De beste sunne alternativene for dine graviditetskrav

Graviditetskrav kan være vanskelig å motstå. Tross alt er kroppen din bokstavelig talt pining etter en bestemt mat, noe som kan bety at du peler raskere på pundene. Men det er mange alternativer som tilfredsstiller dine ønsker uten å holde Cadbury i virksomhet.

Velkommen til verden av graviditetskrav. Selv om de er helt normale, kan de være bisarre, vedvarende og bety at du ikke nødvendigvis får all godheten du og din baby trenger. Så, gå bort fra kjeksen og finn ut hva du skal legge til i handlelisten din.

Brus

Hvis du er ute etter sukker og energi som treffes fra en krukke, kan du prøve litt vann blandet med fruktjuice eller klemme av sitron eller kalk. Det vil ha den samme søte og forfriskende smaken, men uten alt sukker.'Eller prøv å velge kullsyreholdig vann med et stykke sitron eller kalk eller litt infusjonsvann, sier nutritionist Charlotte Stirling-Reed.

Sjokolade

Når sjokoladekrever kommer til å ringe, snack på litt tørket frukt og nøtter for et energifylt alternativ. Hvis du virkelig ikke kan motstå sjokolade, spis noen kuber med mørk sjokolade eller en sjokoladeyoghurt.Ellers kan du prøve å sitte på smakfulle søte og smakfulle frukter som kiwi, bær og mandariner som bidrar til å gi en god smak, men med færre kalorier og høyere næringsinnhold, sier Charlotte.

Fyll fryseren med frossen yoghurt - den bruker melk i stedet for krem ​​og inneholder lite eller ingen sukker eller salt, i forhold til is

Iskrem

Trenger noe søtt og kaldt? Fyll fryseren med frossen yoghurt - den bruker melk i stedet for krem ​​og inneholder lite eller ingen sukker eller salt, sammenlignet med iskrem.

Kaffe

Trenger kaffe? "Det er mange decaf alternativer, så finn en som du liker eller velge urtete som kan briste med smak og hjelpe deg med å slappe av, sier Charlotte.

Potetgull

Hvis du er ute etter noe salt, velger du en pose med bakte chips (som Mini Cheddars), i stedet for stekte. 'Alternativt kan du prøve vanlig popcorn eller popcorn med en sprinkle paprika for et ekstra spark,' forklarer Charlotte.

Kjeks og kake

Det er mange "sunnere" kjeks som enten er sukkerfattige eller redusert fett. Figruller har ingen hydrogenert olje, og halvparten av fettet av mest fettfattige kjeks og maltede melker er blant de laveste sukkerkjøttene.

Ta ut

Om å ringe for en takeaway? Sett ned telefonen og hodet til kjøkkenet i stedet. Å lage din egen kinesisk, indisk eller pizza er mye mer sunn når du kontrollerer hva som går inn i den. Hvis du lager en pizza, lyser du opp på osten og rist på en stekepanne med bare et lite olje. Eller hvis du har lyst på en indisk, prøv å motstå kremfulle sauser og gå for noe mer tomatbasert. Hvordan bekjemper du din usunn graviditetskrav? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar