De beste treningsregnskapene på Instagram

Innhold

Fra (sunn) matporno til imponerende øvelser, er Instagram en gullgruve for enhver treningsentusiast som ser etter litt ekstra motivasjon og inspirasjon. Pass på å følge MF på Instagram for en vanlig hit med sunne oppskrifter, nyskapende øvelser og bak kulissene topper av vår kjendis og sportstjerner.

Å ha smattering av helse- og treningsrelaterte bilder i nyhetsfeeden din hver dag er også en fin måte å lære nye ting på, om det er en frisk ta en klassisk trening eller en deilig oppfinnende oppskrift.

Det eneste problemet? Det er så mange kontoer der ute, det kan være vanskelig å finne folkene som faktisk vet hva de snakker om og ikke bare er besatt med å legge ut gymnasier. Ikke bekymre deg - vi har sortert hveten fra kafet, slik at du ikke trenger å.

1. Ricky Warren (@ rix.official)

Hvem? Londonbasert calisthenics trener og blandet martial artist.

Hvorfor? Warren's Instagram er full av den type kroppsvekt feats som vil få deg kløe til å ta opp calisthenics selv. I tillegg gjør det ikke vondt at hans bilder og videoer ofte er på eksotiske steder rundt om i verden. Spør pent og han kan til og med finne tid til å trene deg selv.

2. Jay Cardiello (@JayCardiello)

Hvem? Cardiello har trente idrettsutøvere og kjendiser som Jennifer Lopez, 50 Cent, NFL-spillere og Sofia Vergara.

Hvorfor? Han dropper regelmessige forskningsbaserte "fit tips" på en rekke helse- og treningsemner, men med særlig fokus på ernæring.

3. Jen Selter (@ jenselter)

Hvem? Instagram, uh, glute sensasjon og amerikansk fitness modell fra NYC, Selter har tatt Instagram med storm med over seks millioner tilhenger.

Hvorfor? Ideell for viktig glutesforskning

4. Alex Honnold (@alexhonnold)

Hvem? Rock climber kjent for sine gratis solo oppstigninger av de største veggene i Amerika. Han er den ultimate risikotaker.

Hvorfor? Honnolds konto er fylt med dødsdyktige skudd av ham i farlige situasjoner, slik at du ikke trenger å gå dit selv.

5. Kenneth Gallarzo (@progressive_calisthenics)

Hvem? En verdensklasse kroppsvikt trener i stand til noen utrolige styrker, Gallarzo er medstifter av World Calisthenics Organization

Hvorfor? Trenger du noen motivasjon til å jobbe med dine pull-ups? Gallarzos daglige videoer skildrer en verden der tyngdekraften ikke ser ut til å eksistere som han gjør noen alvorlig imponerende kroppsvektstrinn.

6. Vil Arrufat (@willsworkout)

Hvem? Nike-tilknyttet trener som jobber med både elite- og amatørutøvere

Hvorfor? Arrufat er en energisk fyr med livets lyst som han deler gjennom treningsspørsmål, treningsguider og ernæringsråd.

7. Jennifer Forrester og Kaisa Keranen (@TwoBadBodies)

Hvem? Tidligere University of Washington-lagkammerater, som nå jobber sammen med å skape nye rutiner og treningsøvelser.

Hvorfor? Deres konto har tonnevis med treningsøkter og sunne matideer.

8. Curtis Williams (@ curtiswilliams17)

Hvem? Idrettsutøver og tidligere NFL-idrettsutøver. Williams refererer til seg selv som 'Health Warrior.' Curtis er også medlem av Armor Performance Training Council i NYC.

Hvorfor? Williams deler masse andre måter å trene i tillegg til å bare gå på treningsstudioet.

9. The Rock (@therock)

Hvem? Dette dyret trenger innføring.

Hvorfor? Hvis du noen gang trenger et lite spark ut av sengen, eller et trykk på treningsstudioet, følger Rocks Instagram det for deg.

10. Michael Marchese (@upyourfitness)

Hvem? Fitnessinstruktør, med 14 års personlig treningsopplevelse og eier av MRG Fitness New York.

Hvorfor? Hans utendørs og innendørs treningsøkter er svært imponerende. Marchese bruker forskjellige treningsmetoder som du kan se fra alle videoene han legger inn, hvor han enten er opp ned eller bare hengende hengende fra en bar.

Følg MensFitnessUK på Instagram her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar