The Best Free London Running Clubs For 2018

Kjører med andre mennesker er en helt annen vannkoker som går ut på solo slogs. Ingenting hjelper minuttene med en jevn kjørehastighet med så effektivt som å chatte, og å presse deg selv til maks i løpet av intervallsessene er forbannet vanskelig å gjøre uten andre mennesker der å slå / holde tritt med (slett som det er hensiktsmessig).

Tradisjonelle løpeklubber er utvilsomt gode, men i London har de en tendens til å være basert i ytre rekkevidde og kreve (ganske vist lave) medlemsavgifter. De føler seg også som mer av en langsiktig forpliktelse og kan føle seg skremmende for nybegynnere. Heldigvis er det nå så mange frie løpende grupper i sentrum av London som du kan, hvis du vil, løpe med andre hver dag i uken uten å forlate Zone 1 eller bruke en krone.

Disse gruppene blir ofte trent og vil blande opp løpene sine, slik at du kan prøve intervall og økt trening, så vel som passende i lengre, stabile løp. Det er en fin måte å introdusere deg selv på verden av løpende klubber uten å gjøre noen reelle forpliktelser. Selv om de fleste er satt opp av et merke, er det ikke noe press å bære eller kjøpe utstyret (selv om det ofte vil være en sjanse til å prøve utstyret gratis).

Her er de beste gruppene å prøve i London.

London City Runners

Denne klubben guider nye løpere gjennom en gjentatt ti-ukers sofa-til-5K-kurs (£ 50, neste blokk starter 16. juli), men legger også på tre gratis løp i uka. På tirsdag kan du kjøre 5K, 6K eller 10K, så er det en intervallsession på torsdag, og uken er avrundet med en lang sikt på søndag. Alle møtene starter og starter nå på forskjellige steder på Druid Street i Bermondsey, men London City Runners er crowdfunding oppussingen på sitt eget klubbhus / kafébar nær Tower Bridge i juli 2018 som ikke bare vil være vert for alle sine løp, men også handle som en base for løpere fra hele London og utover for å møte og diskutere sporten de elsker. Hvis du vil diskutere de beste løpene, sammenligne skader og vise favorittutstyret ditt, vil dette være stedet å gjøre det. Bli med på klubben på londoncityrunners.com.

Kjør som Hells

En løp som avsluttes med en umiddelbar belønning i form av en fri øl. Hver onsdag er det en 40 minutters kjøretur som starter og etterbehandling på Camden Town Brewery (Hells lagerhus). Du kan se alle detaljene på de vanlige og spesielle løpene på nettsiden til Camden Town Brewery.

Running Works Run Club

Det går tre grupper i uka fra denne uavhengige kjørebutikken i nærheten av Aldgate, og det er også en sporssesjon på Mile End Stadium på tirsdagskveldene for speedsters. Øktene er blandet i deres mål og intensitet, med planen for hver uke lagt ut på Running Works Run Club Facebook-gruppen, men alle evner er velkomne.

Adidas løpere

Adidas Runners-klubben holder fire faste ukentlige sesjoner i London. En tirsdag kveld løp har en tendens til å ligge sør for elven, mens en torsdag holder nordover. Det er også to kvinners løp hver uke - en på onsdag kveld og en lengre løp på lørdag morgen. Det er også muligheten til å møte kjente idrettsutøvere ved en og annen spesiell løp: i fjor kom Mary Keitany til en Adidas Runners-sesjon bare dager før hennes verdensrekordspill i London Marathon. Registrer deg for mer informasjon om klubbens Facebook-gruppe.

Se relaterte Tre uvanlige løpende utfordringer for å prøve i LondonStopp for å beundre utsikten på disse London Sunset Runes

Nike + Run Club

Nike har tre ukentlige løp i London på mandager, tirsdager og onsdager. Mandagens løp er en all-inclusive affære som setter seg fra Niketown på Oxford Street. Tirsdagsløpet er rettet mot nybegynnere og starter fra Nike Central-butikken i King's Cross, mens onsdag er en intervju-sesjon rettet mot bygghastighet, holdt på forskjellige steder. Registrer deg på nike.com - du må sannsynligvis bestille et sted på løpene i god tid på grunn av populariteten til klubben.

Løpere trenger bare å kjøre klubb

Kjøreregjedet har nylig lansert sin Just Run Club, som setter seg fra fra grener rundt Storbritannia, inkludert ti butikker i London. Kjørene er 5-8 km lange og foregår vanligvis enten onsdag eller torsdag kveld. Klubben støttes av å kjøre merke Brooks og Garmin, så du får sjansen til å prøve ut noe kit og tech på løpene. Og løpere trenger belønninger til regelmessige deltagere til Just Run Club - tre løp vil tjene deg en T-skjorte og godbagspose, og hvis du klarer deg ti, får du en £ 10 kupong for butikken. Du finner informasjonen på din lokale gruppe på Runners Need-nettsiden.

Parkrun

Mens andre grupper på denne listen er gode for treningsøkter, tilbyr parkrun sjansen til å sette den treningen på prøve med en gratis ukentlig tidsbegrenset 5K klokken 9 på lørdager. Det er nesten 50 forskjellige parkbaner i London (og mye mer over hele landet) å velge mellom - start med vårt valg av de beste parkrunsene i London. Du må registrere deg for å få strekkoden din, som blir skannet etter hvert løp for å logge tiden din. Registrer deg på parkrun.org.uk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar