots | £ 49,50 for 50ml

Fra venstre til høyre

Guerlain L'Homme Ideal Sport

Formålet med den velafrundede mannen som tar sikte på å være elegant, intelligent, morsom og atletisk, er en lys og blomstret duft som sier at du er komfortabel med hvem du er.

Kjøp fra John Lewis | £ 50.50 for 50ml

Boss Bottled Tonic

Designet for å fange den moderne manns ånd, er dette en trygg og allsidig duft som kombinerer sterke sitrus- og ingefærnotater i en pakke som er mannlig og moderne.

Kjøp fra Boots | £ 62 for 100ml

Prada Luna Rossa Carbon

Luna Rossa-linjen har hatt en varig tilknytning til havet, og dette søte og subtile tillegget til samlingen fremkaller både ferskvann og kule mineralske kvaliteter.

Kjøp fra Boots | £ 50.50 for 50ml

Paco Rabanne Invictus Intense

Sprayen som kommer fra denne trofélignende flasken er kraftig og duften er ikke mindre intens. Derav navnet. Kombinasjonen av søthet og rav får du lagt merke til.

Kjøp fra Boots | £ 72,50 for 100ml

Joop! Wow!

Flasken gjør det til å se ut som en imponerende robust single malt, mens duften selv er en glatt blanding av spiciness og woody sjarm. En for gutter av substans.

Kjøp fra Boots | £ 52 for 100ml

Ritualer Oasis Verte

En livlig og forførende duft som gjør deg umiddelbart attraktiv for alle innen en radius på 500 meter. Trodde du var inne for en rolig og avslappende kveld? Gjett igjen.

Kjøp fra ritualer | £ 39 for 50ml

Fra venstre til høyre

Joop! Svart konge

Denne nye versjonen av den klassiske Homme duften er en sensuell duft. Spray den på og forventer at hodene skal vende.

Kjøp på Amazon | £ 36.40 for 125ml

Penhaligons portretter

Som den tradisjonelle engelske kvaliteter den feirer, er denne woody duften quirky, trygg og uanstrengt sjarmerende.

Kjøp fra Penhaligons | £ 185 for 75ml

L'Homme Prada

Formålet med menn med dybde og kompleksitet, har denne duften en subtil, blomsterkombinasjon av neroli, geranium og patchouli.

Kjøp fra Amazon | £ 73.19 for 100ml

L'Envol de Cartier

Hvis du vil skille seg ut, velg denne gåtefulle duften, med sin oppfinnsomme kombinasjon av honningnotater og muskler.

Kjøp fra John Lewis | £ 94 for 80ml

Versace Dylan Blue

Denne forførende og aromatiske duften blander pulserende grapefrukt, kraftig sort pepper og subtil safran med hint av røkelse.

Kjøp på Amazon | £ 45 for 100ml

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar