De beste treningssporene fra 2018

Enten du vurderer å kjøpe din første treningssporing eller planlegger å oppgradere din nåværende, er det verdt å gjøre undersøkelsen din før du tar sjansen. Treningssporere pleide å være glorifiserte pedometre, men har nå muligheten til å registrere og estimere alle slags beregninger på tvers av nesten alle sportsgrenser. Dette betyr at du bør kunne finne en tracker som merker nesten hver boks du kan håpe på. Hvis du er ny på dette treningssporingsprogrammet, er det verdt å stille deg selv følgende spørsmål for å hjelpe deg med å finne ut hva som er viktig for deg. Eller hvis du allerede har et budsjett i tankene, hoppe til våre toppvalg i tre forskjellige kategorier:

  • Entry-Level Fitness Trackers (mindre enn £ 100)
  • Midlertidige treningssporere (£ 100 - £ 140)
  • High-End Fitness Trackers (£ 140 og opp)

Trenger du en treningsspor?

Det viktigste spørsmålet om alle. Hvis du har en smarttelefon, er det mange apper som vil registrere dine aktiviteter, ofte gratis. Sjekk ut vår liste over de beste treningsappene for å løpe, sykle og trene hvis alle dine behov kan oppfylles uten å bruke en krone.

Hvor mye vil du bruke?

Grunnleggende trackers koster nå mindre enn £ 50, men for å få funksjoner som forbedrer hva en smarttelefon tilbyr, er det verdt å bruke opptil £ 100 for et godt alternativ på oppføringsnivå. Mid-range trackers som koster mellom £ 100 og £ 130 vil ha ekstra treningsfunksjoner som hjertefrekvenssporing. Top-end trackers, som kan koste alt opp til £ 600, vil tilby premium-funksjoner som berøringsskjerm og GPS-sporing.

Hvor stor betydning legger du på utseende?

Noen treningssporere, som Nokia Steel eller Misfit Phase, ser akkurat ut som klokker; Noen har unike, stilige design, for eksempel den nydelige Misfit Ray; og noen ser akkurat ut som treningssporere. Hvis du ikke bryr deg om det siste alternativet, er fitness-tracker-verdenen din østers, men hvis du vil se smart, så er alternativene litt begrenset.

Ønsker du å spore hverdagens aktiviteter eller bare sport?

En dagligdags tracker må være stilig, behagelig å ha på seg og vil registrere trinn, sove og kalorier brent. Det kan imidlertid bli kort når det gjelder dedikert sportssporing. Hvis du bare planlegger å ha på tracker for sport, så kan du velge noe mer garish, men mer funksjonsrikt.

Hva skal du gjøre?

Hvis du liker en bestemt sport, er det viktig å kontrollere at sporing er i stand til å registrere det riktig. Løping, turgåing og sykling er godt dekket av mange sporvogner, men hvis du er i, svømmer, HIIT-økter, Pilates eller tennis, graver du i vurderinger for å se om den valgte sporen din registrerer aktiviteten riktig.

Trenger du innebygd GPS?

Tillegg av GPS-sporing betyr at trackeren registrerer fart, avstand og høyde under utendørsaktiviteter som å løpe og sykle nøyaktig uten å tvinge deg til å bære telefonen - men den kommer til en pris. Billigere trackers vil bruke en akselerometer til å estimere avstanden dekket, med blandede resultater. Hvis du tar smarttelefonen din, kan du komme deg til med noe som Fitbit Charge 2, som bruker smarttelefonens GPS for å tilby nøyaktig avstandssporing.

Trenger du det å være vanntett?

Hvis du svømmer regelmessig, er dette klart et must. Mange trackers tilbyr en viss grad av vannmotstand, noe som betyr at du kan løpe i regnet eller ta en dusj med dem, men bare få få har vanntettingen som kreves for svømming.

REKOMMENDERT: De beste vanntette treningssporene for svømmere

Ønsker du å spore hjertefrekvensen din?

Anstendig hjertefrekvensovervåkning var en gang begrenset til de mest krevende treningssporene, men kan nå bli funnet i like midterste håndleddsporere og billigere enheter som du har på brystet eller tempelet, og det er en viktig funksjon for de som er interessert i HIIT-treningsøktene spesielt . Det må sies at det ikke alltid er pålitelig, spesielt når du sporer fra håndleddet ditt. Noen sporere overvåker hjertefrekvensen din hele tiden, noe som påvirker batteriets levetid, men gir et helhetlig bilde av helsen din gjennom beregninger som din hvilepuls. Andre hjertefrekvenssporere vil bare slå seg inn i utstyret under aktivitetene.

ANBEFALT: Den beste pulsmåleren

Vil du spore søvn?

Søvn er like viktig som trening og kosthold når det gjelder din generelle helse. Mange trackere registrerer nå hvor lenge du bruker søvn og bryter det ned i perioder med dyp, lys og REM søvn, slik at du kan måle din søvnkvalitet. Dette er en funksjon som er mer sannsynlig å bli funnet på hverdagens treningssporere i stedet for dedikerte sportsur. En god batterilevetid er nøkkelen til at du faktisk kan bruke søvnsporing.

REKOMMENDERT: De beste søvnsporene

Hvor ofte er du forberedt på å lade den?

Det er en stor variasjon i batterilevetiden på treningssporere. Bedrifter som Misfit og Nokia bruker batterier med batterier som varer så lenge som åtte måneder før de trenger utskifting, mens andre bruker oppladbare alternativer som må kobles til hver natt. Funksjoner som en fancy skjerm, vil GPS og hjertefrekvensovervåking raskt suge livet ut av sporene, så hvis det ikke er nødvendig å lade opp enheten din ofte, er det viktig å måle dine krav på andre områder.

Har du sjekket ut appen?

Like viktig som trackeren selv er dens app, fordi det er for det meste hvordan du samhandler med alle dataene det samler inn. Store spillere som Fitbit og Garmin har svært dybdegående funksjoner i sine programmer, slik at du kan bruke timer til å analysere dataene dine eller koble til venner.

Trenger du en Tracker med en skjerm?

Kvaliteten på skjermen på treningssporere er svært nært knyttet til prisen, så hvis du vil ha en fargeskjerm du kan forvente å måtte hoste topp dollar. Det er flott å se all statistikk på farten, spesielt under aktiviteter, men hvis du planlegger å få telefonen med deg til å se på appen, kan du likevel se på skjermen som mindre viktig. Også, hvis du velger en enhet uten skjerm, kan du få en mer diskret, stilig modell.

Ønsker du coaching?

Noen trackers går utover passiv sporing av aktiviteten din og vil aktivt trene deg i løpet av dine aktiviteter, samt planlegge en treningsplan. Dette betyr ikke nødvendigvis at du må bruke mer: Moov har for eksempel sporingsspor for mindre enn £ 100 som trener deg gjennom aktiviteter som løp, sykkelturer og HIIT treningsøkter.

Fungerer det bra med dine favorittapplikasjoner?

Hvis du virkelig kommer inn i treningssporing, kan du godt begynne å favorisere visse smarttelefonapplikasjoner som Strava, Runkeeper eller Nike + Run Club, og bygge opp en historie med alle dine aktiviteter på dem. Selvfølgelig, når du får en ny treningssporing, trenger du den til å koble til disse appene, slik at du kan fortsette å logge aktivitetene dine på dem. Mesteparten av tiden blir lenken automatisk og enkel, men det er verdt å sjekke at din skinnende nye tracker faktisk kommuniserer med Strava-profilen du har bygget opp i løpet av mange år med løp og sykling.

Er du en triatlete?

Hvis du handler om flere sportsaktiviteter, trenger du ganske godt et nisjeprodukt som ikke bare tilbyr løp, syklus og åpent vann svømmesporing, men lar deg spore en kombinasjon av dem som en aktivitet sømløst. Dette betyr at du skal være på topp i topp-endemarkedet.

Entry-Level Fitness Trackers (mindre enn £ 100)

Et beskjedent budsjett er ingen barriere for å plukke opp en utmerket treningssporing, ettersom disse fire alternativene på oppføringsnivået viser. Uansett hvilken funksjon du verdsetter mest, enten det er pulsmåling, en lang batterilevetid eller en vanntett design, kan du finne en effektiv tracker for under £ 100.

Beste Budsjett GPS Tracker: Huawei Band 2 Pro

Gitt de mange funksjonene det tilbyr - inkludert hjertefrekvensovervåking og GPS-sporing - kan du tro at Huawei Band 2 Pro faller inn i den mistenkelig billige kategorien på £ 80. Vi hadde absolutt våre tvil, men da vi prøvde det, fant vi at den leverte. Dette gjør det til et forbløffende prute, fordi en annen tracker som samsvarer med funksjonssettet, vil sette deg tilbake minst £ 100 som et minimum og mer sannsynlig £ 130.

Den innebygde GPS gjør Huawei Band Pro 2 spesielt attraktiv for de som vil spore kjører og sykler nøyaktig, og søvnsporing legger til nye og nyttige beregninger som dyp søvnkontinuitet. £ 79.99, kjøp på amazon.co.uk

ANBEFALT: Hauwei Band Pro 2 Review

Beste for batterilevetid: Misfit Ray

Misfit Ray er en av de minste, letteste og mest komfortable treningssporene som er tilgjengelige, mens den seks måneders batterilevetiden gjør den til en av de mest praktiske. Det betyr ingen bekymringer for å glemme å lade den, eller glemmer å ta det på om morgenen fordi det lades.

Det er også vanntett, slik at du kan bære det i dusjen eller når du svømmer - det vil også spore svømmene dine, telle varighet, runder og avstandssvømming (selv om du må betale ekstra £ 7,99 for den funksjonaliteten).

Rayens design er også fleksibel, med en rekke klokker, armbånd og halskjeder som allerede er tilgjengelige og mer til å komme. £ 49.99, kjøp på misfit.com, sjekk pris på amazon.co.uk

ANBEFALT: Misfit Ray Review

Best Entry Level Swimming Tracker: Fitbit Flex 2

Flex var Fitbits første håndleddsbaserte treningsspor, og Flex 2 bygger på grunnlaget som ble lagt av forgjengeren. I likhet med originalen vil Flex 2 spore trinnene, avstanden og kaloriene som er brent, samt å spore søvnen hele natten, pluss den har en rekke lysdioder som vil fortelle deg hvor nært du er i ditt daglige trinnmål på en blikk.

Men Flex 2 legger også til noen viktige nye funksjoner i blandingen. Det største tillegget er at det nå er vanntett og vil spore svømmingen.

Du tror kanskje at funksjonaliteten høres veldig ut som Misfit Ray, og du ville ha det riktig. Det største poenget med forskjellen er at Flex 2 ikke tilbyr seks måneders batterilevetid, men det varer i en rimelig sunn fem dager. Uansett hva du velger, vil du ende opp med en flott treningssporing på treningsnivå. £ 69.99, kjøp på fitbit.com, sjekk pris på amazon.co.uk

Best for HIIT: Moov HR

Den eneste oppføringen på denne hele listen som spurns standardsporingsstedet til håndleddet til fordel for templet. Hvorfor Moov har gjort dette er enkelt: produsenten mener at det er en mer nøyaktig plassering for hjertefrekvenssporing, og Moov HR handler om hjertefrekvenssporing.

Hvis du er fascinert av ideen om HIIT, men finner det vanskelig å motivere deg selv til å gjøre det alene, eller faktisk ikke vet hvordan du gjør det, kan Moov HR være den perfekte sporing for deg. Stropp på hodebåndet, åpne appen, og du vil bli stemme-trent gjennom en rekke HIIT treningsøkter. Disse inkluderer både kretstreningsrutiner som består av kroppsvektøvelser og noen sportsspesifikke HIIT treningsøkter.

Moov HR fokuserer ikke på standard sporingsmetoder som trinn og søvn - det handler om å slå opp hjertefrekvensen, og det er svært vellykket i denne nisje. Hjertefrekvenssporing er nøyaktig, uten forsinkelse, og spesielt treningstreningsrutinene er godt utformet for å presse deg til maks. Hvis du begynner å slakke, vil treneren fortelle deg å jobbe hardere, slik at hjertefrekvensen din klatrer til en høyere sone. £ 82.12, kjøp på moov.cc, sjekk pris på amazon.co.uk

ANBEFALT: Moov HR Review

Midlertidige treningssporere (£ 100 - £ 140)

Som du har sett, er det nyttige sporingsmaskiner tilgjengelig for mindre enn £ 100, men gå over dette merket, og du åpner en ny verden av spennende funksjoner som hjertefrekvensmonitorer som standard, smartwatch-stilvarsler og til og med grunnleggende skjermer. Bli begeistret, folk.

Best for å miste vekt: Fitbit Alta HR

Alta HR pakker alle funksjonene som gjør Fitbit-trackere så populære i en tynn pakke som rivaler Misfit Ray i stilspillene. Den innebygde hjertefrekvensmåleren gir deg mer nøyaktige kaloriinnstillinger, bedre søvnsporing og hvilepuls, samt et estimat på VO2 max (kalt Cardio Fitness Score på Fitbit-appen). De to siste er ypperlige tiltak for din generelle kardiovaskulære kondisjon.

Fitbit Charge 2 (se nedenfor) har en større skjerm, noen ekstra funksjoner og er bare litt dyrere, men Alta HRs svelteform er en stor del av sin appell, og betyr at du vil føle deg komfortabel med det hele tiden . £ 129.99, kjøp på fitbit.com, sjekk pris på amazon.co.uk

ANBEFALT: Fitbit Alta HR Review

Best Mid-Range Fitbit For Gym: Fitbit Charge 2

Selv om vi vurderer den mindre Alta HR som de mer stilige av de to, er Charge 2 nesten ikke stygg, og den ekstra størrelsen blir bra til bruk med en klarere skjerm og noen bemerkelsesverdige funksjonstilføringer. Disse inkluderer koblet GPS, som bruker telefonen til å registrere avstanden til utendørs kjøringer og sykluser mer nøyaktig enn du får når du bare bruker Fitbits akselerometer og muligheten til å se statistikken din under treningen eller sette opp og følge en enkel intervalsøkt, som du ikke kan gjøre på Alta HR. £ 139.99, kjøp på fitbit.com, sjekk pris på amazon.co.uk

ANBEFALT: Fitbit Charge 2 Review

Beste for allround funksjonalitet: Garmin Vivosmart 3

En av de beste tingene med Garmin er at når en ny funksjon har dukket opp på high-end trackers, trickles det vanligvis ned til merkevarens billigere slitasje. Vivosmart 3 er lastet med imponerende funksjoner, inkludert automatisk reptelling, estimater av VO2 max og treningsalder, spenningsspenning hele dagen og automatisk aktivitetssporing, samt å være vanntett, slik at du kan få det til å svømme (selv om det ikke logger spesifikke svømmeverdier som slag eller runder).

Den har også en innebygd hjertefrekvensmåler for 24/7-sporing og en hvilende hjertefrekvensmåling, og den mottar alle typer meldinger fra smarttelefonen - ikke bare samtaler, tekster og kalenderoppføringer, men til og med meldinger fra tredjepartsprogrammer som Hva skjer. £ 129.99, kjøp på garmin.com, sjekk pris på amazon.co.uk

Best for å se ut som en klokke: Nokia Steel

Den wearable tidligere kjent som Withings Activite Steel er fortsatt den beste hybrid watch / fitness tracker tilgjengelig selv etter navneendringen. Nokia Steel er stilig, har en massiv åtte måneders batterilevetid, og sporer aktivitet (inkludert svømming) og sover automatisk. Bortsett fra å gjøre litt trening, trenger du ikke å gjøre noen anstrengelse i det hele tatt - klokken vil stille spore alle dine trekk og synkronisere all info til Health Mate-appen.

Nokia er satt til å frigjøre Steel HR snart, som legger til en pulsspor til enheten og en liten skjerm på klokkeflaten. Sistnevnte kan være nyttig for å se mer statistikk på et øyeblikk, men ødelegger heller estetikken, så vi regner med å holde fast ved standard stål. £ 119.95, kjøp på health.nokia.com/uk, sjekk pris på amazon.co.uk

High-End Fitness Trackers (£ 140 og opp)

Creme de la crème. Disse topp-endesporerne er de smarteste du kan få, med prangende skjermer, innebygd GPS og muligheten til å gi grundig statistikk på alle dine sportsaktiviteter. Hvis du har falt ned i et fitnesskaninhull og har moolahen, er dette dine go-to alternativer.

Beste løpespor: TomTom Spark / Runner 3

TomTom Spark 3 (også kjent som Runner 3) er et utmerket multisport klokke. Den er vanntett og har innebygd GPS som standard, og hjertefrekvenssporing og plass til musikk i de dyrere alternativene (Spark 3 Cardio + Music).

Spesielt løpere vil glede seg over funksjonene som tilbys av Spark 3. I tillegg til at du har all nøkkelstatistikk som er tilgjengelig, kan du få et øyeblikk - gjennomsnittlig tempo, nåværende tempo, tid, avstand, hjertefrekvens - Spark 3s ruteutforskingsfunksjon karter din Kjør i enkel måte på klokka, så du trenger aldri frykte å gå seg vill i et nytt sted igjen.

Gnisten har også mange dedikerte treningsmoduser, slik at du kan sette opp et intervall som kjøres på klokken, eller fortelle det å buzz på deg hvis du slutter å løpe i et bestemt tempo eller falle ut av ønsket hjertefrekvenssone. Det er en uovertruffen allsidig pakke som gjør Spark 3 til vår favoritt løpeklokke. £ 119.99 Spark 3, £ 219.99 Spark 3 Cardio + Musikk, kjøp på tomtom.com, sjekk pris på amazon.co.uk

ANBEFALT: TomTom Spark 3 Review

Beste Allround Smartwatch: Apple Watch Series 3

Når det gjelder smartwatch-funksjonalitet, er Apple Watch Series 3 gater foran konkurransen, med en velutstyrt appbutikk, en brukervennlig lommebok (en kanal for bankkort, togbilletter, boardingkort, Tesco Clubcard og mye mer), lagring for musikk og muligheten til å streame Apple Music. Hvis du velger mobilversjonen av klokken, kan du også ringe og ringe, sende e-post og streame musikk - alt uten telefonen.

Den daglige treningssporingen gjøres også glimrende med de tre aktivitetsringene, som du raskt vil bli avhengige av. Når det gjelder sportsporing, kan du bruke den innfødte appen for alt, inkludert svømming, eller velg en av de mange tredjepartsappene. Med mindre du er på Android eller trenger meget detaljert sportssporing, er Apple Watch 3 hendene ned den beste treningssporingen smartwatch tilgjengelig. Fra £ 399, Apple Watch 3 GPS + Cellular, kjøp på apple.com/uk

ANBEFALT: Apple Watch Series 3 Review

Beste Smartwatch For Seriously Sporty: Garmin Vivoactive 3

Selv om den tilbyr NFC-betalinger via Garmin Pay, kan Vivoactive 3 ikke matche smartwatch-funksjonene til sine rivaler - det har ikke plass til musikk, varslingene er grunnleggende og tredjepartsappsmarkedet er begrenset - men når det kommer til ren sportsporing har den kanten takket være Garmins utmerkede native programvare og app.

Du kan riktig tilpasse aktivitetsskjermbildene dine for å kjøre, sykle eller hva som helst annet for å vise statistikken du vil ha, samt ta tak i guidede strukturerte treningsøkter etter å ha opprettet dem i appen. Den Vivoactive 3 tilbyr også automatisk rep telling for din styrke trening, samt VO2 max og en hvilende puls måling slik at du kan spore treningen over tid. Det er ikke den smarteste smartwatch tilgjengelig, men det er den smarteste Garmin, som er nok til å gjøre det til et attraktivt alternativ for løpere spesielt. Kr 279,99, kjøp på garmin.com, sjekk pris på amazon.co.uk

Beste Fitbit: Fitbit Ionic

Den nye jonien tilbyr kanskje den beste brukeropplevelsen til enhver smartwatch, med en fantastisk klar skjerm, automatisk aktivitetssporing, inkludert den nye Run Detect - som til og med brenner opp den innebygde GPS når du begynner å banke fortauene - plass til musikk og fire dager av batterilevetid. Du kan også ta den joniske svømmingen (til slutt) betale for ting med Fitbit Pay, og få personlig coaching fra håndleddet ditt med et abonnement på Fitbit Coach-appen.

Det er ikke så sporty som Vivoactive 3 eller ganske like smart som Apple Watch 3, men det passer fint mellom de to som en all-rounder som tilbyr Fitbits ypperlige hverdagssporing og brukervennlig app. Kr 299,99, kjøp på fitbit.com, sjekk pris på amazon.co.uk

Best Fitness Tracker For Triathletter: Suunto Spartan Trainer Wrist HR

Hvis du allerede er en ivrig triatlete, eller har en snakkende mistanke om at ditt nybegynne ønske om å spore aktiviteten din, vil raskt eskalere til multisportshendelser, er alternativene noe begrenset dersom du ikke er villig til å splitte ut minst £ 350. Suunto Spartan Trainer Wrist HR tilbyr imidlertid alt du trenger for å spore triathlons - inkludert en dedikert multisport-modus, så vel som åpen vannsvømming - alt på to tredjedeler av prisen på de fleste triatlon-trackere.

Selv om det ikke er den mest stilfulle av trackers, er den svarte versjonen ubemerket nok til å ha på alle tider, og Spartan Trainer gir deg all standard hverdagsstatistikk du vil ha, inkludert kalorier og trinn. £ 219, kjøp på suunto.com, sjekk pris på amazon.co.uk

ANBEFALT: Suunto Spartan Trainer Wrist HR Review

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar