Den beste Fitness Tracker tilbud vi kan finne

Trener elsker treningssporere. De er en fin måte å holde tabber på aktiviteten din, overordnet fitness, kosthold og søvn, og vi tror selv at 10 000 trinn er et helt fornuftig mål å sikte på. Det eneste problemet er at de kan være øyeholdende dyrt, men det er regelmessig salg og rabatter å bli hatt hvis du er tålmodig og vet hvor du skal se. Spoiler varsling: se her.

Vi sporer alle de store bærbare merkene - Fitbit, Garmin, Misfit, TomTom, Nokia, Samsung og Huawei (og Apple, men Apple har ikke en tendens til å gjøre salg og tilbud på Apple Watch er få og langt mellom) - så ofte som mulig, og vi har plukket noen av de beste rabatter på produkter som er verdt din oppmerksomhet og penger under.

Naturligvis er det dype rabatter rundt Black Friday, Cyber ​​Monday, Boxing Day og New Year - og vi kommer til å være over dem - men det er flere salg i løpet av året, og det er alltid rabatter og flash-salg på Amazon. Bare sett deg stramt og bokmerk denne siden, eller registrer deg for Trener e-post for å få varsler på Trenergodkjente avtaler.

Hvis du ikke er sikker på hvilken tracker som er riktig for deg, ta en les av vår beste fitness trackers artikkel, som går gjennom hva disse enhetene kan gjøre og velger våre favoritter i tre forskjellige prisklasser.

Dato for dagboken: Prime Day 16. juli

Hvis du er et Amazon-premiermedlem (eller kjenner noen som er), forberede deg på å bli oversvømt med massevis av ekstra rabatter utover det som Amazon vanligvis tilbyr den 16. juli. Treningssporere fra likeså Fitbit, Garmin og andre er nesten alltid inkludert, så det er verdt å sette en påminnelse på telefonen, spesielt siden Amazon's Lightning Deals har en tendens til å ende når den begrensede aksjen er oppbrukt, så det lønner seg å være oppmerksom. Eller la oss være oppmerksom på deg, for vi vil plukke ut rabatter som er verdig din tid på dagen.

Apple Watch Nike + Series 2 (kun 38mm) - 37% avslag

Husk vi sa tidligere at Apple egentlig ikke gjør salg? Vel, Nike gjør og Nike har gitt ut en sporty twist på serien 2 som den selger på sin hjemmeside. Du kan for tiden kopiere den til en redusert pris, og når du legger til rabattkoden 20EXTRA, faller prisen til en ganske fristende £ 233.76. Det er spesielt fristende fordi det er bare mindre forskjeller mellom serie 2 og serie 3 uten mobil tilkobling. Et advarselsvarsel, skjønt: den eneste størrelsen som fremdeles er tilgjengelig, er den minste 38mm, så sjekk den passer komfortabelt før du pisker ut kredittkortet ditt.

Kjøp på Nike

Misfit - Ekstra 20% av salgsartikler

Hvis du hater faff av å lade telefonen hver dag og ikke kan tenke på å gå gjennom samme rigamarol med en slitesterk, vil du elske Misfit's trackers, som bruker utskiftbare batterier som bare trenger å endres hver sjette måned eller så. Hybrid Watch / Tracker Phase (normalt £ 135, salgspris £ 81) og band Ray and Shine 2 (begge normalt £ 50, salgspris £ 30) er inkludert i dette salget og de sporer alle automatisk din daglige aktivitet og trening (inkludert svømmer hvis du kjøper en oppgradering i app), og gir en poengsum, slik at du enkelt kan se hvor aktiv du har blitt sammenlignet med andre dager. Vi anbefaler spesielt Shine 2 for svømmere fordi det parrer med den utmerkede Speedo On treningsplattformen. Bruk koden SALE20 for å få ytterligere 20% rabatt hvis du kjøper før 4. august.

Kjøp på Misfit

Garmin Forerunner 735XT - 16% avslag

Det kan være enkelt å overse 735XT i Garmins stadig voksende Forerunner-serie, men du ville være tåpelig - selv om det ikke er den nyeste sporingen der ute, er 735XT et fullt funksjonelt triatlonklokke med 14 timers GPS-batterilevetid (11 dager som klokke). Og på Wiggles reduserte pris på £ 249,99, er det den beste allsidige tracker du kan få for pengene dine.

Kjøp på Wiggle

Garmin Vivosport

Vi regner med at Vivosport er det mest funksjonelle treningsbandet på markedet, og ganske enkelt den eneste grunnen til at vi ikke ga en femstjerners vurdering i vår anmeldelse, var at RRP på £ 169,99 er litt bratt for enhver tracker som har ikke en større skjerm. Men på £ 149,99 - den nåværende prisen på Amazon - det bør gå rett til toppen av handlelisten din hvis du helst vil ha et treningsbånd som et klokke. Vivosport har en innebygd GPS, overvåker din hjertefrekvens og avansert statistikk som din VO2 max, og er en fantastisk daglig aktivitet og sportssporing.

Kjøp på Amazon

Huawei Band Pro 2

Hele sin pris på £ 79,99 er Huawei Band Pro 2 allerede det beste tilbudet i fitness-trackers verden, fordi det er lastet med funksjoner, inkludert en innebygd GPS- og hjertefrekvensmåler - så det er helt vesentlig til den reduserte prisen på £ 66 på Amazon.

Kjøp på Amazon

Garmin Forerunner 30

Trenger du en GPS-klocka, men jobber med et stramt budsjett? Se ikke lenger enn Garmin Forerunner 30, som for tiden går for £ 99.99 på Amazon. Forerunner 30 er veldig enkel å bruke, delvis fordi den bare har en sporingsmodus som er konfigurert for å kjøre (selv om du kan registrere andre aktiviteter og merke dem i Garmin-appen senere). Og nå har den svarte skifermodellen sluttet seg til lilla bandversjonen til denne prisen, men likevel, hvem elsker ikke lilla?

Kjøp på Amazon

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar