The Best Fitness Podcasts

Før blogger, smarttelefoner og streamet videoinnhold, var det podcaster eller "lydblogger". De nedlastbare lydfilene var alle raseri i de tidlige noughties, noe som gir oss en grunn til å se frem til morgenpendelen, for ikke å nevne å gi oss endeløs bakgrunnsunderholdning mens vi tøyd bort på jobben. Vi lærte mer, bortkastet mindre tid og lo av noen vitser underveis - og så syntes podcaster å forsvinne, noe som gir vei til en mer visuell form for blogger.

Men podcaster er tilbake og sterkere enn noensinne. Data viser at mens fokuset har vært på e-zines og video blogger de siste årene har podcaster blitt stadig større i popularitet i bakgrunnen. Her er vårt utvalg av de beste podcaster for fitness-fans.

Ben Coomber Radio

Best for: Aktive tilbud

Still inn: Lytt til Ben-chat til en rekke bransjeeksperter - som Pete Evans, Adam Richman, Layne Norton og John Meadows - om helse, ytelse, ernæring, kroppssammensetning og mental dyktighet. Start på episode ett og la Ben et al utvide dine kroppshorisonter med sin kunnskap, lidenskap og sporadisk spøk. Du lærer alt om hvordan du skal utføre bedre, streve for mer og være allsidig lykkeligere i dagens raske verden. Null annonser engasjerende samtale - vinner.

Lengde: 40-60 minutter

Abonnere: bencoomber.com/podcast

Ingen kjøtt-idrettsradio

Best for: Vegan fitness fans

Still inn: Er du en veganer eller veg nysgjerrig? No Meat Athlete Radio er stedet å komme for veganer og vegetarianer å spise tips. Enten du vil vite hvordan du skal drivstille dine løp eller hva andre veganutøvere spiser på en typisk dag, vil denne podcasten informere deg. Det er ikke preachy, så det er et flott sted å gå hvis du tenker på å slutte kjøtt, og gir rikelig med nyttig ernæring, motivasjon og løpende tips. Det er en episode per uke, så start i begynnelsen nå og ta opp!

Lengde: 30-40 minutter

Abonnere: nomeatathlete.com/radio-archive

Podrunner

Best for: Tren musikkelskere

Still inn: Podrunner er en langvarig podcast som gir gratis musikk til løpere, joggere, strømførere, syklister og andre tempo-baserte treninger. Produsert av San Francisco Bay DJ, Steve Boyett, har Podrunner vært i iTunes topp 100 nedlastinger siden debuten fra februar 2006. Det er noe for alle idrettsutøvere - intervallspor, løp jog-run-beats og jevn serie designet for 5K, 10K og andre utholdenhets treningsøkter. Du vil bli hekta.

Lengde: 20-80 minutter

Last det ned: podrunner.com

Mat for fitness

Best for: Fitness foodies

Still inn: Fysikk og idrettsnæringsfysioter Scott Baptie deler sitt kosthold, matlaging og sunn livsstil på denne praktiske podcasten. Scott, som har jobbet med et stort utvalg av klienter fra profesjonelle fotballspillere til store selskaper, tar gjetningen ut av smart spising, slik at du kan miste fett, bli mager, bygge muskler eller utføre bedre for en sport. Det handler ikke om mangel, men om å spise bedre ved å lære praktiske teknikker og matlagingstips. En flott en å laste ned hvis du vil overhale kostholdet ditt.

Lengde: 30-55 minutter

Last det ned: foodforfitness.co.uk/podcast

En annen morløper

Best for: Vanlige løpere

Still inn: Trenger du en løpende kompis? Det var det. Last ned en annen morløper og nyt chatten om trening, racing, ernæring og mental seighet på din løp. Hovedverten Sarah Bowen Shea er sammen med en rekke ekspertg gjester, fra sportsnæringseksperter og psykologer til andre morløpere og til og med olympisk marathoner Deena Kastor! Flott samtale om hvordan du kjører en sub to-timers maraton, styrketrening for å kjøre og spise sunt. Perfekt for mødre overalt som elsker å løpe når barna er på skolen!

Lengde: 45-70 minutter

Last det ned: acast.com/anothermotherrunner

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar