Den beste sunn snacks for travle mødre og mødre-å-være

Innhold

Trenger du et raskt strømforhøyelse for å holde deg i gang til lunsj eller noe velsmakende for å redde deg fra klokka 16:00? Vi har de beste smørbrødene som er perfekte for en energilift, uansett om du er gravid eller søvnmangel

Freida's Pantry Super Charged Food Bar (£ 3,60 for 3 barer, freidapantry.com)

Disse 100% naturlige maten barer har en blanding av superseeds, nøtter og superfoods, inkludert havre, quinoa, mandler, pistasjenøtter, linfrø, solsikkefrø, chia frø, goji bær og en liten fennikel.

Portlebay Popcorn Litt søt og lett saltet, £ 0.85 per pose

Kan ikke velge mellom søtt og saltet når det gjelder popcorn? Denne versjonen er en blanding av de to og - bare 95 kalorier - er velsmakende og sunn.

Clearsprings Miso på Go-suppen, £ 1,29

I stedet for den vanlige pakkesuppe, er disse sachets of miso suppe fullpakket med antioksidanter, B-vitaminer, kalsium og jern. Bare legg blandingen til vann for en fylling og trøstende energi boost.

9bar Seed Bar, £ 0,70

Rik på essensielle fettsyrer og protein, disse barene består av en blanding av solsikke, sesam, valmue, hamp og gresskarfrø. De er rike på energi for å holde deg i gang - en god snackbar for arbeidskraft.

Bevisst Food Ginger Thins, £ 15 for seks pakker

Disse lette gingery-wafers er laget av hirse. I tillegg til å være hvete, meieri og glutenfri og egnet for veganer, er de gode til å snakke på under graviditet hvis morgenkvaliteten har sendt appetitten din fra piste.

Kollektiv yoghurtmousse, 1,89 kroner for to 90 g potter

Disse smakfulle yoghurtene har en lett, myk tekstur på toppen av et lag med fruktkompot eller saltet lønnkaramell. De inneholder mindre enn 5% fett, de er en søt matbit uten å være for stygg og kommer i fire smaker, vanilje, banan, mango og sitron.

Spis Natural Peanut & Popcorn Korn Bar, £ 0.95

Denne kornbaren er perfekt hvis du må ta frokost på farten mens du tar barnet ditt til barnehagen. Peanøtter i det øker proteinnivået, slik at du blir full opp til lunsj.

GOD HEMSØDMIX, £ 3,89

Øk den voksende babyens utvikling og tilfredsstille ditt gravide snackbehov med disse flavored hempfrøene. De er rike på omega-3 fettsyrer, protein og fiber og kommer i fire smaker: naturlig, søt kanel, asiatiske krydder og italienske urter.

Sakata japanske kjeks, £ 1,99

Sakata japansk ris kjeks er ovnbakt slik at de er lavere i fett enn vanlige chips. Cruncy og noensinne så moreish.

G'nosh dippables, snackpakke £ 1.89

Munnvann smaker gjør disse dypene perfekte for når du er på farten - hver kommer med en sideordre av grissini dippers.

YooMoo Cherry Chocolate Frozen Yogurt, £ 1,79

Så det er ikke akkurat varmt ute, men det betyr ikke at du ikke kan nyte en frossen matbit. Disse frosne yoghurtene har lite fett, men vil få deg til å tro at du er tucking inn i din favoritt iskrem.

Waitrose LOVElife tørket aprikoser, £ 0,70 (50g bag)

Tørkede aprikoser er rike på fiber, så perfekt for å øke fordøyelseskanalen, spesielt i svangerskapet, så vel som å trykke på sultpang.

Tesco Honning Havre og Linseed Mini Crackers, £ 1,69

Hold en pose med disse i vesken eller skrivebordslåsen for en mid-morning snack. Linfrøene er rike på omega-3 fettsyrer, noe som øker hjernens helse.

Tyrells Apple Crisps, £ 1,29

Hvis du ønsker crunchy crisps, men prøver å være sunn, er disse applebrødene høye i fiber - de er kokt med skinnene på - og lite fett.

Marks & Spencer Hadrawi Datoer, £ 2,69

Datoer er en fantastisk snack for gravide som studier har vist at de kan bidra til å tone muskler i livmoren for å hjelpe med fødselen.

Nak'd infused rosiner, £ 7,99 for en boks med 18 poser

For en forandring fra vanlige tørkede rosiner blir de soltørket og deretter infundert med naturlige aromaer som kirsebær eller kalk, noe som gjør et sunt alternativ til bearbeidede og sukkerbelagte søtsaker. I tillegg teller hver pose mot en av dine fem om dagen.

Perkier Golden Sirap Porridge Pot, £ 1,30

Ok, så alle har de morgenene hvor frokosten går ut av vinduet fordi du har rushed av føttene med babyen din. Hold en av disse grytene i skrivebordet skuffen, slik at du kan fylle sunn frokost på jobben i stedet for å gå på toast løp.

Waitrose LOVELife Houmous og gulrøtter, £ 1,00

Houmous er en stor kilde til jern og folsyre - begge essensielle næringsstoffer under graviditet og for å øke energi når du er en mamma. Tilsetningen av gulrot dippers gir ekstra crunch og tekstur.

Viva friske jordbær, £ 1,99 for 400g

Ta en punnet av frisk frukt til å snakke på gjennom dagen, enten hjemme eller på skrivebordet ditt. Viva jordbær er tilgjengelig året rundt, ikke bare om sommeren, og å spise bare syv av dem gir din anbefalte daglige mengde vitamin C som bidrar til å øke immunforsvaret.

Holland & Barrett Almonds, £ 1,89

Mandler er rik på vitamin E for å holde huden din så god i løpet av svangerskapet og når du er en mamma og fyller det sultegapet mellom frokost og lunsj.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar