De beste hjemmeøvelsene for alle nivåer

Hvert treningsmiljø har sine fordeler. Gym er godt utstyrt med alle slags treningsutstyr sammen med eksperter som kan veilede deg gjennom treningen din, mens du trener i det store utendørs, gir deg sjansen til å komme i kontakt med naturen og nyte litt sol i prosessen. Den største fordelen med hjemme trening er at du ikke må gå hvor som helst for trening, sparer tid og sikrer at du kan glide i trening når du har motivasjonen.

Hvis du skal trene hjemme, må du imidlertid ha en plan fordi det er svært lite sannsynlig at det vil være en personlig trener som står klar til å fortelle deg hva du skal gjøre (og hvis det er, må du sørge for at du spør dem hva de gjør i huset ditt). Så for å hjelpe deg med å få passe hjemme vi oppnådde Optimum Nutrition-idrettsutøver Dom Heap for hans valg av de beste nybegynnerne, mellomliggende og avanserte hjemmeøvelser.

Før vi går inn i øvelsene, er det viktig å huske at hver hjemme trening bør starte med en oppvarming. Heap anbefaler fem minutter med jogging på stedet etterfulgt av fem 20 sekunders runder med stjernespor, med 20 sekunders hvile mellom hver runde. Da er du god å gå.

Begynnerhjem Øvelser

Uvektet knebøy

Stå med føttene skulderbredde fra hverandre og slå tærne ut litt. Legg armene ut foran deg og engasj deg i magen mens du breder brystet og forsiktig trekker skulderbladene sammen.

Bøy knærne langsomt mens du skyver hoftene dine og glir ut bak deg som om du er i ferd med å sitte ned. Senk til knær og hofter er parallelle, og trykk deretter tilbake gjennom hælene til startposisjonen.

Pike press-up

Anta en press-oppstilling med armene dine rett og hender under skuldrene dine. Gå dine føtter mot hendene, hold beina dine rett til du danner en V-form. En gang i denne stillingen bøyer du albuene sakte, så hodet går mot bakken. Gå så lavt som mulig, trykk deretter på ryggen og lås ut albuene dine.

Krabbe tur

Begynn med å sitte med hendene på bakken plantet bak skuldrene dine. Løft hoftene til både hendene og føttene er flate på bakken. Når du er i denne stillingen, fortsett å gå både fremover og bakover, og sørg for at du strammer skuldrene mens du beveger deg.

Intermediate Home Øvelser

Plank reiser

Start i en forhøyet plank eller topppress oppstilling med armene dine rett ogalbuer låst. Sørg for at du ser fremover, sakte opp en arm ut foran deg og bringer den opp til øynivå. Senk deretter den uten å plante den tilbake på bakken og gjenta bevegelsen til du må stoppe. Gjør det samme på den andre armen. Du kan også prøve å heve armene til sidene så vel som fremover.

Motstandsbåndet presset trykk

Stå med føttene skulderbredde fra hverandre. Trinn på den ene siden av motstandsbåndet og ta tak i den andre siden av bandet med håndflatene dine vendt opp og ut. Ta bandet inntil hendene dine er i tråd med skuldrene dine med albuene bøyd. Dette er din startposisjon.

Skru ned til knær og hofter er parallelle med gulvet, trykk deretter på igjen og trykk på båndet overhead til armene dine blir forlenget. Ta bandet tilbake til startposisjonen på en kontrollert måte og gjenta, sørg for at føttene holdes på plass gjennom bevegelsen.

Burpee

Start med lavt knebøy med hendene på gulvet, og spark deretter føttene dine tilbake slik at du er i en presset oppstilling. Fullfør ett press opp, ta føttene tilbake i lavt knebøy, og hopp så høyt som mulig.

Se relatert The Ultimate Home Workout PlanThe Best Bodyweight Øvelser For Alle Nivåer Of Gym-GoerThe Best Home Gym Utstyr

Avansert hjemmeøvelser

Kettlebell swing

Stå med begge hender på kettlebell. Senk deg selv i en knepstilling og la kettlebellen svinge litt tilbake mellom beina dine, da eksplosivt kjøre hoftene dine fremover, sving kettlebellen ut foran deg. Engasjere kjernen og gluten gjennom hele bevegelsen. Kettlebellen skal komme opp til rundt øynivå, så kontroller svingen ned og gjenta bevegelsen.

Kettlebell press

Start med å holde kettlebell i en hånd i skulderhøyde. La kettlebellen hvile på underarmen og hold albuen din nær kroppen din. Pass på at føttene er plantet godt på bakken for å gi stabilitet. Brace abs og glutes, deretter kjør kettlebell opp over hodet, fullt utvide ved albuen. Ta kettlebellen sakte sakte og gjenta. Gjør alle reps på en arm, og bytt til den andre.

Kettlebell hoppe lunge

Hold kettlebell med begge hender ved siden av brystet og stå høyt. Trinn fremover på ett ben, senker kneet tilbake til en lungeposisjon. Kjør opp med begge beina og hopp. Bytt beina mens du er i luften og land på bakken i lungeposisjonen med det andre benet fremover.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar